40 ve +40 yaş

tutorial112atiyeqt2.gif

apfel48do.gif

amasyadan elma getirdim sabah sabah iyi gider..:jeyyar:

günaydın hanımlaarr....a.s.

Canlarım nasılsınız tünaydın günaydın diyecekdim ama sayfalar okadar çoğalmışki girmeyeli okuyorum diye öğle oldu cıtırlarım kaydirigubbakcemile3
Ne güzel yazmışsınız hepiniz iyisiniz anladığım kadar canlarım:lepi:
Çokdandır girmemişdim kimse merak etmemişşşşşşşş :çok üzgünüm:küsdüm sizeeee:dilcikar:
Şaka şaka canlarım hiç küsermiyim canlarıma :1hug:
Cıtırlarım çok sevinçliyim babaenne oluyordum ya kız torun geliyor kızzzzzzz:dance::dance::dance:
Ay ben neler örerim onaaaaaa:hulya:ALLAH'Ima şükürler olsun rabbim herkese nasip eder inşallal:Saruboceq:
Hepinizi öpüyorum yanaklarınızdan cıtırlar kendinize cici bakın Şeniz

Canalarım hepinize sağlıklı bir gün diliyorum.
Fatocum hayırlı olsun gözün aydın. Sağlıkla kucakla inşallah. Örmeye şimdiden başla :))
Çiçeğim çiçekler için, Esmerim tatlılar için, İrnam elmalar için teşekkürler.

Bir mail aldım sizinlede paylaşmak istedim. İnşallah kimseye gerekli olmaz ama yinede bilginiz olsun, tabi doktora danışmadan kullanmayın derim.

KANSER iLACi

Sevgili arkadaslar size yazdigim maili adres defterinizde ki herkese gonderirseniz cok sevinirim, belki ihtiyaci olan birilerine ulasip yardimci olabilir,ben olduguna inaniyorum.

Babam ve kayinvalidem kanser, metastaslarida karaciger. Oglumun ogretmeninin ve esinin faydasini gorup tavsiye ettigi bir alternatif tip ilacindan bahsetmek istiyorum.
Halk arasin da pek bilinmeyen fakat mezbaga kasaplarinin bildigi bir panzehir.

ALAZA adi verilen bu panzehir sigirlarin kendi korunma mekanizmalariyla olusturduklari od kesesinde olusan safra kesesi tasini andiran bir madde, ancak 1000-1500 hayvanda bir bulunan yaklasik parmak ucu buyuklugunde, degerli birsey. Degerli diyorum cunku mezbaga kasaplari bulduklarini saklayip lazim olanlara tanesi 50-60 ytl.ye satiyorlar.
Bize soylenen aslinda bunun sarilik icin kullanildigiydi. Bizde dolayli olarak dusundugumuzde sariligin bir karaciger hastaligi oldugunu bizede yarayabilecegini dusunduk. Evlerden irak olsun ama insanin basina geldigi zaman caresizlikten normal tedavi (kemoterapi) haricinde de heryolu deniyorsunuz.

K.validemin karacigerinde yaklasik 6,5 cm capinda bir kanser hucresi tespit edildi ne yuruyebililiyor, nede oturabiliyordu. karnindaki kitle surekli karnina ve kaburgalarina baski yapiyordu. yesil receteli agri kesicilere ragmen izdirabi coktu. Doktoru cok umit verici konusmasada kemoterapi almasi gerektigini fazla sansinin olmadigini ancak agrisini bir nebze azaltabileceklerini soyledi. Biz ilaca(alazaya) baslamadan once 2 kere kemoterapi almistik. Fakat karaciger enzim sonuclari(ALP, AST,UST)degerleri normal degerleri yaklasik 6-7 katiydi. orn.200-400 arasinda olmasi gerekenler 2800 lerde idi. Alazaya basldigimizin haftasinda 4-5 gun sonraki bio kimya sonuclarinda degerlerin 1400 lere dustugunu bir sonraki hafta ise 600 lere indigini gorduk. Bunun disinda karin bolgesindeki sislik azaldi annem su an cok raha yuruyebiliyor, hatta ayagini altina alip bile oturabiliyor. Doktoru bile sonuclari hayretler icinde karsiladi.

Kullanimina gelince ;
Bize soylenen havanda dovup un haline getirmemiz ve 1 mercimek buyuklugundeki unu 1 tatli kasigi bal ile karistirarak sabahlari ac karnina 1 tatli kasigi yemek. icine 1 limonu sikip karistirsanizda mayalanma yapiyor, biz oyle kullaniyoruz. Zaten kucuk bir sey demistim, yani 4-6 tatli kasigi bal ve 1 limonla karistirmaniz kafi geliyor . Limonda sulandirdigi icin 8-10 gun kullanabiliyorsunuz .

İlk kullanmaya basladigiz zaman bir kac gun sonra vucutta kizarmalar soz konusu olabilir,korkmayin olabirmis Herhalde zararli hucreler cikiyordur.

Sevgili arkadaslar umarim bu maildeki bilgilere hic ihtiyac duymazsiniz . Bu arada ben gercekten iyi geldigine inaniyorum. Babamada kullandim onun degerlerinde zaten fazla problem yoktu ama yinede yararli olduguna inaniyorum.

Sormak istediginiz bir sey olursa mail adresim

ayhanbolak@yahoo. com
mailto://ayhanbolak@yahoo. com/

apfel48do.gif

amasyadan elma getirdim sabah sabah iyi gider..:jeyyar:

günaydın hanımlaarr....a.s.

Ah kıyamam..hemi de kesilmiş..hazır kaydirigubbakcemile3
Canıımm..Tv de bir prg. da izledim..Amasya ne kadar güzelmiş:1shok:
Tarihi filan..hep şehzadeler,vezirler ağırlanırmışa.s
Şimdiki otellerde o tarihi eserlerden yapılmışyerimseniben
Bu hafta sonu çok kalabalıktık..teyzemler bendeydi:1hug:
Kuzenler Amasya ya gidelim diye konuşuyorlardı kaydirigubbakcemile5
Haksızda değiller yani a.sa.s:nazar:

Esmerim..çok güzelleerr...ben orucuma.s
Dışarı çıkıcam..şimdi tatlıları doldururum..sonra gelsin göbişler:roflol:
Leerenim ablacım gerçekten çok güzel..teşekkürler opuyorumnanaktan

allah kabul etsin arkadaşım dün de ben oruçluydum malüm bugün çocuklar evde ya bensiz kahvaltı yapmazlar tutmadım kısmet yarına bakalım

allah kabul etsin bende orucumkaydirigubbakcemile5 tatlılardan banada yollayabilirmisin .canım
bayılırım tatlıya

Selamlar arkadaşlar...
Tatlılar elmalar sağolun hanımlar....
Bende yemek yaptım bugün kızlara dışardan yemek olmuyor her zaman mutfakta uzak odaya yürüyorum iyide oluyor aslında ..
Akşamada ilave yapacağım kızlar çok mutlu sormayın ...

Selamlar arkadaşlar...
Tatlılar elmalar sağolun hanımlar....
Bende yemek yaptım bugün kızlara dışardan yemek olmuyor her zaman mutfakta uzak odaya yürüyorum iyide oluyor aslında ..
Akşamada ilave yapacağım kızlar çok mutlu sormayın ...

ank06 canım oh maaşallah daha mutlu olsunlar inşallah sende keyfini çıkar oraların

X