40 ve +40 yaş

miyaze ablamm allah kabul etsinn
her ne kadarr benim yaşım 27 olsada bu topikii çok sefiyomm
kusuruma bakmassınızz umarımm nie geliyom diee

miyasecim allah kabul etsin bacım.ellerine sağlık pekde güzel görünüyor.

gözeki aşkolsun,hiiçç kusura bakmayız,heleki sen bekarlarımızı düşünürken.
sık sık gel hemde,gençliğinden ilham alıyozz kıızzkaydirigubbakcemile3 hihoyyyt

Senin avatarın yeter balımm.Şeniz kaydirigubbakcemile3
İnsana enj. veriyor kaydirigubbakcemile3
Bu barada benim durumum ne olcekki kaydirigubbakcemile5
Yetişkin oğlumda yok,ben gelemiyecekmiyim senin oraya?fisfisfis
Ne bahane bulsakki,gelmek için?:sm_confused:
Evlilik mi düşünsem yoksa?sırnaşık şey

ilahi çiçek. :roflol: :roflol:
kız yokmu hiç yeğen,kardeş,halaolu,dayıolu.
evliliği düşünürsen,senden iyisinimi bulacaklar.deneyim deneyimli kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Güneşim ne güzel içden güldüm
lereenim işte yurdumun insanı boyledir
irnam nasılsın
--------------miyase ellerine sağlık allah kabul eylesinnn
------------------arkadaşlar hepinize tşk ederim iyiki burdasınızzz iyi pazarlarrr

Allah kabul etsin Miyase cim ellerine sağlık ölmüşlerinin ruhuna gitsin

gel bitanem gel şeref verirsin ne demek

çiçeğim canım git bence şimdiden ayarlayalım da istediğimiz efsafda yetiştiririz o zamana kadar takarız birer yüzük bekleriz

KIS BİZ GÖZEKE GİTTİK TE NE OLDU Bİ GELİN BULAMADIKKKKK
--------------------Realist nerelerde bilen varmı kızlar YEŞİLİM--YOK BENDE MEREK ETMİŞTİM NERDEKİİİ
OY DAĞ ÇİÇEĞİ BÜYÜKLERE KIZ BULAMADIKKİ SENDE KÜÇÜK OĞLUŞUNA BAKIYORSUNN
GEC Bİ SIRAYA SIRANI BEKLEEE OĞLIŞUN BÜYÜSÜN ACELEN NİYEKİİİİ

iyiyim canım sen nasıl oldun heyecan yapmıyorsun demi Allah yardımcın olsun inşallah irnamında kızı ve damadı nasıl oldu acaba damat ameliyat olacaktı merde varsa acil şifalar inşallah

ilahi çiçek. :roflol: :roflol:
kız yokmu hiç yeğen,kardeş,halaolu,dayıolu.
evliliği düşünürsen,senden iyisinimi bulacaklar.deneyim deneyimli kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Allah kabul etsin Miyase cim ellerine sağlık ölmüşlerinin ruhuna gitsin

çiçeğim canım git bence şimdiden ayarlayalım da istediğimiz efsafda yetiştiririz o zamana kadar takarız birer yüzük bekleriz

Artık ne yapalım,başı taşa taşı başa...bi şeyler bulmak lazım.kaydirigubbakcemile5Ben iyice bi düşüneyim,İrna nın dediği gibi kuzenleri filan. kaydirigubbakcemile3Kendi başımı yakmadan önce:roflol::roflol:

kızlar yarından sonra bende yokum merak etmeyin yarı yıl tatilinde dışardayım hayırlısıyla dönünce görüşürüz hem bana iyi gelecek evde olunca dayanamıyorum açıyorum pc yi yasak olsada

güle güle sağlık ve huzurla git gel evhanımı iyi eğlenceler canım

güle güle git ev hanımım,yeterki sen iyi olda biz razıyız.:a015: :a015:
bacım benim kızla damadı soruyosun.henüz damadın dişi ne zaman ameliyat olcak belli değil.pazartesi bakacaklar.
kızımda birgün ateşlerde,birgün idare eder yaşantısında nolcak artık bilmiyorum.senağlama

Hayırlı Akşamlar arkadaşlar,bir kaç gündür girememiştim siteye sizleri özlemişim,a.s.hasta olanlara Rabbim tez zamanda şifa verir İnşallah.....bizde tatile girdik :hooray: daha sık uğramaya çalışırım.Hepinize selam ve sevgiler....Şeniz

bacım benim kızla damadı soruyosun.henüz damadın dişi ne zaman ameliyat olcak belli değil.pazartesi bakacaklar.
kızımda birgün ateşlerde,birgün idare eder yaşantısında nolcak artık bilmiyorum.senağlama

iyi akşamlar inş bir an önce sağlıklarına kavuşurlar sende rahatlarsın acil şifalar

kızlar yarından sonra bende yokum merak etmeyin yarı yıl tatilinde dışardayım hayırlısıyla dönünce görüşürüz hem bana iyi gelecek evde olunca dayanamıyorum açıyorum pc yi yasak olsada

Güle güle gidip dön canım.Faydasıda olur dediğin gibi,dinlenmiş olursun hem.Şeniz

Canım,aklıma geldide,belki duyanınız olmuştur.ŞenizSanki Itır Esen in bi röpörtajında okumuştum.Onda vardı,sürekli ateş.Alıştım artık filan yazıyordu.Netten bulmaya çalıştım,bulamadım.Halada bakıyorum.a.s.:nazar:

aynen kızımda alıştım diyor. dört aydır cekiyor çocuğum.dört ay öncesine kadar başka hastalanmalarında bile ateşi olmazdı.
eşya ve gelinlik için, istanbula gitmişti nişanlısıyla.havalar çok sıcaktı ,oralarda girdiği mağazalarda çalışan kilımalardan vürüs kapma ihtimalinden çok korkuyoz.aklımıza başka hiç bir şey gelmiyor anlıcan çiçeğim.
ama çok duygulandım inanırmısın zahmet edip bakman.ağlıcam nerdeyse yaa.senağlama iyiki varsınız valla iyiki.

X