- Konu Sahibi umutla gel
-
Erkekler biraz oyle canim.yasiniz kac? Benim esimde 42 yasinda ben 44 o sakliyo herkesten tup bebek olayini utaniyo sanirimİnşallah canım. Hala içmeye devam ediyorum... Ya kocam, olursa olur olmazsa uğraşmayız diye şartladı kendini. Yaşımız da büyük olunca, utanıyor mu ne bileyim. Olmaz deyip kesip atıyo işte.
Mutlaka gelismeleri bildir cnm Allaha tevekkul ile herseyin ustesinden gelirsnz insaAllahAmin canim sizlere durumu bildirecegim .sadece fok korkuyorum sagligima bisey olur vs diye
Kuzum benim ya cok isteyip cabaliyosun Allah mukafatini tez zamanda kucagina verir ins. Halbu ki cekinicek bi durum yok, hani kisir flan zannederler diye mi dusunuyr esin acaba? Aslinda onunla da alakasi yok butun imkanlari deniyosunz,bunu yapmasaniz o zaman belki hep icinizde uhde kalicakİnşallah canım. Hala içmeye devam ediyorum... Ya kocam, olursa olur olmazsa uğraşmayız diye şartladı kendini. Yaşımız da büyük olunca, utanıyor mu ne bileyim. Olmaz deyip kesip atıyo işte.
41 e yeni girdik ikimiz de.. Olsun da yeter ki , saklasın.. İnşallah Allah kucağımızı boş bırakmaz canımErkekler biraz oyle canim.yasiniz kac? Benim esimde 42 yasinda ben 44 o sakliyo herkesten tup bebek olayini utaniyo sanirim
Bi kere oldu yine olur diyır. Kimyasal gebelik geçirdim ya onu söylüyor. Demek ki oluyormuş, ne gerek var diyır. Biraz da maddi olarak sıkışıcaz galiba ondan istemiyor. Sgk karşılıyormuş deyince bi araştır bakalım dedi en son.Kuzum benim ya cok isteyip cabaliyosun Allah mukafatini tez zamanda kucagina verir ins. Halbu ki cekinicek bi durum yok, hani kisir flan zannederler diye mi dusunuyr esin acaba? Aslinda onunla da alakasi yok butun imkanlari deniyosunz,bunu yapmasaniz o zaman belki hep icinizde uhde kalicak
Amin canim insallah hayirli haberlerinizi verirsin insallah41 e yeni girdik ikimiz de.. Olsun da yeter ki , saklasın.. İnşallah Allah kucağımızı boş bırakmaz canım
Slm canim sanirim bendeki endiselerin benzeri.
Ben 2.evliligimi yaptim gectigimiz aralik ayinda.
1973 dogumluyum.ilk evlilikten 23 ve 17 yaslarinda iki oglum var.ikinci cocuktan sonra tuplerimi baglattim.su anda esim cocuk istiyor.cok endiseliyim.yasim ileri oldugu icin cok korkuyorum.ayin 13 unde istanbul kalamis tup bebek merkezine gitmek icin ingiltereden istanbula ucuyorum.sanirim biraz motivasyona ihtiyacim var
Allah doktorunu da ilacini da rast getirsin ins.hayrli olsun tedavin cnm.. incir havuc kuru deneyebilirsn ancak prolaktin hormonu yuksekse inciri deneme. Bal corekotu tarcin kuru var o da ise yariyorArkadaslar bugun dr a gittim tedaviye baslandi.4 tane yumurtam var cok kucuk.gelistirme ignesi verdi sali gunu yni 6.gun gidicem tekrar .insallah yeterli buyukluge gelir.bunun icin yapmam gereken bisey var mi acaba ? Varmi bitkisel birsey kullanan?
Kesinlikle bal, çörekotu, tarçın.. Düzenli kullanımda çok faydasını gördüm. Klomenden sonra iki ay kullandım, yumurtaları çok güzel büyütüyor.Arkadaslar bugun dr a gittim tedaviye baslandi.4 tane yumurtam var cok kucuk.gelistirme ignesi verdi sali gunu yni 6.gun gidicem tekrar .insallah yeterli buyukluge gelir.bunun icin yapmam gereken bisey var mi acaba ? Varmi bitkisel birsey kullanan?
Arkadaslar bugun dr a gittim tedaviye baslandi.4 tane yumurtam var cok kucuk.gelistirme ignesi verdi sali gunu yni 6.gun gidicem tekrar .insallah yeterli buyukluge gelir.bunun icin yapmam gereken bisey var mi acaba ? Varmi bitkisel birsey kullanan?
Dualarimz seninle canim Allah gonlune gore versinBen de c. Tesi günü çatlatma iğnesi oldum bakalım. Klomene başladık yine bu ay. 11.gün 18 cm di. 13.gün gittim sabah çatlatma iğnesi vurdular. İğneden önce, iğneden 36 saat sonra ilişki oldu. Hala günaşırı devam ediyrz. İnşallah bu ay olur kızlar, dua edin.. Aşılama yapacaktık, çatlama haftasonu na geldiği için özeşe yolladı, ona da biz gitmedik.
Kendiliginden mi kalmis hamile? Eskiler daha saglikli beslendiklerinden dolayi bence kolay kalabiliyorlardi,hey masaAllah diyelim Allah isteyen herkese versinBenim kayinvalidem 45 yasinda isteyerek dogum yapti olabiliyo kendiliginden
Hayrlisi olsun,yas kacti cnm?selam kızlar ben de ileri yaş gebeliği düşünüyorum hatta önümde 2 yıl var ondan sonra ,şuan korunuyorum umarım benden önce doğum yaparsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?