40 ve +40 yaş

esmerim başın sağolsun canım
murgizinannesi ,allah ailesine sabır versin canım ,evlat acısı allah vermesin kimseye :çok üzgünüm:

iyi günler arkadaşlar.

murgizinannesi ayy canım ne kadar üzüldüm.allah anne babasına sabırlar versin.içim parcalandı,ne diycenisenağlama bilemiyor insan.çok zor.allahım hepimizinkini korusun.evlat acısıyla cezalandırmasın inşallah.mekanı cennet olsun pırıl pırıl,genç.neler neler yapacaktı,kaç hastaya ilaç olacaktı.oooffff.çok kötü yaa

canım başınız sağolsun,gazetede okumuştm,allah ailesine sabır versin hiç kolay değil

--------------------------------------------------------------------
ARKADAŞLAR BÜGÜN SAAT 2 DE TELEFON GELDİ ABLAMDA BENİM ÇOÇUKLUK ARKADAŞIM VEFAT ETMİŞ ŞOK OLDUM ABLAM DEDİMKİ ŞAKA YAPMA ODA DEDİKİ ÖLÜMLE ŞAKA OLMAZ HEMEN HASTANAYE GİTTİK BENİ ALMADILAR ARKADAŞIMI MORGA KOYMUŞLAR YIKILDIM GECEN HAFTA BEREBERDİK HİÇ BİŞEYİ YOKTU O BANA NE KORKUYORSUN ŞU AMELİYATINI OLMUYORSUN DEMİŞTİ AMA ŞİMDİ YOK BİRANLIK OLDU ÜZÜNTÜM ÇOK BÜYÜK DERİN İÇİM SIZLIYOR AĞLAMKTAN GÖZLERİMİ ACAMIYORUM YARIN CENEZESİ KALKACAKKK ALLAIM BİZLERE SABIR VERSİN AMİN
YALAN DUNYA KİMSEYE KALMIYOR GENCİ VE YAŞLISIDA HEPSİDE VADE DOLUNCA İŞDE BİR BİR YOK OLUYORUZZ OFOFFFF

esmerim seninde başın sağolsun

İRNACIM SANADA GEÇMİŞ OLSUN

HEPİNİZE GÜZEL GÜNLER DİLİYORUM ÇITIRLARIM

murgizinannesi seninde başın sağ olsun yazık ya genceçikler ya ölüm yakışırmı onlar allahım onları cennet mekanına koysun amin
yeşilim güneşim egem irnam
ev hanımı sağolun gercek dostlarsınız
------------çok üzügünüm ya gecen hafta bereberdik bu
hafta yok

Murgizinannesi, of canım ya. çok üzüldüm çok. Allah rahmet etsin, mekanı cennet olsun inşallah. Ailesine, sizlere sabırlar diliyorum

Hepimize sağlık dolu günler olsun

Hepinize merhaba arkadaşlar, nasıl çıtır arkadaşlarım benim...
Gerçi üzgün yazıyorum bu yazıyı murgızınannesinin yazdığı etkiledi beni...Esmer güzeli seninde başın sağolsun canım arkadaşım, benancığım geçmişolsun tatlım, irnacığım sanada geçmiş olsun... senağlama
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun, yakınlarına sevdiklerinede sabır versin yüce Rabbim...
Halbuki ben topiğe girerken ne mutlu girmiştim sizlerle nrsnkma39 'un reçel anneler isimli topiğini ziyaret edin diyecektim... buda bir sosyal yardımlaşma arkadaşlar dilerim katılım olur bende katıldım sizleride bekleriz...
Çorbada bizlerinde tuzu olsun inşallah...

http://www.kadinlarkulubu.com/yardim-melekleri/252957-recel-anneler-3.html

Son düzenleme:

canım başın sağolsun. allah sıralı ölüm versin. gençlere üzülüyorum hep.:a015:

ay çok zor ya. büyüt, tam oh diyecekleri zaman böyle bir olay yaşa. ateş düştüğü yeri yakıyor. allah onlara büyük sabır versin. seninde başın sağolsun.
evlatlarımızı allah bize bağışlasın. acılarını göstermesin. çok kötü oldum ya.

selam bayanlar ıyı akşamalr nasılsınız bu topıge ılk gelıyorum bı arkadaşım davet etmesıyle geldımm
ama topıge gırınce çok uzuldum .. başınız sagolsun arkadaşlarım .. dıyecek bı şey bulamıyorum uzgunumm

Murgızınannesi,esmer güzeli başınız sağolsun ,Rabbim kalan yakınlarına uzun ömürler versin.irna ve benan arkadaşlarım size de çok geçmiş olsun....Bütün çıtırlara sevgileeeeeer.......a.s.

murgizinannesi , esmer güzeli başının sağolsun. mekanları cennet olsun.nur içinde yatsınlar.Genç yaşta ölüm çok üzücü Allah ailesine sabır versin.

Şükür kavuşturana...Bizim PC nin format zamanı gelmiş,halloldu çok şükür..:Saruboceq:
Tüm sayfaları okunmaya çalıştım,Esmerim ve Murgizin annesi başınuız sağolsuna.s.
İkiside beklenmeyen ölüm,Allah sabır versin..Ergen mergen diyoruz da,Allah acılarının yaşatmasın:1hug:
Hastalara geçmiş olsun,ne zor şeymiş netsiz kalmak,insan ne yapacağını şaşırıyor:sm_confused:
Sanki hayatımızı ona endekslemişiz,birazda kızdım kendime açıkçası:1rolleyes:
Yeni gelen Gülse arkadaşımızada hoş geldin diyorum...a.s.

dağ çiçeği hoşgeldin canım özledik

mrb arkadaşlar sizleri üzdüğüm için üzüldüm ama sizlerle paylaşmak istedim allah hiç kimseye evlat acısı vermesin duyarlılığınız için tşk ederim allah çocuklarımızı bize bağışlasın allah annesine sabır versin öpüyorum hepinizi çok incesiniz

Hepinize günaydın arkadaşlarım neşeli girmişdim ama okuduklarıma çok üzüldüm alahdan ölenlere rahmet hastalarada şifalar diliyorum.
Ölüm yaşlı genç tanımıyor ailelerine sabır diliyorum mekanları cennet olsun.
Şuan tıkandım inan yazacak bişide bulamıyorum.
Hayırlı cumalar hepinizi öpüyorum sağlıklı ve huzurlu günler diliyorum.

günaydın çıtırlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…