• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

40' li yaslardaki gebe kalmak isteyenler

Aynen öyle.. Bi doktora denk gelemedim. Çanakkale deyim ben, hiç takibe alacak düzgün doktor yok. Paralı olursa bakarlar belki, onda da çok uzman yok galiba burda.
Ben bütün hormonları dengeliyor diye bu ay hayıt suyu içtim bakalım, bu ay test yapılmadı hiç, bugün 28. Gün adet te olmadım ama ya bebek varsa diye hayıtı da bıraktım. Sadece beklyrm. Hayıt suyunu da çok iyi diyorlar, ne eksikse onu tamamlıyormul, ne fazlaysa düşürüyormuş.
Aaa bak hayit gercekten cok etkili bir bitki adet sorunlarimi onunla yendim 2 haftadir eminim ki kadin sorunlarina da birebir, bal arisutu ve propolisi de tavsiye ediyolar onu da denemek istersen.. ben propolis damlasi aldim gerci benim oglan icin aldm bagisikligi guclensin

Aaa bak hayit gercekten cok etkili bir bitki adet sorunlarimi onunla yendim 2 haftadir eminim ki kadin sorunlarina da birebir, bal arisutu ve propolisi de tavsiye ediyolar onu da denemek istersen.. ben propolis damlasi aldim gerci benim oglan icin aldm bagisikligi guclensin
Onu da aldım başlayamadım bi türlü.

Normalde hep 28 günde bir oluyordum. 3 ay önce kist vardı o düzenimi bozdu, ondan kurtuldum. Şimdi 3 aydır tam 23. Günde geliyordu... Yine öyle bekliyırdum ama ovulasyon testi kullandım bu ay, baktım ki yumurtlama 19. Günde oldu. O günleri değerlendirdim. Tuttuysa salı, çarşamba 12.gün oluyor yani kanda anca görünür, varsa daha bugün rahime yerleşme olmuştur. Yoksa bile yumurtlamadan 14 sonra adet olunuyır ya, o zaman da 1 martta adet olmam lazım. Bakalım bekliycem canım.. Hesaplarım, mantığım doğru di mi? O yüzden şimdi kanda çıkmıyordur?

Kasıklarıma ve göbeğime ara ara gaz sancısı bir sancı girip kayboluyor. Adet sancısı yok, akıntı yok. Göğüslerde şişlik yok ama uçları kaşınıyor bazen. O kadar. Ne zaman yüksek rafa uzansam kasıklarım sancıyor, yatıyorum hemen.?? Sizce belirti mi bunlar? :)

Kasıklarıma ve göbeğime ara ara gaz sancısı bir sancı girip kayboluyor. Adet sancısı yok, akıntı yok. Göğüslerde şişlik yok ama uçları kaşınıyor bazen. O kadar. Ne zaman yüksek rafa uzansam kasıklarım sancıyor, yatıyorum hemen.?? Sizce belirti mi bunlar? :)
Belirtiler az cok tutuyor goguslerde sislikte olsa tam olucak:) herkeste ayni olmuyr tabi. Hesaplarin bana gore de dogru cnm, bu ay 28 cekiyr 1marta 3gun var hadii insaAllah tatlim guzel haberlerini bekliyrmm cok sevinicem inan:KK36:

Slm kizlar cok morelim bozuk ovu testiyle takib ettim ayin 16 sinda yumurtladim bu sabah idrar testi yaptim ince silik falan bile cikmadi. Olsa 10 gunde silikte olsa cikmasi gerekmiyormuydu

Belirtiler az cok tutuyor goguslerde sislikte olsa tam olucak:) herkeste ayni olmuyr tabi. Hesaplarin bana gore de dogru cnm, bu ay 28 cekiyr 1marta 3gun var hadii insaAllah tatlim guzel haberlerini bekliyrmm cok sevinicem inan:KK36:
Bugün adet sancılarım başlado canım, akıntı da arttı. Bikaç güne adet olacgım galiba. Çok umutlanmıştım ama :( bu ay da yok galiba. Sabah ovu testi yaptım, olsa koyu ikiizgi çıkardı, tek çizgi :((

Bugün adet sancılarım başlado canım, akıntı da arttı. Bikaç güne adet olacgım galiba. Çok umutlanmıştım ama :KK43: bu ay da yok galiba. Sabah ovu testi yaptım, olsa koyu ikiizgi çıkardı, tek çizgi :KK43:(
Ya canim benim ovu testim cok silik cikmiyor ama gebelik testi negatif asagi yukari ayni gunlerimiz 2 martta adet bekliyorum birsey daha var cok utanarak yaziyorum ama gecmis dusugumden biliyorum gebelik bende cinsel isteksizlik yapiyor ve bugunlerde bunu yasiyorum bilemedim bu nasil bir sacmalim

Bugün adet sancılarım başlado canım, akıntı da arttı. Bikaç güne adet olacgım galiba. Çok umutlanmıştım ama :KK43: bu ay da yok galiba. Sabah ovu testi yaptım, olsa koyu ikiizgi çıkardı, tek çizgi :KK43:(
Ya canim benim ovu testim cok silik cikmiyor ama gebelik testi negatif asagi yukari ayni gunlerimiz 2 martta adet bekliyorum birsey daha var cok utanarak yaziyorum ama gecmis dusugumden biliyorum gebelik bende cinsel isteksizlik yapiyor ve bugunlerde bunu yasiyorum bilemedim bu nasil bir sacmalik

Ya canim benim ovu testim cok silik cikmiyor ama gebelik testi negatif asagi yukari ayni gunlerimiz 2 martta adet bekliyorum birsey daha var cok utanarak yaziyorum ama gecmis dusugumden biliyorum gebelik bende cinsel isteksizlik yapiyor ve bugunlerde bunu yasiyorum bilemedim bu nasil bir sacmalim
Ben adete yakın, istekli oluyrm daha:) ovu testinin t çizgisi daha koyu çıkıyormuş gebelerde. Bende de silik var, o hep çıkıyormuş zaten, :( hayırlısı canım, bende yoksa bile sende vardır belki inşallah

Ben adete yakın, istekli oluyrm daha:) ovu testinin t çizgisi daha koyu çıkıyormuş gebelerde. Bende de silik var, o hep çıkıyormuş zaten, :KK43: hayırlısı canım, bende yoksa bile sende vardır belki inşallah
Canim bende onu diyorum normalde adete yakin istekli oluyorum ama catlatma ignesi yaptirdigimdada ayni oldu gebelik hormonu ya catlatma igneside. Gebelik hormonu bende isteksizlik yapiyor ve suan o durumdayim ama test negatif cikti cokmu erken yaptim acaba

Olsun hic dert etme herseyde bi hayr vardir boyle dusun ve calismalara devam Yuce yaradan senin cabani da isteginide biliyr insaAllah vakti gelince verir

Back