- Konu Sahibi umutla gel
-
Evet bencede gebelikte diş sorunu yasanabiliyor zatenValla biz kadınlardan korkulur. Doktoru bile telaşlandiriyorum. bide pazarlık yapıyoruz. Daha da erken olmaz diyor garibim. Dış etlerimin arada iyileşmesini beklememiz lazım diyor. beklicez artık. Şeriat in kestiği parmak acimazmis geç olsun güç olmasın
Canim ben biraz depresifim bu gunlerde yine geldi o gicik kirmizi 4. Gun bu gun toparlanmaya calisiyorum. Izinliydim bu gun evdeydim temizlik falan yapmadim attim kendimi mutfaga actim muzigimi söylemesi ayip sarma sardim yemek yapmak iyi geliyor bana napim daha iyiyim simdi kocişi bekliyorum. Sizde durumlar nasılKizlar bati sati beklemeden de yazisalim aradane var ne yok varmi bi degisiklik:)
Ah canin ahh ay icerisinde geldi gelicek, gelmedi umitleniyrz gelince bunalim takiliyrz sinir hastasi olucaZ bu gidisleCanim ben biraz depresifim bu gunlerde yine geldi o gicik kirmizi 4. Gun bu gun toparlanmaya calisiyorum. Izinliydim bu gun evdeydim temizlik falan yapmadim attim kendimi mutfaga actim muzigimi söylemesi ayip sarma sardim yemek yapmak iyi geliyor bana napim daha iyiyim simdi kocişi bekliyorum. Sizde durumlar nasıl
Sagol canim hepimizin insallahAh canin ahh ay icerisinde geldi gelicek, gelmedi umitleniyrz gelince bunalim takiliyrz sinir hastasi olucaZ bu gidislepsikolojiyi saglam tutmak sart gelecek aylara artk insaAllah. Afiyet olsun cnm sifa olsun ins. gobisinde bebisin olsun
Benim diş tedavisi yüzünden 2 ay sonra dusunucez nasipse. bugün tedavinin ilk günü olucakKizlar bati sati beklemeden de yazisalim aradane var ne yok varmi bi degisiklik:)
Hadi bakalim hayrlisiyla basla bitir tatlimBenim diş tedavisi yüzünden 2 ay sonra dusunucez nasipse. bugün tedavinin ilk günü olucak
hayırlısı ile bitsin ,
Naptin cnm nasil gecti cok aci hissettin mi?Benim diş tedavisi yüzünden 2 ay sonra dusunucez nasipse. bugün tedavinin ilk günü olucak
hayırlısı ile bitsin ,
Cnm sen naptin ne var yok ?Dün gece kırmızıları gördüm yine.. Olmayacak galiba ya.. Çok üzgünüm
Naptin cnm nasil gecti cok aci hissettin mi?
Bittiginde rahat ediceksin aci bikac gun surebayağı derin olarak diş taşı temizliği yapıldı, 2 iğne vurdu doktor, pek konuşamıyorum şu an, 2 hafta sonra diş eti iltihabına başlanacak , can yanıyor ister istemez, benim ağrı eşiğim düşük sanırım
Bittiginde rahat ediceksin :)bayağı derin olarak diş taşı temizliği yapıldı, 2 iğne vurdu doktor, pek konuşamıyorum şu an, 2 hafta sonra diş eti iltihabına başlanacak , can yanıyor ister istemez, benim ağrı eşiğim düşük sanırım
Ben adet oldum canım, 31.günümde. 3.günde doktora gittim tahliller için, lh, e2, estradiol olması gereken gibi. Düşüktü onlar benim hayıt suyu işe yaramış çok şükür yükselmiş. Klomen kullanmaya başladım bu ay, 5 gün, bitti, dün muayeneye gittim bir yumurtam var iyi durumda çok şükür, yarın sabah çatlatma iğnesi verdi, 36 saat sonra ilişki dedi, bugün de çalıştık. Bakalım inşallah bu ay olur, artık kocamı tüp bebeğe ikna etmeye çalışıyrm, gerçekten çok üzülüyorum ve istyrmCnm sen naptin ne var yok ?
Slm canim sanirim bendeki endiselerin benzeri.canım bende aynı senın gıbıyım 9 yaşında bır kızım var 2 yıldır bizde ugraşıyoruz aşılama yaptık birkez tuttu ama kalbi durdu alındı ,tüp bebek yaptık sonuç negatif , suan 42 yaşındayım kızım çok istiyor oyuzden rabbimden istiyorum saglıklı hayırlı bir evlat
dr sebepsiz kısırlık diyor çunku kızıma dogum kontrol hapını bıraktıgım ay hamile kalmıştım buda öyle olacak sandım , ama olmadı ,
rabbim tez zamanda yüreğimdeki ağırlıgı kaldırsın mucizesiyle sevindirsin inşallahhh U umutla gel
Ins hayirlisi olur canimBende varım. Geçen sene 9 haftalık bebeğim i kaybettim sonuç kan pıhtılaşması çıktı. Şimdi coraspin kullanıyorum. Biraz önce regl oldum . Çalışmalara başladigimiz bu ikinci ayda olmadi. Tahlil sonuçları nı bekledim tekrar hamile kalmak için. Şimdi 40 yasimdayim. Rabbim nasip ederse ilk bebeğimiz olsun istiyoruz. Hakkımızda hayırlısı ise olsun yinede
Hissediyrm Allahin izniyle olucak insaAllah Allah nasip etsin.sadece moralini yuksek tut ve dusunme. Hayit suyu evet cok iyi bi bitki, esin neden istemiyr tup bebek tedavisini ?Ben adet oldum canım, 31.günümde. 3.günde doktora gittim tahliller için, lh, e2, estradiol olması gereken gibi. Düşüktü onlar benim hayıt suyu işe yaramış çok şükür yükselmiş. Klomen kullanmaya başladım bu ay, 5 gün, bitti, dün muayeneye gittim bir yumurtam var iyi durumda çok şükür, yarın sabah çatlatma iğnesi verdi, 36 saat sonra ilişki dedi, bugün de çalıştık. Bakalım inşallah bu ay olur, artık kocamı tüp bebeğe ikna etmeye çalışıyrm, gerçekten çok üzülüyorum ve istyrm
Aleykum Selam tatlim,niye olmasin olur tabi ne guzel 2 yavrun var bi de kardes miss gibi:) ileri yas gebelik artik cok yaygin tup bebekle ve cok ornekleri var.umarim hersey yolunda gider Allah gonlunuze gore versinSlm canim sanirim bendeki endiselerin benzeri.
Ben 2.evliligimi yaptim gectigimiz aralik ayinda.
1973 dogumluyum.ilk evlilikten 23 ve 17 yaslarinda iki oglum var.ikinci cocuktan sonra tuplerimi baglattim.su anda esim cocuk istiyor.cok endiseliyim.yasim ileri oldugu icin cok korkuyorum.ayin 13 unde istanbul kalamis tup bebek merkezine gitmek icin ingiltereden istanbula ucuyorum.sanirim biraz motivasyona ihtiyacim var
Aleykum Selam tatlim,niye olmasin olur tabi ne guzel 2 yavrun var bi de kardes miss gibi:) ileri yas gebelik artik cok yaygin tup bebekle ve cok ornekleri var.umarim hersey yolunda gider Allah gonlunuze gore versin
İnşallah canım. Hala içmeye devam ediyorum... Ya kocam, olursa olur olmazsa uğraşmayız diye şartladı kendini. Yaşımız da büyük olunca, utanıyor mu ne bileyim. Olmaz deyip kesip atıyo işte.Hissediyrm Allahin izniyle olucak insaAllah Allah nasip etsin.sadece moralini yuksek tut ve dusunme. Hayit suyu evet cok iyi bi bitki, esin neden istemiyr tup bebek tedavisini ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?