• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

40 vatandaşımız ne için ne uğruna bu öldü

Ayrıca Tayyip bey buyurmuş çözüm sürecinde huzurumuzu hazmedemeyenler yaptılar böyle olaylar yine olabilir.Yani diyor ki; Bakın ey ahali! Suriye'ye girmemiz için yeterli algı oluşmadıysa yine patlatırız ona göre çabuk kanın.

Yabancı basın ölü sayısının en az 150-170 civarı olduğunu söylüyor.. :ssz:

bunlar iyi günlerimiz........ :ssz:

gazetelerde ne kadar az yer verilmiş patlamaya :20::20::20:
varsa yoksa derbii, magazin..
yazıklar olsunnn..
ne zaman bu kadar duyarsız bi millet olduk bizzz ..

ne tv de ki eğlence programları iptal edildi ne de başka birşey..yas ilan edilmesi gerekirken moraller bile bozulmadı..bi haberler de geçti o kadar..zaten yayın yasağı da getirilmiş artık yabancı basından takip ederiz olanı biteni.onca insan ölüp yarlanmadı sanki,hayat öyle güzel devam ediyor ki ülkemde..olan reyhanlı'ya oldu,zaten küçük bir ilçeydi her eve bir ateş düştü..tabutlar bile az gelmiş de çevre ilçelerden tabut istemişler!

duyarsızlığa gelince artık ülkemizin göbek adı bu olmak üzere zaten..milli içkinin ayran falan olmasına da gerek yok bizler ayran içmeden de uykuya çoktan dalmışız..

Arkadaşlar ;
adana - konya - antakya - maraş ' ta
06 ah 6072

plakalı araç bomba yüklüdür. Gördüğünüz yerde polise bildirin lütfen !!!

Dışişleri bakanı twitter dan tehdit yağdırıyormuş hükümeti eleştirenlere '' bilgileriniz elimizde ''. Diye ileri demokrasi işte . Rtük ne hakla ne cüretle haber yapılmasını yasaklar ya bu nasıl bir iştir.

yakınlarımızdan biri bu saldırıyı yaşamış..yer yerinden oynadı,anlatılmaz diyor..aklını yitirmiş gibi..her yer toz dumandı diyor..

bu neyin saldırısı ya? neyin derdine öldü onca insan! yeminle ilk defa bi konuda kendimi ifade edemiyorum sanki.saçmalarsam kusura bakmayın rastgele duygularmı yazıyorum şu anda..

suriye ye savaş açmak için lanet olas bi danışıklı dövüş içine gidiler ve onalarca insan öldü.Allah belalarını versin.yine bi hiç uğruna insanlarımız öldü

Bu bir "BOP" saldırısı.
Tıpkı Libya, Mısır, Suriye için sebepler ne ise bu da o.

Dışişleri bakanı twitter dan tehdit yağdırıyormuş hükümeti eleştirenlere '' bilgileriniz elimizde ''. Diye ileri demokrasi işte . Rtük ne hakla ne cüretle haber yapılmasını yasaklar ya bu nasıl bir iştir.

ödleri kopuy ödleriii..
böyle beddua etmeyi hiç sevmem amaa.
ettiklerini çeksinler inşallah.
aldıkları her nefes zehir olsun hepsinee..

Arkadaşlar ;
06 ah 6072

Plakasını deeğiştiriverirler,
Dahada kaç tane vardır kimbilir:50:

Son düzenleme:
"Yayın yasağı" getirilmesi vesilesi ile medyanın, her türlü basın yayın organının kimler tarafından kontrol edildiği ve her konu ile ilgili yayınlanan " haberlerin" (!) doğruluğu umarım düşünülür.

Plakasını deeğiştiriverirler,
Dahada kaç tane vardır kimbilir:50:

paranoyak bi millet haline getirdiler bizi.
Adanada yaşıyorum ve her an aileme, çevreme bişe olacak die elim kulağımda bekliyorum..
bizi bu psikolojiye sokanları da Allaha havale ediyorum..

hiç şaşırmadım,adam padişahlığını ilan edecek yakında..e nasıl olsa padişahım çok yaşa diyecek insan çok..şurada bu konuyu konuşmamız bile rahatsız edici olabiliyorsa gerisini siz düşünün..

nolacak ki 46 kişi öldü,bu iğrenç yolda herşey mübah kimilerine göre!

çok ileri demokratik bir ülkeyiz ya !! ülkemizde can ciğerimizde yaşanan olayı yabancı medyadan takip ediyoruz/etmeye çalışıyoruz...

fakat ; inönü stadında insanlar stad koltukları sökmüş hatıra! evlerine götürmüş...

kimisi kale direklerini parçalamış.. o direk gibi ........................................... bize yapıldı ! görebilen yok .:19::19:

Arkadaşlar ;
06 ah 6072

korku ortamı yaratmak için her şeyi yaparlar.. :ssz:
EMG nin istihbaratı,polisi,terörle mücadelesi,trafik şubesi,mobesesi yetmemiş de vatandaşa ilan mı ediyor,hem de plakalı... itibar etmemek lazım.. :19:

paranoyak bi millet haline getirdiler bizi.
Adanada yaşıyorum ve her an aileme, çevreme bişe olacak die elim kulağımda bekliyorum..
bizi bu psikolojiye sokanları da Allaha havale ediyorum..

Senin benim nerde yaşadığım,ne korkularımızın olduğu kimin umrunda.:50:
Onların tuzu kuru,savaş çıksa Amerika onları korur.

Bu memelekette yaşayıp hala iktidarı savunanan insanların artık gerçekten aptal olduğunu düşünüyorum.

Alman bir gazeteci nin Reyhanlı için açıklamalarına bakın.

Alman gazeteci, tarihçi, Dr. Nick Brauns, Reyhanlı saldırısına ilişkin yayın yasağını sert bir dille eleştirerek, AKP hükümetinin bir şeyleri gizlediğini öne sürdü.

Brauns, "AKP hükümeti açıkçası bir şeyleri gizliyor ki, basını susturmaya çalışıyor. Erdoğan yönetimindeki AKP hükümeti savaş kabinesi gibi kamuoyunu baskı altında tutmaya çalışıyor. Önce yaklaşık yüz kadar muhalif gazeteci cezaevine gönderildi, şimdi de medyaya sansür getirildi. Bu açıkçası diktatörce bir yaklaşım" şeklinde konuştu.

bunu izlemenizi tavsiye ederim.
[video=youtube;fK-h_vy_ixk]http://www.youtube.com/watch?v=fK-h_vy_ixk[/video]

Bu selahattin demirtaş daha geçen yıl suriye ' ye müdahale edilmesin demiyor muydu grup toplantılarında ? Ne oldu da bu sene ' hükümetin yanındayız ' diyor ? Ne değişti de 1 senede kendisinin ve partisinin suriye ilgili görüşleri çark etti ? Ne oyunlar çeviriyorlar ki bu duruma geldi

Bu selahattin demirtaş daha geçen yıl suriye ' ye müdahale edilmesin demiyor muydu grup toplantılarında ? Ne oldu da bu sene ' hükümetin yanındayız ' diyor ? Ne değişti de 1 senede kendisinin ve partisinin suriye ilgili görüşleri çark etti ? Ne oyunlar çeviriyorlar ki bu duruma geldi

karşılığında ne verildi bakalım 1 yılda 360 derece döndüler ??

"HAYVAN MIYIZ?"

Reyhanlı halkı gözünde dün sokaklardan geçen takım elbise kravatlı her erkek "devlet"i temsil ediyordu. Sitem ve öfkelerini, gördükleri her "devlet"e haykırdılar.
İlçe esnafından Bilgin Sakin, "Bakanlar geliyor diye, Allah seni inandırsın 2900 polisi yığdılar. Biz hayvan mıyız?" diyor. "Estağfurullah" diyorum. O duymuyor: "Ne işi var bu kadar polisin. Böyle geleceklerse hiç gelmesinler. Bomba patladıktan sonra niye kimse yoktu?" diye sürdürüyor.
Kamuda çalışan bir sağlık personeli. Adı bende saklı. Geçen gün benzin alırken, bir arabanın bagajında ağır silahlar gördüğünden söz ediyor. "Polis sesini çıkarmıyor. Kimse bunları çevirmiyor. Hiçbirinin triptiği (giriş izinleri) yok ama ellerini kollarını sallaya sallaya girip çıkıyorlar."

http://www.aksam.com.tr/siyaset/reyhanlida-ofkenin-oteki-adi-siz-bunlari-yazamazsiniz/haber-205219

Hepsini okumanızı tavsiye ederim.

Back