• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

40 vatandaşımız ne için ne uğruna bu öldü

İngiltere basını Türkiyede İç Savaş diye haber yayınlıyor olacak şey değil alıştıra alıştıra empoze ediyorlar, kimlerin ne için yaptığı aleni ortada bizide bu savaşa sürüklemek istiyorlar,suriye kendi iç savaşıyla uğraşırken birde bizemi bomba atıp durumunu kötüye çeksin bu kadar safmı bunlar,tamamen dış oyunlar yazık güzel ülkemi yiyip bitiremediler oyunlarına gelmemek ve daha sağduyulu olmak gerekiyor.

"YARALI SAYISI:157 ÖLÜ SAYISI:177 Basın yasağına uymadığı ve ölü sayısını bildirdiği için Gazeteci FERDİ ÖZMEN tutuklandı." deniliyor.

düşmanları çok uzaklarda aramak yersiz bence, onlar zaten aramızda :ssz:

Suriyeye saldırabilmek için Amerika destekli ve onaylı bir olay / bahane lazımdı, buyrun size olay :ssz:

bundan 1-2yıl onlarca şehit verdiğimizde "3-5 mehmetçik öldü diye meclisi toplayamayız" diyenler bugün kalkıpta Suriyeye dalarsa işte ozaman iyice pekişir aklımdakiler...

ahh ahh söylencek neler varda :19:

Son düzenleme:
Yabancı kaynaklarda en az 89 ölüden bahsediliyor. Şu vatandaşlarımız bir Sarai Sierra kadar olamadı! Fransa'da ölen 3 pkk'lı şerefsiz kadar yer almadılar haberlerde!!!

:( mahşer yeri gibi resmen.
Allah gereken insanlara şifa,gereken insanlara bela versin.
çok korkunç :50::50:

yakınlarımızdan biri bu saldırıyı yaşamış..yer yerinden oynadı,anlatılmaz diyor..aklını yitirmiş gibi..her yer toz dumandı diyor..

bu neyin saldırısı ya? neyin derdine öldü onca insan! yeminle ilk defa bi konuda kendimi ifade edemiyorum sanki.saçmalarsam kusura bakmayın rastgele duygularmı yazıyorum şu anda..

suriye ye savaş açmak için lanet olas bi danışıklı dövüş içine gidiler ve onalarca insan öldü.Allah belalarını versin.yine bi hiç uğruna insanlarımız öldü

facede MKÜ İtiraf Ediyor diye bi sayfa var..ve orada herşey sıcağı sıcağına veriliyor..bakın aşağıdaki yazı gerçeğin ne kadar vahim olduğunu gösteriyor ne yazık ki :14:

Hatay' ın Reyhanlı ilçesinden size yazıyorum Reyhanlı Devlet Hastahanesinde görev yapıyorum patlamadan dolayı tüm hastahane çalışanlarını bugün görev e çağırdılar ben ve arkadaşlarım elimizden geleni yaptık medyamız olayı üstü kapalı bir şekilde anlatıyor arkadaşlar ölü sayısı 120 nin üstünde yaralıları söylemiyorum çevre hastahanelere sevk edilenlerin dışında ambulans helikopter ile denizli yanık merkezi ve istanbul a giden yaralıların sayısı belli değil.Çoğu insanın cesedi tanınmıyor kimisinin kolu yok kimisinin kafası yok cesetlerin %90 ından fazlası yanmış olduğundan cenazelerin kime ait olduğunu bilmiyoruz şuan hastahanede durum stabil. Buradan HATAY da ikamet eden arkadaşlara sesleniyorum en yakın sağlık kuruluşuna gidip kan veriniz yaralı sayısı çok fazla ve çok kana ihtiyaç var arkadaşlar duyarsız kalmayalım. Medya ya da inanmayalım ölü sayısı şuanda 120 nin üstünde ve sadece bunların 45 inin kimliği belli diğer ölen insanların hepsi yanmış veya kafaları olmadığı için dna testlerini bekliyorlar ayrıca şehirde suriye li insanları sokağa çıkartmıyorlar mış ve sokağa çıkanları linç ediyorlarmış. Askeri bir hareketlikte var Helikopterler jetler ve Askeri araçlar sınıra yığılmış durumda. Ben zaman buldukça sizinle bilgi paylaşacağım. KAN VERELİM ARKADAŞLAR DUYARSIZ KALMAYALIM ÇOK KANA İHTİYAÇ VARDIR .

$310006_604791386198428_1508359732_n.jpg

Reyhanlı’da gerçek ölü sayısının 177 yaralı sayısının ise 157 olduğu iddia ediliyor !!

facede MKÜ İtiraf Ediyor diye bi sayfa var..ve orada herşey sıcağı sıcağına veriliyor..bakın aşağıdaki yazı gerçeğin ne kadar vahim olduğunu gösteriyor ne yazık ki :14:

Hatay' ın Reyhanlı ilçesinden size yazıyorum Reyhanlı Devlet Hastahanesinde görev yapıyorum patlamadan dolayı tüm hastahane çalışanlarını bugün görev e çağırdılar ben ve arkadaşlarım elimizden geleni yaptık medyamız olayı üstü kapalı bir şekilde anlatıyor arkadaşlar ölü sayısı 120 nin üstünde yaralıları söylemiyorum çevre hastahanelere sevk edilenlerin dışında ambulans helikopter ile denizli yanık merkezi ve istanbul a giden yaralıların sayısı belli değil.Çoğu insanın cesedi tanınmıyor kimisinin kolu yok kimisinin kafası yok cesetlerin %90 ından fazlası yanmış olduğundan cenazelerin kime ait olduğunu bilmiyoruz şuan hastahanede durum stabil. Buradan HATAY da ikamet eden arkadaşlara sesleniyorum en yakın sağlık kuruluşuna gidip kan veriniz yaralı sayısı çok fazla ve çok kana ihtiyaç var arkadaşlar duyarsız kalmayalım. Medya ya da inanmayalım ölü sayısı şuanda 120 nin üstünde ve sadece bunların 45 inin kimliği belli diğer ölen insanların hepsi yanmış veya kafaları olmadığı için dna testlerini bekliyorlar ayrıca şehirde suriye li insanları sokağa çıkartmıyorlar mış ve sokağa çıkanları linç ediyorlarmış. Askeri bir hareketlikte var Helikopterler jetler ve Askeri araçlar sınıra yığılmış durumda. Ben zaman buldukça sizinle bilgi paylaşacağım. KAN VERELİM ARKADAŞLAR DUYARSIZ KALMAYALIM ÇOK KANA İHTİYAÇ VARDIR .

Yalnız bu suriyelilere karşı linç girişimleri ciddi ve büyük iç karışıklıklara neden olacak gibi...

Son düzenleme:
bu savaşı başlatmak isteyip de masumlara bombalar atarak başka şeylerin ardına sığınanlara şu söz ne de yakışıyor,söyleyen ne de güzel söylemiş; Savaşlara karar verenlerin çocukları daima cephenin uzağındadır !

Uzun zamandır, aşikar -bir dolu olumsuzluğa giden- süreçlerin şaşkınlığı içerisinde avare avare gezer iken; hayatımda ilk defa "artık memleketim için herhangi bir öngörü dahi" geliştiremiyorum...

Bilebildiğim ve farkında olabildiğim tek şey, sadece -çok ama çok çok üzgün olduğum- duygusu... :(( Şu anda yine aynı ülkede "derby" heyecanı yaşanabiliyor. Ve daha pek çok şey, daha önceden pek çok başka durumlarda da olduğu gibi aynen normal seyrinde devam edebiliyor...

İçinde bulunduğum duygu ve ruh halinin tanımını dahi yapamıyorum, aynen hiç bir şey yapamadığım gibi ve benim gibi olan başkaca inanlar gibi...

Allah rahmet eylesin...

Toplam ölü sayısı 177, yaralı 157. Ölü sayısının artmasından korkuluyor arkadaşlar...

Olay gerçekleşmeden önce bir kısım Suriyeli muhaliflerin arabalarla Reyhaniye'den uzaklaştıkları, ayrıca her zaman patlamanın olduğu yerde tezgah kuran Suriyeli muhaliflerin dün tezgah açmadıkları da halk tarafından bildiriliyor. Hep aynı senaryo, bir zamanlar Irak'a girebilmek için ikiz kuleler. Şimdi de Reyhanlı olayları. Olan masum halka oluyor:50: Bir de utanmazlar düğün yapıp eğleniyorlar. Müslümanlar ya (!)

Bu konuyla ilgili hiç bir şey diyemiyorum...

Aslında diyecek çok şeyim var ama forum kurallarına sığmıyor.Ben artık çevremdeki insanlar,sevgilim askere bile gitmesin istiyorum.Kimin için ölünüyor bu ülkede?Neye yarıyor; öldüğümüzle geride bıraktığımız bizi sevenlerle kalıyoruz işte.

Yazık,benim ülkem haketmiyordu bunları.Tüm siyasi-dini günlerde kalabalık içinde yürümeye korkar oldum.Aradığım insanlar telefonunu açmadığında paniğe kapılır oldum.Ki ben İzmirde yaşayan bir insanım.Terörün ulu orta kol gezdiği şehirlerdeki masum insanlarımızı Allah korusun diye dua etmekten başka da hiç bir şey gelmiyor malesef elimden.

Müslüman (!) bakanlarımız muhteremler, Hatay yerine halayı tercih ettiler...

Burhan Kuzu twitter a "1500 kişinin davetli olduğu bu törenin iptal edilmesi ne kadar doğru olurdu bilemem." yazdı.

Güleyim mi kızayım mı bilemedim. Kafayı yememeye çalışıyorum.

Burhan Kuzu twitter a "1500 kişinin davetli olduğu bu törenin iptal edilmesi ne kadar doğru olurdu bilemem." yazdı.

Güleyim mi kızayım mı bilemedim. Kafayı yememeye çalışıyorum.

Kalp ritmim bozuldu bunların yüzünden. Dilerim tez zamanda Allah belalarını versin. Tarihin karanlık sayfalarına gömülsünler:47:

Bu foruma yeni katıldım ama gördüğüm kadarı ile her yerde olduğu gibi buraya da siyaset bulaşmış. Bazı arkadaşlar nerdeyse saldırıyı iktidar partisi suriye'ye girmek için yaptı diyecek yazık. Burası bizlerin kadınların kafasını dağıtacağı gün içinde bozulan moralimizi düzelticeğimiz yer olmalı. Siyaset tartışacağımız kederleneceğimiz yer değil.

Back