ewt yaşlıyım işte irnacım akannehir delikafadulden oh olsun bana :icecream:
mafoldumben eyvaahh kabul ettinn hemaaaaann..essahtanmı yaşlanıyon neee.:roflol:
kıs şaka yapıyoz sana,ne yaşlısı bee :1no2:.sen daha çoookklarını cepten cıkarırısın valla alkisalkisalkis
biz hem çıtırız hemde tecrübeli yaşlandğını kabul edenlerin vay haline ayol durun daha inşallah daha görecek günlerimiz var iyi bayramlar
yarın evlilik yıldönümüm ,kızlar,,iyisiyle,tatlısıyla koskoca bir 37 yıl geçti,38 .yıla gircez ,bakalım eşim hatırlıcakmı,,,37 yılda 6,veya 7 sefer kutlamışızdır,,kendisi böyle şeyleri hiç umursamaz ,gerç bende artık alıştım beklemiyorum hatırlamasını,,
yarın evlilik yıldönümüm ,kızlar,,iyisiyle,tatlısıyla koskoca bir 37 yıl geçti,38 .yıla gircez ,bakalım eşim hatırlıcakmı,,,37 yılda 6,veya 7 sefer kutlamışızdır,,kendisi böyle şeyleri hiç umursamaz ,gerç bende artık alıştım beklemiyorum hatırlamasını,,
mutluluklar güneş,a.s.yarın evlilik yıldönümüm ,kızlar,,iyisiyle,tatlısıyla koskoca bir 37 yıl geçti,38 .yıla gircez ,bakalım eşim hatırlıcakmı,,,37 yılda 6,veya 7 sefer kutlamışızdır,,kendisi böyle şeyleri hiç umursamaz ,gerç bende artık alıştım beklemiyorum hatırlamasını,,
Ayyy ayyy ne güldüm vallahi harikasınız yaaa çıtırlarım... sırnaşık şey
Yaşlanmak yokkkkk kafamçokkarıştı Hep genciz inşallah daha 18 yaşındayız yaaa :kedi: gençleri koltuk altından geçiririz vallahi gören yaşımı duyunca hayretler içinde kalıyor alkisalkisalkisbakımlı, güzel, kendine güvenen , harika çıtırlarızzzzz....... buyrunnnnnnnnn
mrb arkadaşlar nasılsınız canlarım
mrb arkadaşlar nasılsınız canlarım