- Konu Sahibi umutla gel
Sende benim gibisin doktora gittinmiAmin ecmain. Hayir canim yok, 39 yasindayim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sende benim gibisin doktora gittinmiAmin ecmain. Hayir canim yok, 39 yasindayim
InsaAllah tez zamanda nasip olur cnm,ayni yaslardayiz hepimiz. Baska cocuk varmi tatlum sende?Bende istiyorum
Oyle oluyor ya gergin oluyrz hevesle bekleyip umudumuz kirilinca catiyrz saga sola. Umudu kaybetmek yok tatlim Allah var tasa yokBilmiyorumki hic umidim yok sabah sabah esimden cikarttim hincimi sen gevsek davraniyorsun ben asilama olmassa tup bebek istiyorum diye. Birsey dedigide yok halbuki
Dün gece kırmızıları gördüm yine.. Olmayacak galiba ya.. Çok üzgünümCanim bende onu diyorum normalde adete yakin istekli oluyorum ama catlatma ignesi yaptirdigimdada ayni oldu gebelik hormonu ya catlatma igneside. Gebelik hormonu bende isteksizlik yapiyor ve suan o durumdayim ama test negatif cikti cokmu erken yaptim acaba
Gecmis olsun canim insallah onumuzdeki ay artik ben beklemedeyim sali gununuDün gece kırmızıları gördüm yine.. Olmayacak galiba ya.. Çok üzgünüm
Sagol canim benim hakkinda hayirlisi olsundis tedavim olucak bu ay, biraktim ben de.. sanirim istegimi de kaybediyrm Allah dilerse verir cokta ugrasmicam o kadar sorun var ki aslinda hepsiyle nasil basa cikicam gozu kara oluyr insan ama iste hayrlisi. Dualarim sizinle canlar
benim de aynı diş tedavim olucak yarın akşam gidicem doktora, çalışınca da daha da zor oluyordis tedavim olucak bu ay, biraktim ben de.. sanirim istegimi de kaybediyrm Allah dilerse verir cokta ugrasmicam o kadar sorun var ki aslinda hepsiyle nasil basa cikicam gozu kara oluyr insan ama iste hayrlisi. Dualarim sizinle canlar
Aynen bendede doku kaybi baslamis nasil bir tedavi goruceksin cnm implant filan mi?benim de aynı diş tedavim olucak yarın akşam gidicem doktora, çalışınca da daha da zor oluyor
izin almak vs, bakalım doktor ne diyecek, çene kemiğimde erime başlamış, tedavi olmam gerekiyor
hamile kalınca hepten kötü oluyormuş bu tür problemler,
Cok tsk ederim tatlim seninde hakkinda hayrlisiSagol canim benim hakkinda hayirlisi olsun
Neguzel Allah bagislasin:) peki tedaviyle mi dogalmi oldu?Görüncem 41 yaşında mukemmel bir gebelik ve doğum yaşadı hem de ilk deneme ile.
Dogal oldu hem de ilk gecedenNeguzel Allah bagislasin:) peki tedaviyle mi dogalmi oldu?
Teyzem 40 yaşında doğurdu. Şuan teyze kızım 39 yaşında ve 3uncuye hamile. Bu biraz irsi oluyo galiba. Yakın çevrende akrabalarda falan varmı geç yaşta hamile olanMrb bayanlar, 39 yasindayim ve bir oglum var ikinci icin cok gec kaldim bazi sorunlar yuzunden. Artk istiyrz ve denemedeyiz. Benim yaslarda ugrasan ve hamile kalabilen bayanlar paylasimlarda bulunalim hem moral olur insaAllah.
Oyy masaAllah neguzel Allah bagislasin, hatirladigm kadariyla yok annem 4.kardesimi en son 34 yasinda dogurmus. Ewt buyuk olasilikla irsi bu durum..Tatlim seninde yavrunu hayrlisiyla saglikla kucagina almayi nasip etsin AllahTeyzem 40 yaşında doğurdu. Şuan teyze kızım 39 yaşında ve 3uncuye lhamile. Bu biraz irsi oluyo galiba. Yakın çevrende akrabalarda falan varmı geç yaşta hamile olan
Amin canım. Allah tez zamanda sanada nasip etsin :)Oyy masaAllah neguzel Allah bagislasin, hatirladigm kadariyla yok annem 4.kardesimi en son 34 yasinda dogurmus. Ewt buyuk olasilikla irsi bu durum..Tatlim seninde yavrunu hayrlisiyla saglikla kucagina almayi nasip etsin Allah
Allah razi olsun:) isteyen herkese nasip etsin AllahAmin canım. Allah tez zamanda sanada nasip etsin :)
Aynen bendede doku kaybi baslamis nasil bir tedavi goruceksin cnm implant filan mi?
ay ilahi cok guldumcanım dişlerdeki o derin iltihaplar giderilmeyince, takma diş, köprü, implant gibi uygulamaları hiç bir doktor yapmıyor,
tedavi olmazsak eğer , sağlam kalan dişlerde zamanla gidiyormuş
nasipse bu çarşamba başlıcam, özelde olucak biraz tuzlu yaklaşık 1500 tl yi buluyor sadece iltihap tedavisi, yaklaşık 1 yada 1.5 ayda biter dedi doktor,
doktora diyorum acele et , çabuk yap , yaş geçiyor, daha bebiş olucak
doktor gaza geldi o zaman seans aralıklarını 3 hafta yerine 2 haftaya düşürürüz dedi
vakit şu sıralar bizim için daha önemli
Valla biz kadınlardan korkulur. Doktoru bile telaşlandiriyorum. bide pazarlık yapıyoruz. Daha da erken olmaz diyor garibim. Dış etlerimin arada iyileşmesini beklememiz lazım diyor. beklicez artık. Şeriat in kestiği parmak acimazmis geç olsun güç olmasınay ilahi cok guldum