40 ve +40 yaş

mafoldumben eyvaahh kabul ettinn hemaaaaann..essahtanmı yaşlanıyon neee.:roflol:

kıs şaka yapıyoz sana,ne yaşlısı bee :1no2:.sen daha çoookklarını cepten cıkarırısın valla alkisalkisalkis

yok bacumvazgeçtim yaşlılıktan daha genciz tabi :lepi: hepimiz çıtırız yani :hulya:

nasılsınız çıtırlar çok yoğun geçti ama rahatladık biraz inşallah herkezin bayramıda iyi geçmişdir yaşlılıktan bahsediyonuz kızlar nedemek biz daha çıtırız biraz of pof ediyoz ama olacak okadar

vazgeçtim zaten yaşlılıktan buyrunnnnnnnnn off poff demek yok artık

biz hem çıtırız hemde tecrübeli yaşlandğını kabul edenlerin vay haline ayol durun daha inşallah daha görecek günlerimiz var iyi bayramlar

iyi bayramlar canım tabi görecek çok günlerimiz var zaten :hulya:

iyi geceler
hayirli sabahlar
hepinize citirlar
21fd2efae41889c85994ba2wj3.jpg

bir bayram daha bitti

rabbim asıl bayramları kabirde mizanda

defteri amelimiz elimize verildiğinde

sıratta böyle bayramlar yaşatsın inşallah........

iyi geceler çıtırlar opuyorumnanaktan

Tüm çıtırlara günaydııınnnn....
Güzel bir gün dileğiyle... opuyorumnanaktan

yarın evlilik yıldönümüm ,kızlar,,iyisiyle,tatlısıyla koskoca bir 37 yıl geçti,38 .yıla gircez ,bakalım eşim hatırlıcakmı,,,37 yılda 6,veya 7 sefer kutlamışızdır,,kendisi böyle şeyleri hiç umursamaz ,gerç bende artık alıştım beklemiyorum hatırlamasını,,

yarın evlilik yıldönümüm ,kızlar,,iyisiyle,tatlısıyla koskoca bir 37 yıl geçti,38 .yıla gircez ,bakalım eşim hatırlıcakmı,,,37 yılda 6,veya 7 sefer kutlamışızdır,,kendisi böyle şeyleri hiç umursamaz ,gerç bende artık alıştım beklemiyorum hatırlamasını,,

Maşallah ablacım 37 yıl demek öle mi...Allah ağzının tadını hiç bozmasın.Kutlar daha nice yıllar dilerim.Zaten hatırlayan erkek çok az ablam benim..Ben sana onun yerine 37 gül göndersem olur mu?opuyorumnanaktana.s.

X