40 vatandaşımız ne için ne uğruna bu öldü

AKP nin istediği gibi gidiyor bütün işler herşey yolunda elhamdülillah. Hepsi planlı programlı
Gündem reyhanlı saman altında su yürütülüyor. Acaba 40 can giderken el altından neler gitti? Hemen sürec i etkilemek için denildi
Ama hayır! Benim tahminim şu pkk silahlarla suriye de kendine bölge oluşturcak ırakta yapılanmalar oldu zaten
Irak pkk sürecinde israil mossad savaş strateji hazırlancak pkk güçlendiğinde israil yardımıyla topraklarımıza saldırcaklar kürdistan kurulmuş olcak pkk çekilme değil güçlenme için topraklarımızdan çekilcek, Amerika vb. Pastadan kendi paylarını alacaklar
Pkk kürdistan hayalindeyken israil amerika birleşikdevletleri doğuda ki yer altı zenginliğin hayalinde
Akp de kukla hâlâ bunları göremeyipde oy verenlerin vay haline

hiç bir hükümet zamanında insanlar birbirine bu kadar düşman olmamıştı, bu kadar tahammülsüzlük bu kadar şiddet ve cinnet olmamıştı.

saklayacak değilim, türbanlı gördüm mü tüylerim kalkıyor, suratım düşüyor ve düşmanıma bakar gibi bakıyorum. elimde değil, hükümet yalakası ya da bir şekilde uzaktan da olsa yakını diye düşünüyorum. halbuki ne malum o kişinin ne zaman kapandığı, değil mi... ya da bakalım ne için kapandı. gerçi kendini belli ediyor artık iyice öyle olanlar, daracık pantolonlar, cafcaflı renkler, bülent ersoyla yarışan makyajı vs.

birinin kürt olduğunu duyunca artık bir durup düşünüyorum. halbuki öyle miydi eskiden, ilk sevgilim kürttü mesela, ailem biliyordu. ama şimdi, maalesef çok temkinli yaklaşıyorum.

beddua etme, döner dolaşır seni bulur derler, ya ben bu adamları tvde görüp nasıl sakin kalayım? tutamıyorum kendimi.

ülkemiz mahvoldu. ziyan oldu. benim içim acıyor. nasıl bu kadar düşman olur bir insan ülkesine... hatta ülkesi olmasın, başka bir ülkeye bile beslenen duygular sınırlıdır bu kadar gaddarca değildir.

yazık oldu hepimize... yazık oldu ülkemize.

Şu türban konusundaki düşüncene denecek çok şey varda ban almak istemiyorum o sebeble sen anla istiyorum..

Konuya dönersek ölü sayısı 46 değil arkadaşlar daha fazla medyaya yansıtılan sayı bu dış basını takip edenler ölü sayısının 117 ve enkaz altında çıkarılanlarla daha fazla olabileceğini söylüyor..

Ne desek az kalır,,Yazıklar olsun !

arkadaşların da söylediği gibi ölü sayısı 46 falan değil..orada ki yakınlarımızdan öğrendiğimiz kadarıyla taş taş üstünde kalmamış ve ölen kişi sayısı çok daha fazla.ama açıklanmıyor,yine kandırılıyoruz.

Reyhanlı devlet hastahanesinden doktorlar bildiriyor

Hatay' ın Reyhanlı ilçesinden size yazıyorum Reyhanlı Devlet Hastahanesinde görev yapıyorum patlamadan dolayı tüm hastahane çalışanlarını bugün görev e çağırdılar ben ve arkadaşlarım elimizden geleni yaptık medyamız olayı üstü kapalı bir şekilde anlatıyor arkadaşlar ölü sayısı 120 nin üstünde yaralıları söylemiyorum çevre hastahanelere sevk edilenlerin dışında ambulans helikopter ile denizli yanık merkezi ve istanbul a giden yaralıların sayısı belli değil.Çoğu insanın cesedi tanınmıyor kimisinin kolu yok kimisinin kafası yok cesetlerin %90 ından fazlası yanmış olduğundan cenazelerin kime ait olduğunu bilmiyoruz şuan hastahanede durum stabil. Buradan HATAY da ikamet eden arkadaşlara sesleniyorum en yakın sağlık kuruluşuna gidip kan veriniz yaralı sayısı çok fazla ve çok kana ihtiyaç var arkadaşlar duyarsız kalmayalım. Medya ya da inanmayalım ölü sayısı şuanda 120 nin üstünde ve sadece bunların 45 inin kimliği belli diğer ölen insanların hepsi yanmış veya kafaları olmadığı için dna testlerini bekliyorlar ayrıca şehirde suriye li insanları sokağa çıkartmıyorlar mış ve sokağa çıkanları linç ediyorlarmış. Askeri bir hareketlikte var Helikopterler jetler ve Askeri araçlar sınıra yığılmış durumda. Ben zaman buldukça sizinle bilgi paylaşacağım. KAN VERELİM ARKADAŞLAR DUYARSIZ KALMAYALIM ÇOK KANA İHTİYAÇ VARDIR .

saklıyorlar maalesef

Gercekten cok sinirleniyorum
bu tür olaylar yaşanırken milletin ayagı, bacağı, kolu, kafası koparken
hala facede şurda burda cicili kıyafetler giyip altına övgülü yorumlar bekleyenlere deli oluyorum!!!
yok derbi,yok maç yok bilmem ne zıkkım!! ne kadar rahat milletiz ya hu
o vahşetin fotograflarını da mı görmüyorsunuz?
içinizde mi acımıyor? Yazıklar olsun be..!

Son düzenleme:

Bu tamamen doğru bir mail.
Reyhanlı devlet hastanesinde çalışan doktor arkadaşım sürekli face de paylaşıyor ve ekliyor,lütfen duyarsız kalmayın.

Şimdi türbanla ilgili sözlerini yanlış anlayıp çarpıtanlar olacaktır ama neyse..

eskiden kötü görmezdik bir çok şeyi artık değişti maalesef.. çok kötü günlerdeyiz ama daha kötüsünü de göreceğiz.. önümüz yaz,suriye cehennem gibi sıcak olacak müdahale ancak sonbahara olur.. o zamana da millet unutacağı için yeni patlamalar olur..
çok vahşice ama böyle olacağını düşünüyorum.

Harfi harfine aynı düşündüklerim

anlamadım, özel msj atabilirsiniz.

Son düzenleme:
off.kızlar. çok kötü oldum. bir sayfa 3 yaşlaarında bir çocuğun resmini paylaşmış. patlamadan sonra face de. uzun süre anasayfaya bakamam artık. çok fena oldum. Allahım çok feciydi. inanılmazdı ya. Alah yardımcısı olsun onunda ailesininde. bacakları paramparça

Son düzenleme:
sadece şunu söylüyorum. kimseniz bunu yapanlar ,,. Alah belanızı versin.

Son düzenleme:

Türban konusundaki görüşlerine üzüldüm.Benim annem de ablam da tesettürlü ben de bir o kadar açığım.Ama ailem hiçbir zaman Atatürk ya da cumhuriyet düşmanı olmadı.Hiç bu iktidarın yanında olmadık.Hepsine öyle bakma lütfen.Çünkü tayyip yanlısı demek hakarettir bizimkiler için o derece :)

yazdığımı tekrar okuyun lütfen.

Şu türbanla ilgili yorumuna eklenecek çok şey var ya, neyse bende kalsın, ayrıca yaptıgın yoruma hari harfiyen katılıyorum.

okudum, aynı şeyi anladım problem bende herhalde

bakın ben diyorum ki, evet türbanlı gördüm mü celalleniyorum, tüylerim diken diken oluyor, çünkü ya hükümet yalakası ya da uzaktan yakından alakaları var diye düşünüyorum. ama halbuki kim bilir ne zaman kapandı o insan ya da ne için kapandı, belli değil, alnında yazmıyor. ama ilk satırda yazdığım sebeplerle kapananlar olduğu için, kurunun yanın da yaş da yanar misali hepsini aynı kefeye koyuyor oldum artık diyorum.

neden anlaşılmadı acaba...

rahmetli Uğur MUMCU ne güzel söylemiş; "Biz unutkan bir ulusuz. Unutuyoruz olup bitenleri. Unutuyoruz ve oğulları kızları ölen ana babaları, kanlı gözyaşlarıyla baş başa bırakıp gidiyoruz."

Türban siyasete alet edildiği için nefret ediyorum türbanlılardan değil türbanı siyasete alet edenlerden
Türban dan değil baskıcı ailelerden türban dan değil türbana sığınıp her haltı yiyenlerden
Türbandan değil türbanı Pisliğin içine sokanlardan! Allah belalarını verssin!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…