- 15 Mart 2019
- 727
- 529
- 53
- Konu Sahibi umutla gel
Öncelikle geçmiş olsun,bende ramazanda kimyasl geçirdim ve lekelenme olmadı sanırım herkesin yapısına göre değişiyor,beta hcg sıfırlandımı ona baktırdınızmı,doktorlar sıfırlandıktan Sonra tekrar denemyi öneriyorlarMerhabalar...Bu konu başlığını baştan sona kadar okudum.Üzerinden çok zaman geçmiş.Ama merakta kaldım
Siz hamile kaldınız mı? Ben de 39 yaşındayım.13 ve 12 yaşlarında iki oğlum bir tanede dişi kedim Miya'm var.Rabbim onları bize bizi onlara bağışlasın. Ama bir kardeşleri daha olsun istiyorum.Allah nasip ederse ilerde onlar okul için evden gidince bize can olacak bir kuzumuz olsun istedik.Ramazan ayı içerisinde bir kimyasal gebelik geçirdim.Doktorum herşeyin yolunda olduğunu hamile kalmamak için bir sebep olmadığını söyledi.İlk adetten sonra korunmadan devam edin dedi.Daha çok umutlandım.Adetlerim düzenlidir.Ama bu kimyasaldan sonra henüz tam adet olmadım.Lekelenmem 12-13 gün kadar çok azda olsa devam etti.Şimdi de ara ara lekeler geliyor.Bu durumun bir an önce düzene girmesi lazım.
Umarım bir cevap yazan olur.