- 19 Aralık 2015
- 607
- 386
- 33
- 48
- Konu Sahibi umutla gel
-
Yapmaz benim adam, asla istemiyor tedavi. Kendiliğinden oldu bi kere gene olur takma kafana diyor..O bi kere olan da , kimyasal gebelik oldu,düştü...Bir an once basla cnm tedavine dr ne diyosa, herseyin basi moral bunu da unutmayalim
Hayirrr sakInnn,Şimdi araştırıyorum da, progesteron um benim hep, 0.654 vs çıkıyor.1 bile değil. Bugünkü asistan uyandırdı beni de bilmeden... Progesteron düşük olması, gebelik oluşsa bile erken düşüklere sebep oluyormus,tutunamiyormus bebek,,kk da okudum şimdi,,,ya bir yıldır gittiğim doktorlar bunu niye hiç söylemezler acaba,niye dikkat etmezler?!?! Şimdi de bu progesteron a yüklenicem bakalım, umudum azalıyor gitgide...Bi çocuğum olamadan geçip gidicem herhalde bu dunyadan
;(Hayirrr sakInnn,
boyle dusunup niye uzuyosun kendini??Sen elinden geleni yap ya tedavinle ya kurlerle ve de Allaha cokca dua edip yakarmakla. Gerisi Allahin takdiri.
Kiz uzulme icimi sizlattin, ben inaniyrm yuce Mevlam evlat sevgisini tattirir insaAllah sana
Bende varım. Geçen sene 9 haftalık bebeğim i kaybettim sonuç kan pıhtılaşması çıktı. Şimdi coraspin kullanıyorum. Biraz önce regl oldum . Çalışmalara başladigimiz bu ikinci ayda olmadi. Tahlil sonuçları nı bekledim tekrar hamile kalmak için. Şimdi 40 yasimdayim. Rabbim nasip ederse ilk bebeğimiz olsun istiyoruz. Hakkımızda hayırlısı ise olsun yinede
kan pıhtılaşması dışında çok şükür bir şey çıkmadı, bazı arkadaşlarımız sağolsun, amh testi de yaptır diyorlar, yumurtaların durumunu öğrenmek için, yaptırıcam artık özelde, folik asit ve balık yağı hapı kullanıyorum coraspin dışında,Mrb cnm,seninde mi ilk olucak kismetse. hayrlisiyla kucagina almayi nasip etsin Allah.. tedavi flan goruyomusun su an?
özelden yazarım şimdiHadi bakalim hayrlisi:) o jeli cok okudm burda gelismelerden haberdar et ise yararsa bende alayim:) fiyati nekadar ve nerden siparis ettn ovulasyonla beraber?
Amiinn canım benim, inşallah hepimize nasip etsin.. Çok tesekkürlerCan i gonulden diliyrm bu mubarek gecede yuce Allah tez zamanda bebegini saglikla nasip etsin cnm, hyrli geceler
Aynen öyle.. Bi doktora denk gelemedim. Çanakkale deyim ben, hiç takibe alacak düzgün doktor yok. Paralı olursa bakarlar belki, onda da çok uzman yok galiba burda.Bana bakilmadi o progestrona. devlet hastanesinde biraz aceleye geliyr bu isler cok iyi bi doktora denk gelmek lazim sans isi. E2 55,65 benim bu normal mi? Arastrdm yuksek galiba dr. Banada bjsi soylemedi yuksek flan diye
Amh bana da dedi doktor ama yapturmadım hala. Yapılsa ne olacak ki. Bakmıyolar zaten doğru düzgün. Bitkisellerle uğraşıyorum işte. Pressed drğil ama benim ilk gebeliğimde de s'xtiva diye bir jel kullanıyordum. Bence onların faydası varkan pıhtılaşması dışında çok şükür bir şey çıkmadı, bazı arkadaşlarımız sağolsun, amh testi de yaptır diyorlar, yumurtaların durumunu öğrenmek için, yaptırıcam artık özelde, folik asit ve balık yağı hapı kullanıyorum coraspin dışında,
artık bekliyoruz, bir de preseed jel sipariş ettim, ovulasyon testi ile birlikte ilk defa onuda denicem, bundan daha kocamın haberi yok ama bu akşam olur,siparişim bugün bana ulaşacak
benimde ilk bebeğim olucak 36 yaşımda evlendim , 2 sene korunduk eşimde istemedi biraz evliliğimin tadını çıkarmak istiyorum vs vs, sonra 1 sene olmadı hsg rahim filminden sonra hamile kaldım, oda yaşamadı nasipte yokmuş, önümüzdeki günler ne gösterecek bakalım
yumurta sayın az ise veya kalitesi düşük ise de bebek olmuyor bildiğim kadarı ile amh testi ile,Amh bana da dedi doktor ama yapturmadım hala. Yapılsa ne olacak ki. Bakmıyolar zaten doğru düzgün. Bitkisellerle uğraşıyorum işte. Pressed drğil ama benim ilk gebeliğimde de s'xtiva diye bir jel kullanıyordum. Bence onların faydası var
Gebelik testi yaptin mi? Yapmadiysan hemen yap bence yarin uyanir uyanmaz ve de sonucu mutlaka yaz:)Kızlar, bugün de adet olmadım. Kasıklarımda sadece hafif batmalar var, sürekli tuvaletim varmış gibi. Bir de bugün sol göğüs ucum nasıl kaşındı nasıl kaşındı.. Bunu ilk defa yaşıyorum. Sağ göğüs ucum hassas ama kaşıntı çok yok. Şişlik yok.. 1 marta kadar beklesem mi p. Tezi kan mı versem?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?