40 ve +40 yaş

hayırlı cumalar arkadaşlar
irna ve esmer güzeli geçmiş olsun canlarım ,allah iyilikler versin ........
tşk ederim canım aminnnnn

irna karikatüre bayıldım .
Az önce bir öğrenci geldi internetten karne notlarını düzeltecekmiş:kızgın:
hiç ummadığı bir tepkiyle karşılaştı ,arkasına bakmadan gitti .güya karnem iyi diye ailesini kandıracak:kızgın:bence asıl kendini kandırıyor...
ayyyyyyyyy şaşırdım ben ya ne günlere kaldıkkka.s.

vayyyyy kaynana adayların hepsi gelin bakmaya gitmiş anlaşılan fisfisfis.hiiiçç kimse kalmammış.:bbo:uykumda yok.koçişi uyutmuşken bi bakayım dedim ama :1no2::1no2:neyse bende kaçıyım bari.:eek:
hepinize tatlı rüyalar cıtırlar allah rahatlık versin.:a015:a.s.

vayyyyy kaynana adayların hepsi gelin bakmaya gitmiş anlaşılan fisfisfis.hiiiçç kimse kalmammış.:bbo:uykumda yok.koçişi uyutmuşken bi bakayım dedim ama :1no2::1no2:neyse bende kaçıyım bari.:eek:
hepinize tatlı rüyalar cıtırlar allah rahatlık versin.:a015:a.s.

iyi geceler bitanem Şeniz

good-morning-164.gif

günaydın kk güzelleri
ev hanımı bende gelemmi çay içmeye ......

Canlarım günaydın sevdiklerinizle neşeli bir hafta sonu geçirmeniz dileğiyle yüzünüz hep gülsün.

090ze6.jpg

Yurdum insanı işte:))))

sen kalbimin
mehtabısın güneşisin
sen ruhumun
vaz geçilmez bir eşisin
bir şarkısın sen
ömür boyu sürecek
dudaklarımdan
yıllarca düşmeyecek

ruhum senin kalbim senin ömrüm senin
yıllar geçse ölmeyecek bende sevgin

uzaklara kaçıversek seninle biz
bir gün elbet göze gelir bu sevgimiz

bir şarkısın sensamanyolu..

Evde kadın ve kocası tam yatmak uzereyken
elektrıkler arıza yapmıs
kadın kocasına
kocacıgım elektrıklere bakarmısın
kocası yok canım ben elektrıkcımıyım demıs
neyse yatmıslar
sabah bır bakmıslar her yer su
kadın kocacıgım musluk bozulmus bakarmısın
kocası yok canım
ben muslukcumuyum
demıs
neyse aksam olmus adam eve gelmıs bır bakmıs elektrıkler yanıyo
sular olmus
hanım demıs nasıl yaptın bunları
kadın kocasına
bızım karsı komsu vaya ondan rıca ettım
oda benden 2 ıstekten bırını yaparsan bende herseyı tamır ederım demıs
pekı neymıs bunlar dıye sormus adam ya bırlıkte oluruz yada bana ıstedıgım pastayı yaparsın demıs
kocası ellerını ovusturarak pastayı neylı yaptın hayatım demıs kadında gulerek
yapma bey ben PASTACIMIYIM DEMIS:)

Bazı kızlar neden evde kalıyor... [#28736]Kadınların gidip kendilerine erkek (koca) secebilecekleri bir erkek dükkanı (mağazası) açılmıstır. Mağaza 5 katlıdır ve her kat çıkıldıkca, erkeklerin nitelikleri de yükselmektedir.
Magazada sadece tek bir kural gecerlidir: herhangi bir katın kapısından iceri giren kadın, o kattan alış-veriş etmek zorundadır ve eger bir üst kata cıkmak isterse, tekrar asağı katlara inemez.
Bir gün bir grup kız arkadas, kendilerine erkek secmek icin magazaya gider. Ve....
1. KAT: Kapıda şunlar yazılıdır: "Bu kattaki erkeklerin calısacak bir isleri var ve cocukları da severler". Kızlar yazılanları okur ve soyle derler:
-"Eh, hic yoktan iyidir ama bir de ust kata bakalım".
2. KAT: kapıda yazılanlar: "Buradaki erkeklerin iyi bir isleri var, cocukları severler ve son derece yakısıklıdırlar." Kızlar:
-"Hmmm, hic fena degil ama acaba bir ust katta ne var ?"
3. KAT : "Buradaki erkeklerin cok iyi birer isleri var, cocukları severler,son derece yakısıklıdırlar ve ev islerine de yardım ederler". Kızlar:
-"Aman Tanrım, cok etkileyici ama yukarıda baska katlar da var."
4. KAT : "Buradaki erkeklerin isleri cok iyi, cocukları cok severler, gayet yakısıklı olup, ev islerine yardım ederler ve ayrıca son derece romantiktirler". Kızlar cıglık atmaya baslarlar: "Inanılmaz, bir ust katta bizi neyin bekledigini bir dusunun!" Ve bir kat daha cıkarlar...
5. KAT: sunlar yazmaktadır: "Bu kat bostur ve sadece,
kadınları memnun etmenin mumkun olmadıgını kanıtlamak icin konmustur.
Cıkıs soldadır; umarız inerken merdivenlerden yuvarlanırsınız

Canlarım günaydın sevdiklerinizle neşeli bir hafta sonu geçirmeniz dileğiyle yüzünüz hep gülsün.

090ze6.jpg

Yurdum insanı işte:))))

Düşünceli milletiz vesselam.kaydirigubbakcemile3
Herkese mutlu bir hafta sonu diliyoruma.s.:1hug::nazar:

iyi hafta sonları cıtırlar.
güneş fıkralar süperdi canım.
lerenim.yurdum insanı haklısın. içten, samimi,ve fazla doğal.kaydirigubbakcemile3

her günümüz sağlık ve huzur içinde geçsin
arkadaşlar anuşka için dualarımızı edelim şimdi aldığım habere üzüldüm toplantımızı iptal ettik daha sonra gerçekleştireceğiz biliyorum bir çoğumuz duymadı şimdi link veriyorum

http://www.kadinlarkulubu.com/acisiyla-tatlisiyla/247770-benim-icin-dua-eder-misiniz-2.html

ben henüz belli olmamıştır sanıyordum.iyiki fazla uzamadan belli olmuş.erken teşhisle sağlığna kavuşur.çok üzüldüm yeşilim.inşallah en kısa zamanda atlatır arkadaşımızda görmemişe döner.senağlama

X