40 vatandaşımız ne için ne uğruna bu öldü

öncelikle duyarsızlığınızı tebrik etmek istedim...bu vahim olayı konuşmayı siyaset yapmak diye nitelendiriyorsanız vah halimize...siz kederlenmeyin, kafa dağıtmak için haddinden fazla başlık var zaten...

yanlış yerdesiniz o zaman çünkü burası sitenin siyaset ve türkiye gündemi bölümü gidip de hamilelik topiklerinde tartışılmıyor bu konu..bazı arkadaşlar neyin ne olduğunu bildiği için öyle konuşuyorlar olmasın?

ayrıca ülkemizde böyle bir falaket yaşanırken bizler kafamızı pek dağıtamıyoruz kusura bakmayın..eğer moralinizi bozduysak okumayın geçiverin.

Ana sayfada göreceğiniz gibi forum bir sürü farklı başlıktan oluşmaktadır ve bu başlığın adı da Siyaset Meydanıdır. İstediğiniz başlığa girmekte veya girmemekte özgürsünüz. Girmezsiniz, okumazsınız moraliniz de bozulmaz.

İşaretlediğim cümleye gelince, ben artık bu saatten sonra böyle düşünmeyene yazık derim.

Arkadaşım şaka mısın sen?

Ciddi soruyorum bak...

sen bu habere değil de bu haberin forumda konuşulmasına mı kederlendin?! yazık.

hayır bi de yazmış ki kadınların kafasını dağıtacağı yer diye..kadınların kafasını iyice boşaltalım değil mi? düşünmesinler,konuşmasınlar,sussunlar..

oldu!

Bu ülke senin gibiler yüzünden bu halde zaten
Git kendini evlilik programlarında eğlendir...

Son düzenleme:
Kusura bakmayın siyaset meydanı alt topiği olduğunu görmedim özürdilerim. Yorumlarınıza gelince yazdığıma pişman oldum ama bu kadar tepki beklemiyordum demek ki siz böyle siyaset konuşa konuşa hayattan soğumuşsunuz hoş görünüz kalmamış

hoş görü mü?! hatayda kaç insan yaralandı kaç insan öldü biliyor musun sen? senin gibi hayata bağlı kalacağıma hayattan soğumayı tercih ederim..hadi sen kafa dağıtacak topik bul kendine,burası hayattan soğuyan insanların tartıştığı bir bölüm..

bu kadar duyarsız olunmaz ya.valla üzülemedim bile.

siz çok hoş görülüsünüz belli.Maaşalllah..

Son düzenleme:

siyaset konuşa konuşa hayattan soğumak ? orda kaç insan can verdi, devlet hiç bir önlem almadı, istihbarat yok neredeyse, elbette bunlar konuşulacak.... hala siyaset diyorsunuz. hükümeti kötüleyenlerin, istifa edilmesini bekleyenlerin olmasına mı tepki gösteriyorsunuz? bu olayların sorumlusu kim? neden önlem alınmıyor? neden ölü sayısı gizleniyor ? neden sansür uygulanıyor? bunu kim yapıyor sizce?

valla gördüğüm kadarıyla asıl hayattan soğuması gerekenler hayattan soğumamış, gayette cıvıl cıvıl yaşam dolular maşallah, pişkin pişkin sırıtabiliyorlar, ya da halay çekebiliyorlar, ne şekerler değil mi canlarım benim

Son düzenleme:
bu arada kusura bakmayın, o videodan çok etkilenmiştim, başlığı atarken saçmalamışım biraz, daha şimdi fark ettim

malum paylaşım sıtesınde bır yazı gördum 120 kişinin öldüğüne dair yaralı sayısı dahada fazla 45 kişi kafaları vucutlarında olduğundan kımlıklerı belirlenmşi diğerlerının uzuvları kafaları koptuğundan yada yandığından testle belirlenecekmiş nekadar doğru bılmıyorum inşallah doğru değildir

başkalarının evlatları hiç birimiz için önemli değil, değil mi

Başlığı fark edememiş olduğunuza dair ne güzel ifade edip özür dilemişsiniz. Ancak, ardından bu kadar tepki beklemediğinizi söylemeniz biraz çelişki olmuyor mu sizce de? Hele ki, hepimizin yaşadığı ve yeni nesillere de "iyi bir yaşam bırakma sorumluluğu ve zorunluluğu taşıdığımız" ülkemizle alakalı böylesine hassas süreçlerden geçmekte iken, üstelik daha dün akşam "hiç de sıradan bir olay gibi kayıtsız kalınamayacak", daha sı o veya bu, bir dolu insanın hayatı bir anda son buluvermişken, şu anda belki de yakınları tarafından hangi ceset olduğu bile tespit edilemez bir tablo mevcutken,

"siz böyle siyaset konuşa konuşa hayattan soğumuşsunuz, hoş görünüz kalmamış" ifadenize bir kez daha geriye dönüp baksanız acaba kendiniz bile katılabilecek misiniz? İnanın bütün samimiyetimle soruyorum bu soruyu size.

Vakit, bu ülke için, hepimizin çocukları ve onların geleceği için olabildiğince duyarlı olmak vakti, olabildiğince bilip bilmediğimiz şeyleri birbirimizle iyi niyetle paylaşabilmek, varsa yanlış bildiklerimizi hep beraber düzeltebilmek, doğru bildiklerimizden yanlış olanları da aynı şekilde düzeltebilmek, kısaca bu vatan için "tek yürek" olabilmek vaktidir.

Kafa dağıtmak vakti değil, bana göre...

internette iki tane fotograf gordum etkisinden cıkamadım Allah rahmet eylesin vefat edenlere yaralılarada Allah acil şifa versin yakınlarını dusunemiyorum biz bu kadar etkilendik onlar ne yapıyordur kimbilir

daha çok siyaset konuşulmalı bu ülkede, çoluk çocuk 7 den 70 e herkes siyaset bilip konuşup fikir yürütmeli ki bazıları yıllardır olduğu gibi gönlünce at koşturamasın...siyaset dediğiniz şey hayatın ta kendisi...yıllar önce, -özellikle 1980 sonrası nesile- unutturulan şey ve en önemlisi vatandaş olmanın gereği...siz vatandaş olmayı 4 yılda bir meclis koltuklarında uyuklayacak birsürü adam göndermek mi sanıyorsunuz...

hayat 2 gün önce reyhanlıda da çok keyifliydi...bugün sizin için de öyle ama yarın ne olacağınız maalesef meçhul...

lütfen daha çok, çoook daha çok siyaset konuşunuz, tartışını siyasete bulaşınız....

Sen bu ülkeden değilsin galiba, yada kafayı nasıl güzel tutuyorsan, Allah aşkına bizede söyle bizde kafayı bulalım. Bu karmaşık gündemden çıkıp herşeyde tozpembe bakarız, Belki hayata ısınırız ozaman

çok sığ bir düşünce. ne türbanlıyım ne de badem bıyıklıyım:) ama rahatsız oldum bu söylemden. toplumu bölücü söylemler bunlar. hiç hoş değil.

Toplumu bölen bu deyimler değil, yapılan bu şekilsel eylemlerdir. Bundan onyıl önce herkes aynıydı, şimdi ise farklıyız birçok noktada. Enazından ben öyle hissediyorum, eminim benim gibi hisseden bisürü insan vardır bu ülkede. Bencede hoş değil.

Hoşgeldin arkadaşım, kederlenmemek istiyorsan direk bu bölüme değil de oyun bölümüne falan uğra. Çok eğlenceli oralar tavsiye ederim. Geyik topikleri de var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…