Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
he yeşilim kavuştuk şükür oluşumla,ah birde kızımda gelse ama onların işi hiç belli değil,damadın dişetlerinde kist oluşmuş erzurum araştırma hastanesinde sanırım ameliyat olacak.damat göndereyim.ben idare ederim diyor ama benim kız kocasını yanlız bırakmak istemiyor.aslında kızımında piskolojisi bozulmuş gibi oralarda,birde hasta.sürekli ateşleniyor nedense.dr. larda bişey anlamıyor artık.hep tahlil,ultrasyon,film,ama sonuç hep boş sebebini bilinmiyor bir türlü.bir dolu antibiyotik içti,ilaç bitiyor yine ateşi başlıyor.
canım çok sıkılıyor,çoküzülüyorum.bende burda çaresisiz duadan başka elimden bişey gelmiyor.nolcak bu kızın hali :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
gelse keşke iyi kötü bakarım ama
o beni istiyor yanına bende onu,oğlanda yeni geldi napayım ben fisfisfis
arkadaşlar aranızda yaşayan varmı böyle kuru ateşi.ne düşünceğimi şaşrıdım iyicene.
Şeniz
korkma fıstıkım ya ateşi diş etlerindeki kist yapıyordurhe yeşilim kavuştuk şükür oluşumla,ah birde kızımda gelse ama onların işi hiç belli değil,damadın dişetlerinde kist oluşmuş erzurum araştırma hastanesinde sanırım ameliyat olacak.damat göndereyim.ben idare ederim diyor ama benim kız kocasını yanlız bırakmak istemiyor.aslında kızımında piskolojisi bozulmuş gibi oralarda,birde hasta.sürekli ateşleniyor nedense.dr. larda bişey anlamıyor artık.hep tahlil,ultrasyon,film,ama sonuç hep boş sebebini bilinmiyor bir türlü.bir dolu antibiyotik içti,ilaç bitiyor yine ateşi başlıyor.
canım çok sıkılıyor,çoküzülüyorum.bende burda çaresisiz duadan başka elimden bişey gelmiyor.nolcak bu kızın hali :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
arkadaşlar aranızda yaşayan varmı böyle kuru ateşi.ne düşünceğimi şaşrıdım iyicene.
Şeniz
he yeşilim kavuştuk şükür oluşumla,ah birde kızımda gelse ama onların işi hiç belli değil,damadın dişetlerinde kist oluşmuş erzurum araştırma hastanesinde sanırım ameliyat olacak.damat göndereyim.ben idare ederim diyor ama benim kız kocasını yanlız bırakmak istemiyor.aslında kızımında piskolojisi bozulmuş gibi oralarda,birde hasta.sürekli ateşleniyor nedense.dr. larda bişey anlamıyor artık.hep tahlil,ultrasyon,film,ama sonuç hep boş sebebini bilinmiyor bir türlü.bir dolu antibiyotik içti,ilaç bitiyor yine ateşi başlıyor.
Şeniz
canılarım yanlış anlattım sanırım diş kisti damatta var o olacakmış ameliyat.
kızım sadece bilinmeyen sebebi anlaşılmayan yüksek ateşi oluyor.yumurtalık yada idrar yolu enfeksiyondan şüphe ediliyor,ama yapılan tedaviler hiç bir sonuç vermiyor.ilaçlar bitiyor,ateşi tekrar yükseliyor.çocuğu felanda yok henüz.
ama bu belirsizlikte kızımı bayağa üzüyor.bize aksettirmemeye çalışsada,ruh halide bozulmuş dolayısıyla.tabiii biz de çok üzülüyoz.
tepeden tırnağa tükrük tahlillerinden tutunda kültür tahlillerine kadar yapıldı ama hala :1no2: :1no2: elde var sıfır.hep gecici bir iyileşme
dua edin nolur arkadaşlar kızım iyileşsin nolur.yaklaşık üç aydır devam ediyor bu durum. birşey söylemedim burda ama içim içimi kemiriyor yanii.senağlamasenağlama
çok çok geçmiş olsun canım sende oğlun giderse git ihmal etme kızını ayreten gözünaydın oğlunda gelmişşhe yeşilim kavuştuk şükür oluşumla,ah birde kızımda gelse ama onların işi hiç belli değil,damadın dişetlerinde kist oluşmuş erzurum araştırma hastanesinde sanırım ameliyat olacak.damat göndereyim.ben idare ederim diyor ama benim kız kocasını yanlız bırakmak istemiyor.aslında kızımında piskolojisi bozulmuş gibi oralarda,birde hasta.sürekli ateşleniyor nedense.dr. Larda bişey anlamıyor artık.hep tahlil,ultrasyon,film,ama sonuç hep boş sebebini bilinmiyor bir türlü.bir dolu antibiyotik içti,ilaç bitiyor yine ateşi başlıyor.
Canım çok sıkılıyor,çoküzülüyorum.bende burda çaresisiz duadan başka elimden bişey gelmiyor.nolcak bu kızın hali :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
Gelse keşke iyi kötü bakarım ama
şeniz