bu hükümet varken, ülkede insanca ve kıyak yaşamak istiyorsan;
1. kürt olacaksın mümkünse pkklı
2. suriyeli olacaksın
3. amerikalı olacaksın.
türksen, eyvah eyvah, zincirin en altındasın.
gerçi arınç bile itiraf etti "halk unutur 1-2 aya" diye
4. Badem bıyıklı olacaksın
5. Türban takacaksın
Türkiyedeki özgürlükçü havadan rahatsız olanların işiymiş padişahımız öyle buyurdular şimdi onun lafının üstüne laf söylemek bize düşmez değilmi neticede ne kadar çocuk yapacağımız nasıl yapacağımız ekmeği ne kadar yiyeceğimiz hepsi onun tasarrufunda,birileride hala pkk çekiliyo holey tarzı bi moddalar sanki adamlar 30 sene dağlarda piknik yaptı keklik avladı insan öldürdüler yazık ki ne yazık bu ülkeye
42 insan evladı ölmüş.. kanallar yayın akışlarını aynen devam ettiriyor.. tam gaz eğlence devam ... yazıklar olsun....
ölü sayısının çok daha fazla olduğu söyleniyor, peki neden daha az olarak yansıtıyor medya? anlayamadım...
ölü sayısının çok daha fazla olduğu söyleniyor, peki neden daha az olarak yansıtıyor medya? anlayamadım...
Olabilir.
Daha öncede örneklerini gördük.bir günde 36 şehit verip medyanın 8 şehitten bahsettiğini duymuştum.
Umarım daha fazla değildir.
Bende ne Kürt ne Suriyeli ne Amerikalı ne de türbanlıyım. Bi üyenin mesajında dediği gibi keşke iyi insan-kötü insan olarak ayrılsa... İşte bir isim altında "bir şeyler" yapılınca da o isim altında bulunan bütün insanlar yargılanıveriyor. Aslında birazda olsa sorgularsanız hepsinin aynı çatıda olduğunu göreceksiniz. Bu ülkede birileri ayrıcalıklı yaşıyor evet ama bu net bir isim değildir.çok sığ bir düşünce. ne türbanlıyım ne de badem bıyıklıyım:) ama rahatsız oldum bu söylemden. toplumu bölücü söylemler bunlar. hiç hoş değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?