40 ve +40 yaş

hayırlı bayramlar
annemin adına bayramınızı kutluyoruz esmer güzelin kızıyım
ben annem düğün telaşındaaa yakında gelir annemmm :)

Bayramın 3.gününde herkes nasıl?...
Bayram nasıl geçiyor çıtırlar...

:dancepuyorumnanaktan

selm çıtırlar ne haber nasılsınız hepiniz.
ben yorgunum biraz belim ağrıyor malum yaşlılık işte kafamçokkarıştı misafirlerim gittiler evde işler beni bekler.mafoldumben

selm çıtırlar ne haber nasılsınız hepiniz.
ben yorgunum biraz belim ağrıyor malum yaşlılık işte kafamçokkarıştı misafirlerim gittiler evde işler beni bekler.mafoldumben
Oy oy yorulmuşmu benim ankım yaaa... dinlen biraz bari ... dur sana bir kahve vereyimde bir soluklan canım ... isteyen çıtırlarada verebilirim... opuyorumnanaktan

hihoyyyt selaaaamm fıstıklar cıtırlarrr.

bugün biraz tenhalaştım hoş dünde hiç evde durmadık,tam 12 saat gezmişiz,valla gezmekten yorulmuş faziyette küt düştüm yatağa.

ama çok güzeldi dün uzun zamndır görmediklerim,özlediklerimi gördüm eşimle benim köyüme gittik.asıl bayram oralardaymış.

ank yoruldunmu canım.demek yaşlandın haaa.kafamçokkarıştı

tabi tabii çooooookkk hemdeeeee.kaydirigubbakcemile3 otur örgünü ör sen :hulya:yaşlı gaciii.:jeyyar:

terliğim bende içtim biraz önce kayfemi ooohhh özlemişim :içelim:

Oy oy yorulmuşmu benim ankım yaaa... dinlen biraz bari ... dur sana bir kahve vereyimde bir soluklan canım ... isteyen çıtırlarada verebilirim... opuyorumnanaktan

sorma ya terlik yorgunluk işte ne yapacan ama kahve için saol canım benim çok iyi geldi kaydirigubbakcemile3

yoruldum irnacım dedimde yaşlılık işte ne etcen kız wallaha yoruldum sağolsun yardımcı oldular ama yinede herşey sana bakıyor işte yaşlı gacıyım yaaaa ondan ben oturuyum örgümü öreyim en azından :hulya: akannehir

ank canım benim sen daha çıtırsın yorulmuşsun onun için yaşlandım sanıyorsun canım benim bir güzel dinlen geçer

ewt yaşlıyım işte irnacım akannehir delikafadulden oh olsun bana :icecream:

mafoldumben eyvaahh kabul ettinn hemaaaaann..essahtanmı yaşlanıyon neee.:roflol:

kıs şaka yapıyoz sana,ne yaşlısı bee :1no2:.sen daha çoookklarını cepten cıkarırısın valla alkisalkisalkis

nasılsınız çıtırlar çok yoğun geçti ama rahatladık biraz inşallah herkezin bayramıda iyi geçmişdir yaşlılıktan bahsediyonuz kızlar nedemek biz daha çıtırız biraz of pof ediyoz ama olacak okadar

biz hem çıtırız hemde tecrübeli yaşlandğını kabul edenlerin vay haline ayol durun daha inşallah daha görecek günlerimiz var iyi bayramlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…