- 19 Aralık 2015
- 607
- 386
- 33
- 48
- Konu Sahibi umutla gel
-
ben göremedim cnmKontrast verince kararmış iyice :) bu normal hali
Cokta belirgin degil resimden olabilir bi iki gun sonra tekrarla istersen testi cnm hadi insaAllah hayrlisi. Senin gunun mu gecmisti 6 gun ?Kontrast verince kararmış iyice :) bu normal hali
Canim yumurtlamadan sonra 6. Gun cok erken olsa bile idrarda cikmasi mumkun degil biraz daha sabir :)Kontrast verince kararmış iyice :) bu normal hali
Ben de meraklandim hadi guzel haberler verirsn insaAllahBen 6.gum diye hesaplıyor um ama tam net değil. Ovu testi ne göre tahmin ediyorum. Bugün basım durduk yere dönüyor, tuvalete sık çıkmaya başladım bugün ve kasiklarimda değişik bir ağrı ve batismalar var, hayırlısı inşallah, inşallah vardır bebegim
Mrb bayanlar, 39 yasindayim ve bir oglum var ikinci icin cok gec kaldim bazi sorunlar yuzunden. Artk istiyrz ve denemedeyiz. Benim yaslarda ugrasan ve hamile kalabilen bayanlar paylasimlarda bulunalim hem moral olur insaAllah.
Benim 8 gun var canim ilgilenmemeye calisiyorum o konuyla :) psikolojim bozuluyor gecen ay klomen catlatma ignesi kullandim iki yumurta gelisti milletin tek yumurtayla yaptigini ben iki yumurtayla yapamadim sinirlerim bozuldu bu ay sadece testle takip yaptim bilmiyorum ne olcaken yakın bat ne zaman kızlar
tüp bebekten sonra benım gunler iyice karıştı net bir tarih veremiyorum
InsaAllah cnm Allah bi kardes nasip etsin yavruna. Benim henuz ne nedir tam belli olmadan daha da gidemedm doktora hormon testlerinde kaldk.. ya cok yorucu git gel hayal kirikligida yaninda cabasi randevu almasida bi sorun. Ozel de cok mu masrafli olur acabacanım bende aynı senın gıbıyım 9 yaşında bır kızım var 2 yıldır bizde ugraşıyoruz aşılama yaptık birkez tuttu ama kalbi durdu alındı ,tüp bebek yaptık sonuç negatif , suan 42 yaşındayım kızım çok istiyor oyuzden rabbimden istiyorum saglıklı hayırlı bir evlat
dr sebepsiz kısırlık diyor çunku kızıma dogum kontrol hapını bıraktıgım ay hamile kalmıştım buda öyle olacak sandım , ama olmadı ,
rabbim tez zamanda yüreğimdeki ağırlıgı kaldırsın mucizesiyle sevindirsin inşallahhh U umutla gel
InsaAllah cnm Allah bi kardes nasip etsin yavruna. Benim henuz ne nedir tam belli olmadan daha da gidemedm doktora hormon testlerinde kaldk.. ya cok yorucu git gel hayal kirikligida yaninda cabasi randevu almasida bi sorun. Ozel de cok mu masrafli olur acaba
Benim 8 gun var canim ilgilenmemeye calisiyorum o konuyla :) psikolojim bozuluyor gecen ay klomen catlatma ignesi kullandim iki yumurta gelisti milletin tek yumurtayla yaptigini ben iki yumurtayla yapamadim sinirlerim bozuldu bu ay sadece testle takip yaptim bilmiyorum ne olcak
Evet canim dogru soyluyorsunda spermler yikaniyor ya birazda olsa ihtimal artiyoraslında bu yaşlarda aşılama çokta uygun değil diyorlar bir umut işte
Bana da bugün doktor öyle dedi. Asilamayla vakit harcama direkt tüp bebeğe git dedi..Çok moralim bozukaslında bu yaşlarda aşılama çokta uygun değil diyorlar bir umut işte
Ne için yıkanıyor spermler? Güçlüleri kalsın diye mı?Evet canim dogru soyluyorsunda spermler yikaniyor ya birazda olsa ihtimal artiyor
En buyuk sorun hormonlardan geciyr, sende normalse stres yapmadan sabirla beklemen olucak bence Hersey gonlunce olsunbenım hormon sonuçları herşey normal ama aması var işte
allahtan ümit kesilmez olacak ınşallah hayırlısıyla
Bir an once basla cnm tedavine dr ne diyosa, herseyin basi moral bunu da unutmayalimBana da bugün doktor öyle dedi. Asilamayla vakit harcama direkt tüp bebeğe git dedi..Çok moralim bozuk
Evet canim dogru soyluyorsunda spermler yikaniyor ya birazda olsa ihtimal artiyor[/QUOTEb
Burda okudum ogrendm hic bi bilgim yoktu tup bebek asilama vs. korkuyrm dr.a tekrar gittigimde beni de tup bebege yonlendirmesinden, korkum sadece o zor sureci beklemek ve hayal kirikligina ugramak.Allah bu surecteki herkesin kucagini bebekle doldursun ins.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?