40 ve +40 yaş

selamlar herkese bitoşum gülün ne güzel....öptüm seni ablam hepinize hayırlı günler...

iyi geceler çıtırlar
çok mutluyum sizlerlen paylaşmak istedim
bügün öğretmen atamaları vardı kızımın ataması sakarya adapazarına çıktıopuyorumnanaktan

ayyy çok sevindim hayırlı olsun ..Allah meslek hayatında hep başarılrla karşılaştırsın.öğretmenmiş ne kadar kutsal bi meslek..onlara hep ihtiyacımız var bundan sonra daha da çok.önü açık olsun inşallah.

Emine44 kızının ataması Sakarya -Adapazarına çıkmış. Senin adına çok sevindim. Hayırlısı olsun ınşallah.

sağol kuusuum amin canım bütün temenlilerin için mesleğini çok severek yapıyo allah hepsine kolaylık versin
Emine44 kızının ataması Sakarya -Adapazarına çıkmış. Senin adına çok sevindim. Hayırlısı olsun İnşallah.

sağol yeşilim allah razı olsun inşallah herkez için hayırlı olur

Hayırlı Akşamlar, Mutlu Haftasonları.Hepinizi çooook öpüyorum.Kendinize ve sevdiklerinize iyi bakın...opuyorumnanaktan

iyi geceler çıtırlar
çok mutluyum sizlerlen paylaşmak istedim
bügün öğretmen atamaları vardı kızımın ataması sakarya adapazarına çıktıopuyorumnanaktan

Canım hayırlı olsun , hep çok mutlu olun opuyorumnanaktan Bütün +40 yaşının çıtırları hepinize güzel hafata sonları diliyorum opuyorumnanaktan

selam kızlar bende 40 +40 yaşım aranıza geldim kabul edermisiniz iyi geceler
.bu pazartesi 40+1 oluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…