- 1 Eylül 2011
- 2.837
- 1.977
- 398
- Konu Sahibi umutla gel
-
Dedigin gibi en azindan kendilignden gebe kalabildigini gordn bundan sonrasi tedaviyle dha kolay olucak gibi geliyr bana umitsizlige kapilma asla. Bende o da yok bu aralar uzun zaman oldu.Evet bazen bende umudumu kaybediyorum diyorum rabbim o duyguyu banada nasib edecekmi umitsizlige kapilmamak mumkun degil 12. Ayim bitiyor bir düşügüme üzülsemmi sevinsemmi bilemedim en azindan hala olabiliyor bunu anlamiş oldum ama yumurta kalitesinden dolayi bundan sonrada düşük olma ihtimali yüksek tabiki
Ooo superr yaa, cok tsk edrim cnm yazip umut verdigin icin cok sevindm gercekten. Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insaAllahSelamlar eylülde 40 yaşımı doldurdum...ilk bebeğimi 36 buçukta kucağıma aldım tam 4 sene sonra 2. Ye kavuşmama az kaldı...
Gayet doğal oldu ikisi de ateş ölçme yöntemi kullanacaktım gerek kalmadan korunmayı bıraktığım ilk ay hamile kaldım...
Sorunsuz bu güne geldim umarım sağlıkla kucağıma alırım...
İsteyen herkes de aynı kolaylıkla alır bebeğini kucağına....
Tebrik ederim canim hayirlisiyla kucagina al insallah bizler icinde dua et hamilenin duasi tutarmisSelamlar eylülde 40 yaşımı doldurdum...ilk bebeğimi 36 buçukta kucağıma aldım tam 4 sene sonra 2. Ye kavuşmama az kaldı...
Gayet doğal oldu ikisi de ateş ölçme yöntemi kullanacaktım gerek kalmadan korunmayı bıraktığım ilk ay hamile kaldım...
Sorunsuz bu güne geldim umarım sağlıkla kucağıma alırım...
İsteyen herkes de aynı kolaylıkla alır bebeğini kucağına....
Iste canim bende erken evlilik ve cocuk dusunmedim simdide yastan dolayi cocuk beni dusunup gelmiyor :)bende 38 de düşünüyorum inşallah
InsaAllah nasip olur cnm darisi tum.isteyenlerin basinabende 38 de düşünüyorum inşallah
Canim en yakin bat seninki galiba ilk mujdeyi senden bekliyoruzKizlar ltfen guzel gelismeler olursa yazin haberleselim
Canim en yakin bat seninki galiba ilk mujdeyi senden be
kliyoruz[/QUOTE
Yok benim bitimine bi iki gun var tatlim sen oncesin 10 gun vardi senin sanirim:) once sen suru ayagini ardindan ins. ben:)
Benim yaş 40 canım. İkinci evliliğim. 35 yaşımdayken çok sağlıklı bir bebekten vazgeçmek zorunda kaldım. Hayatımın ennnn büyük pişmanlığıdır. Bir yıldır bu eşimle evliyim, uğraşıyorum tekrar olsun diyeMrb cnm, yas kac guzelim sakincasi yoksa kendime yakin birilerini ariyrm onlardaki guzel gelisme bana ve benim gibilere de umut olucak inaniyrm.ovulasyonu eczaneden aldm 5 tane var icinde 29 tl ye aldm pahali degilmi ya ve de 5 gunluk.. ya o gunler icinde yymurtlama olmazsa tekrar bi 29 tl daha mi vericem anlamadim
Benim yaş 40 canım. İkinci evliliğim. 35 yaşımdayken çok sağlıklı bir bebekten vazgeçmek zorunda kaldım. Hayatımın ennnn büyük pişmanlığıdır. Bir yıldır bu eşimle evliyim, uğraşıyorum tekrar olsun diye( bu ay farklı şeyler yaşıyor gibiyim inşallah bu ay gelmiştir tekrar meleğim. Çok sıkı çalıştık, ovu testiyle takip ettim. Nettenbsipariş edince ucuz oluyor. Bir kaç aydır civanperçemi içiyorum, bal çörekotu yapıyırum, adama keçiboynuzu pekmezi içiriyorum. Bu ay bi de farklı bişeye başladım eğer tutmuşsa yazıcam onu da, inşallah tutunmuştur
Canim herseyde bir hayir vardir diyelim. Rabbim affetsin insallah bu yaslarda bebek diye sayiklayan tek olmadigima sevindim. Insallah bizimde kucagimizi doldurur RabbimBenim yaş 40 canım. İkinci evliliğim. 35 yaşımdayken çok sağlıklı bir bebekten vazgeçmek zorunda kaldım. Hayatımın ennnn büyük pişmanlığıdır. Bir yıldır bu eşimle evliyim, uğraşıyorum tekrar olsun diye( bu ay farklı şeyler yaşıyor gibiyim inşallah bu ay gelmiştir tekrar meleğim. Çok sıkı çalıştık, ovu testiyle takip ettim. Nettenbsipariş edince ucuz oluyor. Bir kaç aydır civanperçemi içiyorum, bal çörekotu yapıyırum, adama keçiboynuzu pekmezi içiriyorum. Bu ay bi de farklı bişeye başladım eğer tutmuşsa yazıcam onu da, inşallah tutunmuştur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?