- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.255
- 598
gazetelerde ne kadar az yer verilmiş patlamaya
varsa yoksa derbii, magazin..
yazıklar olsunnn..
ne zaman bu kadar duyarsız bi millet olduk bizzz ..
yakınlarımızdan biri bu saldırıyı yaşamış..yer yerinden oynadı,anlatılmaz diyor..aklını yitirmiş gibi..her yer toz dumandı diyor..
bu neyin saldırısı ya? neyin derdine öldü onca insan! yeminle ilk defa bi konuda kendimi ifade edemiyorum sanki.saçmalarsam kusura bakmayın rastgele duygularmı yazıyorum şu anda..
suriye ye savaş açmak için lanet olas bi danışıklı dövüş içine gidiler ve onalarca insan öldü.Allah belalarını versin.yine bi hiç uğruna insanlarımız öldü
Dışişleri bakanı twitter dan tehdit yağdırıyormuş hükümeti eleştirenlere '' bilgileriniz elimizde ''. Diye ileri demokrasi işte . Rtük ne hakla ne cüretle haber yapılmasını yasaklar ya bu nasıl bir iştir.
Arkadaşlar ;
adana - konya - antakya - maraş ' ta
06 ah 6072
plakalı araç bomba yüklüdür. Gördüğünüz yerde polise bildirin lütfen !!!
Bu bilgiyi nerden aldınız.
Plakasını deeğiştiriverirler,
Dahada kaç tane vardır kimbilir
Dışişleri bakanı twitter dan tehdit yağdırıyormuş hükümeti eleştirenlere '' bilgileriniz elimizde ''. Diye ileri demokrasi işte . Rtük ne hakla ne cüretle haber yapılmasını yasaklar ya bu nasıl bir iştir.
Arkadaşlar ;
adana - konya - antakya - maraş ' ta
06 ah 6072
plakalı araç bomba yüklüdür. Gördüğünüz yerde polise bildirin lütfen !!!
paranoyak bi millet haline getirdiler bizi.
Adanada yaşıyorum ve her an aileme, çevreme bişe olacak die elim kulağımda bekliyorum..
bizi bu psikolojiye sokanları da Allaha havale ediyorum..
Bu selahattin demirtaş daha geçen yıl suriye ' ye müdahale edilmesin demiyor muydu grup toplantılarında ? Ne oldu da bu sene ' hükümetin yanındayız ' diyor ? Ne değişti de 1 senede kendisinin ve partisinin suriye ilgili görüşleri çark etti ? Ne oyunlar çeviriyorlar ki bu duruma geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?