• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

40' li yaslardaki gebe kalmak isteyenler

Merhabalar...Bu konu başlığını baştan sona kadar okudum.Üzerinden çok zaman geçmiş.Ama merakta kaldım
Siz hamile kaldınız mı? Ben de 39 yaşındayım.13 ve 12 yaşlarında iki oğlum bir tanede dişi kedim Miya'm var.Rabbim onları bize bizi onlara bağışlasın. Ama bir kardeşleri daha olsun istiyorum.Allah nasip ederse ilerde onlar okul için evden gidince bize can olacak bir kuzumuz olsun istedik.Ramazan ayı içerisinde bir kimyasal gebelik geçirdim.Doktorum herşeyin yolunda olduğunu hamile kalmamak için bir sebep olmadığını söyledi.İlk adetten sonra korunmadan devam edin dedi.Daha çok umutlandım.Adetlerim düzenlidir.Ama bu kimyasaldan sonra henüz tam adet olmadım.Lekelenmem 12-13 gün kadar çok azda olsa devam etti.Şimdi de ara ara lekeler geliyor.Bu durumun bir an önce düzene girmesi lazım.
Umarım bir cevap yazan olur.
Öncelikle geçmiş olsun,bende ramazanda kimyasl geçirdim ve lekelenme olmadı sanırım herkesin yapısına göre değişiyor,beta hcg sıfırlandımı ona baktırdınızmı,doktorlar sıfırlandıktan Sonra tekrar denemyi öneriyorlar

Öncelikle geçmiş olsun,bende ramazanda kimyasl geçirdim ve lekelenme olmadı sanırım herkesin yapısına göre değişiyor,beta hcg sıfırlandımı ona baktırdınızmı,doktorlar sıfırlandıktan Sonra tekrar denemyi öneriyorlar
O zaman her ikimizede geçmiş olsun. Değerim sıfırlandı.En son normal adetimi 9 nisanda gördüm.Sonra mayısın 10'unda idrarda hamilelik silik olarak çıktı.Kan testi yaptırdım... 18-157-135-26-39-16-0 olarak sonlandı.İlk lekelenme 15-16 mayıs gibi kahve telvesi şeklinde başladı.Sonra sonra biraz değişsede çok kırmızıya dönük seyretmedi.Ondan sonra ve şu anda yumurtlama diye bir durum olabilir mi.Çünkü yumurta beyazı şeklinde uzayan şeffaf akıntı oldu.Birde sizin yaş kaç ve normal adet oldunuz mu? Merakımı mazur görün lütfen...

O zaman her ikimizede geçmiş olsun. Değerim sıfırlandı.En son normal adetimi 9 nisanda gördüm.Sonra mayısın 10'unda idrarda hamilelik silik olarak çıktı.Kan testi yaptırdım... 18-157-135-26-39-16-0 olarak sonlandı.İlk lekelenme 15-16 mayıs gibi kahve telvesi şeklinde başladı.Sonra sonra biraz değişsede çok kırmızıya dönük seyretmedi.Ondan sonra ve şu anda yumurtlama diye bir durum olabilir mi.Çünkü yumurta beyazı şeklinde uzayan şeffaf akıntı oldu.Birde sizin yaş kaç ve normal adet oldunuz mu? Merakımı mazur görün lütfen...
Teşekkür ederim,kimyasalda kanama 2 günn sürdü,adet görmedim henüz 29 mayısı bekliyorum.ovulasyon testi kullandım bu ay ve yumurtlama oldu

Yumurtlama olabılır tabıkı ben ovulasyonla ve akıntıyla takıp ettım sizinkide olmuş akıntınız olduğuna göre değerlendirin bence,yaşım da 43

Teşekkür ederim,kimyasalda kanama 2 günn sürdü,adet görmedim henüz 29 mayısı bekliyorum.ovulasyon testi kullandım bu ay ve yumurtlama oldu

Ama çok az sürmüş.Lekelenme hiç olmadı mı?Bu arada 29 haziran demek istediniz sanıyorum.İnşallah sonuç güzel olur.Mutlaka haber verin 😍

Ama çok az sürmüş.Lekelenme hiç olmadı mı?Bu arada 29 haziran demek istediniz sanıyorum.İnşallah sonuç güzel olur.Mutlaka haber verin 😍
Ahh evet 29 mayısta kaldı aklım beklediğim adet tarihi 29 haziran, lekelenme olmadı hiç,az sürdü evet daha öncede bir düşüğüm var ondada çok uzun sürmemişti,inşallah güzel sonuçlar alırız beraber,olursa yazarım

Estagfurullah cek
Allahumme salli alâ seyyıdına muhammed sav sayisi onemli degil
“Rabbi lâ tezernî ferden ve ente hayrul vârisiyn.” 7 kez oku
Çocuğu olmayan kimse 101 kere “Ya Vâris celle calâlühû” oku .
Ya Halik 100 kere
Ya Kafi 111 kez
EL-MUHYİ 68 kez
“Rabbi heb lî mines sâlihîn.” 7 kere
sonundada
14 Ya Vehhab 55 Ya Mucib dualarinizin kabulu icin okuyun.
kalpten dua edin Rabbim dualarinkz kabul etsin.
hamile kalan olursada haber versin inisAllah

Bu duaları yazmışlardı.Okursan faydası çokmuş.Dua çok önemli biliyorsun 🙏

Estagfurullah cek
Allahumme salli alâ seyyıdına muhammed sav sayisi onemli degil
“Rabbi lâ tezernî ferden ve ente hayrul vârisiyn.” 7 kez oku
Çocuğu olmayan kimse 101 kere “Ya Vâris celle calâlühû” oku .
Ya Halik 100 kere
Ya Kafi 111 kez
EL-MUHYİ 68 kez
“Rabbi heb lî mines sâlihîn.” 7 kere
sonundada
14 Ya Vehhab 55 Ya Mucib dualarinizin kabulu icin okuyun.
kalpten dua edin Rabbim dualarinkz kabul etsin.
hamile kalan olursada haber versin inisAllah

Bu duaları yazmışlardı.Okursan faydası çokmuş.Dua çok önemli biliyorsun 🙏
Çok sağol tek tek yazmışsın, okuyacağı m Allah razı olsun,seninde gönlündekini versin RAbbim🤲

Back