facede MKÜ İtiraf Ediyor diye bi sayfa var..ve orada herşey sıcağı sıcağına veriliyor..bakın aşağıdaki yazı gerçeğin ne kadar vahim olduğunu gösteriyor ne yazık ki
Hatay' ın Reyhanlı ilçesinden size yazıyorum Reyhanlı Devlet Hastahanesinde görev yapıyorum patlamadan dolayı tüm hastahane çalışanlarını bugün görev e çağırdılar ben ve arkadaşlarım elimizden geleni yaptık medyamız olayı üstü kapalı bir şekilde anlatıyor arkadaşlar ölü sayısı 120 nin üstünde yaralıları söylemiyorum çevre hastahanelere sevk edilenlerin dışında ambulans helikopter ile denizli yanık merkezi ve istanbul a giden yaralıların sayısı belli değil.Çoğu insanın cesedi tanınmıyor kimisinin kolu yok kimisinin kafası yok cesetlerin %90 ından fazlası yanmış olduğundan cenazelerin kime ait olduğunu bilmiyoruz şuan hastahanede durum stabil. Buradan HATAY da ikamet eden arkadaşlara sesleniyorum en yakın sağlık kuruluşuna gidip kan veriniz yaralı sayısı çok fazla ve çok kana ihtiyaç var arkadaşlar duyarsız kalmayalım. Medya ya da inanmayalım ölü sayısı şuanda 120 nin üstünde ve sadece bunların 45 inin kimliği belli diğer ölen insanların hepsi yanmış veya kafaları olmadığı için dna testlerini bekliyorlar ayrıca şehirde suriye li insanları sokağa çıkartmıyorlar mış ve sokağa çıkanları linç ediyorlarmış. Askeri bir hareketlikte var Helikopterler jetler ve Askeri araçlar sınıra yığılmış durumda. Ben zaman buldukça sizinle bilgi paylaşacağım. KAN VERELİM ARKADAŞLAR DUYARSIZ KALMAYALIM ÇOK KANA İHTİYAÇ VARDIR .
Eki Görüntüle 709745
Reyhanlıda gerçek ölü sayısının 177 yaralı sayısının ise 157 olduğu iddia ediliyor !!
Müslüman (!) bakanlarımız muhteremler, Hatay yerine halayı tercih ettiler...
Burhan Kuzu twitter a "1500 kişinin davetli olduğu bu törenin iptal edilmesi ne kadar doğru olurdu bilemem." yazdı.
Güleyim mi kızayım mı bilemedim. Kafayı yememeye çalışıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?