- 1 Nisan 2011
- 5.104
- 1.972
- 448
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hakan Albayrak isimli gazeteci Reyhanlı'yı nazi Almanyası' na benzetmiş güya orada halk mültecileri mi artık öso'cuları mı ne başlarını taşla ezerek öldürmüş. Bu adamın dediği doğru olsaydı şimdiye kadar bu haber yayılmaz mıydı güya kendisi gidip görmüş ben inanmadım bu dediğine bu adamın imkanı var mı polisler jandarmalar bu suriyelileri korurken halkın gidip onları öldürmesinin ?
pes! reyhanlı halkı vahşi ya zaten taşla ezerek öldürmüştür kesin..bi insan saçmalarda bu artık saçmalamanın dibine vurmak olmuş..orada ki insanlar o mültecilere her türlü yardımı yapıyorlar ne öldürmesi...zaten çouğunun suriye de akrabası var,çoğu arap kökenli neden mültecileri öldürsünler..bir ilçe halkına bu denli iftira atan adamın Allah korkusuda mı yok acaba? zaten reyhanlı darma duman oldu bari böyle kirli ellerin oyunlarına alet etmesinler o insanları.
Bir PES! de benden... Vahşi Reyhanlı halkı hak etmiş yani,ona getiriyor.... pes!!
İnönü'yü sevmem ama bir sözü var ya "Hiçbir toplum yoktur ki,kendi içinde bu kadar hain yetiştirsin." Böyle garip bir ülkeyiz..
insanların böyle bir soysuz bir saldırıdan bile rant elde ettiklerini görmek, ölenlere üzülmek yerine siyasi çıkar içerisine girdiğini görmek ülke geleceği açısından çok korkutucu.
hatta kesinleşmiş sayıyı bile az bulup daha çok ölen olmalıydı diye peşine düşmek çok adice. bu tip insanların şuur altı şu şekildedir;
BU OLAY; AK PARTİNİN SURİYE POLİTİKASININ SONUCU İŞTE.
EEEE BAŞBAKANIN YANLIŞI....
YANİ AK PARTİYE OY VERMEYİN.
ERDOĞANI DESTEKLEMEYİN.
OLAYDAN ÇIKARDIKLARI SONUÇ VE BEKLENTİ BU.
böyle bir olay siyasete karıştırılır mı? beklenti içerisine girilir mi? ölen çocuklar için anneler babalar için üzülmek yerine akp'ye oy vermeyin alt mesajlı propaganda yapılıyor. vicdanınız el veriyor mu böyle bir zamanda rant peşinde koşmaya? gerek sosyal medyada gerek diğer parti kuruluşlarında alkış almak için daha taziyede bulunmadan eleştriye başlayanlar neyin hesabındalar? insan canından daha mı değerli ideolojileriniz?
hala bu olayla öso desteğini bir tutanlara söyleyecek hiç lafım yok. başbakana düşmanlık yapacak ya eset'i destekliyor. bebek katilini. ÖSO'dan örnek verip kıstas yapıyor. ikisi aynı vahşetin başrolleri kimi kimden üstün görüyorsun?
bu şekilde düşünmeyenleri tenzih ederim.
bir de olaydan alakasız bir şekilde şu üstteki yorumlarda dikkatimi çekti. türbanlıları görünce yüzü düşen, düşmana bakar gibi bakıp sınıflandıran insanlar. insaniyetinizi kaybetmişsiniz. size ne desek boş. kendi milletine karşı faşistliğin bu derecesi amerikada bile görülmemiştir.
el edit: şu yazdıklarımdan akp savunuculuğu yaptığımı düşünenler lütfen ya okuma yazmalarını tazelesinler yada taraflı düşünmeden okumayı öğrensinler. zira tam tersi şekilde akp'nin öso'ya desteğini kınamıştım. neyse zaten anlamazsınız. devam edin.
UNUTTUK!
Bu sefer daha çabuk oldu sanki
Ben bu videonun gerçekliğine inanmıyorum, samimiyetsiz geldi cevaplar. Sanki yasağı protesto için özellikle yapılmış gibi. Özellikle sondaki kadın yasak kalktı mı falan diyor. Yok ya bu kadar da değil diye düşünüyorum. Bir de İzmir yani, sanki doğudan haberleri yokmuş gibi.
Peki video gerçek olmasın... Ki olsa da özellikle haberdar olmayanlar eklenmiştir. Sizce video bir şeyler anlatmak istemiyor mu? Yani bu tür insanların gerçekte var olmadığına mı inanıyorsunuz? :) Video samimi olsun olmasın üzgünüm ama bu insanlardan var. Patlamanın üstünden bunca zaman geçti. Hala var.