• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

40 vatandaşımız ne için ne uğruna bu öldü

42 insan evladı ölmüş.. kanallar yayın akışlarını aynen devam ettiriyor.. tam gaz eğlence devam ... yazıklar olsun....

bu hükümet varken, ülkede insanca ve kıyak yaşamak istiyorsan;

1. kürt olacaksın mümkünse pkklı
2. suriyeli olacaksın
3. amerikalı olacaksın.

türksen, eyvah eyvah, zincirin en altındasın.

gerçi arınç bile itiraf etti "halk unutur 1-2 aya" diye

Reyhanlıbir gazetecinin dediğine göre mossad' ın cia' in cirit attığı bir ilçeymiş konumu sebebiyle. Bunun üstüne bür de suriyeden gelenlerin içinde yer alan esad ajanları öso teröristleri. Birkaç yıl önce hat ay' ın dörtyol ilçesinde olanlar şimdi de bu katliam resmen en huzurlu illerden biri savaş alanına döndü

amerika 11 eylül saldırısından sonra afganistana girdi. kaldı ki 11 eylül saldırısını planlayanın da amerikanın kendisi olduğu yönünde çok sayıda argüman var.

bugün 11 mayıs günü tam sınır hattında bombalar arka arkaya patladı. yani suriyeye girmek için gerekçeler hazırlandı.

saldırıyı esadın yaptığına inanan saftiriklere cevabımdır.: reyhanlı cıa nin mosadın cirit attığı yer, özgür suriye ordusunun cirit attığı yer. esadın eli kolu bu kadar güçlü olabilse, kendi teröristlerini temizler. daha geçenlerde özgür suriye ordusu bizim sınır kapımızda bizim polisimizi, kendilerini ülkeye sokmadıkları gerekçesiyle şehit etti.

bizim vergilerimizle kurulan çadırkentlerde, bizim vergilerimizle beslenip, asgari ücretlinin kazandığından daha fazlasını cep harçlığı olarak verdiğimiz suriyenin teröristleri bunlar. kendi ülkesindeki vatandaşları kurşuna dizdikten sonra videoya çekip "suçu esadın üstüne atan" "suriyenin piçleri" bunlar.

suriyeyle savaşa davutoğlunun bu akşam evlendirdiği oğlu gitsin.

Suriye muhalifleri için ağlayanlar var bu ülkede. Şimdi çıt sesleri çıkmıyor. Ölenler TÜRK ya ondan!!! O Davutoğlu var ya o sırıtık, sırıta sırıta konuşuyor bir de. Filistin'e gelince ağlar. Gösteriş yapacak, halkı kandıracak ya.

bu hükümet varken, ülkede insanca ve kıyak yaşamak istiyorsan;

1. kürt olacaksın mümkünse pkklı
2. suriyeli olacaksın
3. amerikalı olacaksın.

türksen, eyvah eyvah, zincirin en altındasın.

gerçi arınç bile itiraf etti "halk unutur 1-2 aya" diye

4. Badem bıyıklı olacaksın
5. Türban takacaksın

allah rahmet eylesin ailelerine sabır versin...

keşke insanları iki şekilde ayırsanız ( İYİ İNSANLAR , KÖTÜ İNSANLAR)

DİL , DİN IRK , CİNSİYET v.s gibi şeyleri karıştırmasanız ...

bende KAPALIYIM yada sizin tabirinizle türbanlı lütfen bunlara gerek yok kardeşlik barış içinde yaşamak varken..

kimin ne yaptığı sadece kişiyi ilgilendirir onun hakkında konuşmakta dedikodudan gıybetten ötesi değildir..

Türkiyedeki özgürlükçü havadan rahatsız olanların işiymiş padişahımız öyle buyurdular şimdi onun lafının üstüne laf söylemek bize düşmez değilmi neticede ne kadar çocuk yapacağımız nasıl yapacağımız ekmeği ne kadar yiyeceğimiz hepsi onun tasarrufunda,birileride hala pkk çekiliyo holey tarzı bi moddalar sanki adamlar 30 sene dağlarda piknik yaptı keklik avladı insan öldürdüler yazık ki ne yazık bu ülkeye

Dimi yaa.Esad da o kadar salak o kadar iş bilmez ki israil, abd, muhalifler yetmedi bir de Türkiyeye bulaşalım çok huzurlu ortamları bozulsun demiştir.Şu saldırıyı adım gibi eminim esad yaptırmadı.Savaşın içine çekilmeye çalışılıyoruz iş bilmez yöneticiler yüzünden olan da masum halka oluyor.Görüntüler çok korkunç:14::14:

Bir de yayın yasağı getirmiş hükümet.Hatayda ne olup ne bitiyor yabancı ajanslardan takip ediyoruz.Uyuyalar devam ediyor zaten.Tvlere bakıyorum hepsinde dizler filmler yarışmlar tam gaz böyle bir kanlı saldırı olmuş ulusal yas ilan edilmesi gerekirkenunutturulmaya çalışılıyor.Aslında çok büyük çabaya gerek yok hepimiz unutacağız nasılsa.

Allah rahmet eylesin hepsine. Bu ülkede hiç güzel bir şey olmayacak mı? İçim daralıyor, ne zaman televizyonu açsam kötü bir haber.
Hayatlarımızın hiç bir değeri yok, geçen sene de bizim evimizin yakınında bomba patlamıştı evden çıkmış olsam belki de ben de ölmüştüm çoktan. Yazık gerçekten gücü elinde tutan bir avuç insanın oyuncakları olduk. Birlik beraberlik duygusunu da söküp attılar insanların içinden. Herkes birbirinden, başkalarının düşüncelerinden, inançlarından nefret ediyor. Saygı, hoşgörü hak getire. Şu dünyanın sonu gelecekse gelsin bir an önce de kurtulalım. :ssz:

42 insan evladı ölmüş.. kanallar yayın akışlarını aynen devam ettiriyor.. tam gaz eğlence devam ... yazıklar olsun....

Başbakan'ın annesi vefat etti diye eğlence programı ertelenmişti. tabii ölen vatandaşlarımızın onun annesi kadar değeri yokmuş, bu medyanın gözünde.
ne diyeyim.sadece insanlıklarından utansınlar:51:

ınternet olmasa nerden haber alıcaz bılmıyorum dun dışardaydım ve nete gece yarısına doğru bakabıldım onun öncesınde 2 saat tv ızledık ama bu habere hiç raslamadık koyun surusu dıye bır deyım varya hanı artık onun hakkını ıyıce vermeye başladık malasef

kim kazansın dıye öldü bu ınsanlar bılmıyorum allah rahmet eylesın ailelelrıne sabır versın

ölü sayısının çok daha fazla olduğu söyleniyor, peki neden daha az olarak yansıtıyor medya? anlayamadım...

ölü sayısının çok daha fazla olduğu söyleniyor, peki neden daha az olarak yansıtıyor medya? anlayamadım...

orasını bende anlamıyorum 140 kişide olsa vahvah deyip geçicez nede olsa

herhalde dunya basınından çekiniyorlar

Olabilir.
Daha öncede örneklerini gördük.bir günde 36 şehit verip medyanın 8 şehitten bahsettiğini duymuştum.
Umarım daha fazla değildir.

Olabilir.
Daha öncede örneklerini gördük.bir günde 36 şehit verip medyanın 8 şehitten bahsettiğini duymuştum.
Umarım daha fazla değildir.

şehit sayısı belli bir sayının üstünden olunca, iktidarda olan hükümetin istifa etmesi gerekiyor çünkü. bu sebeple asla doğru sayı verilmez. (toplamda değil, bir olayda olan şehit sayısı)

Suç süreci desteklemeyen PKK yandaşlarına, Esad yönetimine o değilse de "suriyeli bir örgüte" atılmak isteniyor ve ciddi ciddi buna inanıp kana susamış savaş isteyen insanlar var.

Suriye ye girilmesi yada küçükte olsa bir müdahale edilmesi kimin işine gelir? Suriye muhalifleri hangi ülke ve hangi isimlerden besleniyor? Cevap ortada...
Zaten ÖSO için bir çok kanalda sansür var. Bakın siz şu işe... Sanırım saldırının onlara ait olduğuna dair kanıtlarda varmış. Arabanın içinde bulunan kelepçeli esir mesela... Spiker bizzat kendisi söyledi yayınlayamıyoruz sansür var diye... (ha belirteyim yandaş bir kanal değil)

Ben hiç bir zaman onları masum bulmadım. Zaten görünen köy......

Bu ülke de hiç bir zaman barış ortamı olmadı. Ne yazık ki olmayacakta...Bu ülke de sürekli birileri öldü. Ölmeye de devam etti edecekte... Olan patlama da hayatını kaybedenlere ve yaralananlara oldu. Sayı ne kadar yükselirse yükselsin iktidar savaş söylemlerine devam edecek.

Bu arada merak ediyorum. Bu patlama ve kargaşada fırsat bulunup neler değişecek ülkede haberimiz olmadan Bu da ayrı tabi...

Bu arada ölü sayısı en son 46 ya çıktı. Ha tabi 46 sayısı dahi sansürlü olabilir. Bölgedekiler çok daha fazla olduğunu söylüyor.

çok sığ bir düşünce. ne türbanlıyım ne de badem bıyıklıyım:) ama rahatsız oldum bu söylemden. toplumu bölücü söylemler bunlar. hiç hoş değil.
Bende ne Kürt ne Suriyeli ne Amerikalı ne de türbanlıyım. Bi üyenin mesajında dediği gibi keşke iyi insan-kötü insan olarak ayrılsa... İşte bir isim altında "bir şeyler" yapılınca da o isim altında bulunan bütün insanlar yargılanıveriyor. Aslında birazda olsa sorgularsanız hepsinin aynı çatıda olduğunu göreceksiniz. Bu ülkede birileri ayrıcalıklı yaşıyor evet ama bu net bir isim değildir.

Bu arada suriyeli derken ortada kalmış sivilller için söylenmemiştir umarım.

Son düzenleme:
Back