40' li yaslardaki gebe kalmak isteyenler

Dün gece kırmızıları gördüm yine.. Olmayacak galiba ya.. Çok üzgünüm

dis tedavim olucak bu ay, biraktim ben de.. sanirim istegimi de kaybediyrm Allah dilerse verir cokta ugrasmicam o kadar sorun var ki aslinda hepsiyle nasil basa cikicam gozu kara oluyr insan ama iste hayrlisi. Dualarim sizinle canlar

dis tedavim olucak bu ay, biraktim ben de.. sanirim istegimi de kaybediyrm Allah dilerse verir cokta ugrasmicam o kadar sorun var ki aslinda hepsiyle nasil basa cikicam gozu kara oluyr insan ama iste hayrlisi. Dualarim sizinle canlar
benim de aynı diş tedavim olucak yarın akşam gidicem doktora, çalışınca da daha da zor oluyor
izin almak vs, bakalım doktor ne diyecek, çene kemiğimde erime başlamış, tedavi olmam gerekiyor
hamile kalınca hepten kötü oluyormuş bu tür problemler,

Aynen bendede doku kaybi baslamis nasil bir tedavi goruceksin cnm implant filan mi?

Mrb bayanlar, 39 yasindayim ve bir oglum var ikinci icin cok gec kaldim bazi sorunlar yuzunden. Artk istiyrz ve denemedeyiz. Benim yaslarda ugrasan ve hamile kalabilen bayanlar paylasimlarda bulunalim hem moral olur insaAllah.
Teyzem 40 yaşında doğurdu. Şuan teyze kızım 39 yaşında ve 3uncuye hamile. Bu biraz irsi oluyo galiba. Yakın çevrende akrabalarda falan varmı geç yaşta hamile olan

Teyzem 40 yaşında doğurdu. Şuan teyze kızım 39 yaşında ve 3uncuye lhamile. Bu biraz irsi oluyo galiba. Yakın çevrende akrabalarda falan varmı geç yaşta hamile olan
Oyy masaAllah neguzel Allah bagislasin, hatirladigm kadariyla yok annem 4.kardesimi en son 34 yasinda dogurmus. Ewt buyuk olasilikla irsi bu durum..Tatlim seninde yavrunu hayrlisiyla saglikla kucagina almayi nasip etsin Allah

Aynen bendede doku kaybi baslamis nasil bir tedavi goruceksin cnm implant filan mi?

canım dişlerdeki o derin iltihaplar giderilmeyince, takma diş, köprü, implant gibi uygulamaları hiç bir doktor yapmıyor,
tedavi olmazsak eğer , sağlam kalan dişlerde zamanla gidiyormuş
nasipse bu çarşamba başlıcam, özelde olucak biraz tuzlu yaklaşık 1500 tl yi buluyor sadece iltihap tedavisi, yaklaşık 1 yada 1.5 ayda biter dedi doktor,
doktora diyorum acele et , çabuk yap , yaş geçiyor, daha bebiş olucak
doktor gaza geldi o zaman seans aralıklarını 3 hafta yerine 2 haftaya düşürürüz dedi
vakit şu sıralar bizim için daha önemli

ay ilahi cok guldum

ay ilahi cok guldum
Valla biz kadınlardan korkulur. Doktoru bile telaşlandiriyorum. bide pazarlık yapıyoruz. Daha da erken olmaz diyor garibim. Dış etlerimin arada iyileşmesini beklememiz lazım diyor. beklicez artık. Şeriat in kestiği parmak acimazmis geç olsun güç olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…