- 4 Ekim 2016
- 333
- 151
- 103
- Konu Sahibi umutla gel
Gecmis msjlara baktim, cnm cok buyuk umut oldun su an ben ve benim gibilere, umarim hersey yolunda gider bizi bilgilendir cnm gelismelerdenPozitif
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gecmis msjlara baktim, cnm cok buyuk umut oldun su an ben ve benim gibilere, umarim hersey yolunda gider bizi bilgilendir cnm gelismelerdenPozitif
Tamam canim sagolGecmis msjlara baktim, cnm cok buyuk umut oldun su an ben ve benim gibilere, umarim hersey yolunda gider bizi bilgilendir cnm gelismelerden
Hayirli olsun canim cok sevindim valla dogal mi tedaviylemi hatirlayamadim darasi basimiza insallahPozitif
Sagol canim.darisi isteyen herkese ins.ben 44 yasindayim.23 ve 17 yaslarinda iki erkek evladim var.ikinci oglumdan sonra tuplerimi baglatmistim.sonra bosandim.gectigimiz aralik ayinda ikinci evlilik yaptim.esimin ilk evliligi.hic cocugu yok dolayisiyla.biz tup bebek denedik.istanbul kalamis tup bebek merkezinde.dr um omer bey.ben ingilterede yasiyorum.tr de yaptirmayi daha uygun gorduk.ilk denememizdi.su anda tutundu bebegim yada bebeklerim.onu bilmiyorum henuz.ins boyle devam eder.sali gunu kan tahlilim var .hcg bakilicak.o yuzden daha pek sevinemiyorum ordanda iyi sonuclar alirim insallah.Hayirli olsun canim cok sevindim valla dogal mi tedaviylemi hatirlayamadim darasi basimiza insallah
Insallah hadi bakalim bizide habersiz birakmaSagol canim.darisi isteyen herkese ins.ben 44 yasindayim.23 ve 17 yaslarinda iki erkek evladim var.ikinci oglumdan sonra tuplerimi baglatmistim.sonra bosandim.gectigimiz aralik ayinda ikinci evlilik yaptim.esimin ilk evliligi.hic cocugu yok dolayisiyla.biz tup bebek denedik.istanbul kalamis tup bebek merkezinde.dr um omer bey.ben ingilterede yasiyorum.tr de yaptirmayi daha uygun gorduk.ilk denememizdi.su anda tutundu bebegim yada bebeklerim.onu bilmiyorum henuz.ins boyle devam eder.sali gunu kan tahlilim var .hcg bakilicak.o yuzden daha pek sevinemiyorum ordanda iyi sonuclar alirim insallah.
canim birde masrafini soracaktim bende arastirmaya baslicam tup bebek konusunu bakalimSagol canim.darisi isteyen herkese ins.ben 44 yasindayim.23 ve 17 yaslarinda iki erkek evladim var.ikinci oglumdan sonra tuplerimi baglatmistim.sonra bosandim.gectigimiz aralik ayinda ikinci evlilik yaptim.esimin ilk evliligi.hic cocugu yok dolayisiyla.biz tup bebek denedik.istanbul kalamis tup bebek merkezinde.dr um omer bey.ben ingilterede yasiyorum.tr de yaptirmayi daha uygun gorduk.ilk denememizdi.su anda tutundu bebegim yada bebeklerim.onu bilmiyorum henuz.ins boyle devam eder.sali gunu kan tahlilim var .hcg bakilicak.o yuzden daha pek sevinemiyorum ordanda iyi sonuclar alirim insallah.
Canim 6000 tup bebek 2200 ilaclar tuttu ilaclar duruma gore degisiyo .istanbulda isen tavsiye edetim kalamis tup bebek merkezini.omer bey.sana direk tel verebilirimcanim birde masrafini soracaktim bende arastirmaya baslicam tup bebek konusunu bakalim
O testten sonra adet oldum ben. Üçüncü günü doktora gittim, adet sonunda tekrar klomene başladık,bu ay aşılama yapılacaktı.. İlaçlar bitince kontrol e gittim.. Hiç yumurtan oluşmamış bu ayı boş geçelim, bidahaki aya iki katı ilaçla başlayalım dedi. Çok üzüldüm ama sildim kafamdan. Dün gece siyah bir akıntı ve sancıyla uyandım, sabah doktora gittik adetime daha 9 gün var. Bir yumurta oluşmuş onun kanamasıdır dedi. Kan verdim. Öğleden sonra aldığım sonuç bhcg 244.. Meğerse mercimeğim gelmiş:)Canim ne yaptin ses cikmadi hamilemisin
canim istanbuldayim ama ekonomik olarak cok sarsar beni. Ben ssk dan sansimi denemek istiyorum. 40 tan gun alana kadar karsiliyor yilbasina kadar vaktim var ama 3 yil evli olmak gerekiyor daha benim bir yil oldu bilmiyorum olmadi son ihtimal ucretli olacak gerekirse kredi cekicem. Cok iyi bir yer secmem lazim cunku ikinci bir sansim olmazCanim 6000 tup bebek 2200 ilaclar tuttu ilaclar duruma gore degisiyo .istanbulda isen tavsiye edetim kalamis tup bebek merkezini.omer bey.sana direk tel verebilirim
Aaa cok sevindim hadı hayirlisi guzel haberlerinin devami gelsin insallahO testten sonra adet oldum ben. Üçüncü günü doktora gittim, adet sonunda tekrar klomene başladık,bu ay aşılama yapılacaktı.. İlaçlar bitince kontrol e gittim.. Hiç yumurtan oluşmamış bu ayı boş geçelim, bidahaki aya iki katı ilaçla başlayalım dedi. Çok üzüldüm ama sildim kafamdan. Dün gece siyah bir akıntı ve sancıyla uyandım, sabah doktora gittik adetime daha 9 gün var. Bir yumurta oluşmuş onun kanamasıdır dedi. Kan verdim. Öğleden sonra aldığım sonuç bhcg 244.. Meğerse mercimeğim gelmiş:)
:)) keseyi görene kadar çok umutlanma dedi yine de, moralimi bozdu.
Hayirli olsun canim icin ferah olsun olmustur olmustur keseyide gorecegiz ins kalp atisinida duyucazO testten sonra adet oldum ben. Üçüncü günü doktora gittim, adet sonunda tekrar klomene başladık,bu ay aşılama yapılacaktı.. İlaçlar bitince kontrol e gittim.. Hiç yumurtan oluşmamış bu ayı boş geçelim, bidahaki aya iki katı ilaçla başlayalım dedi. Çok üzüldüm ama sildim kafamdan. Dün gece siyah bir akıntı ve sancıyla uyandım, sabah doktora gittik adetime daha 9 gün var. Bir yumurta oluşmuş onun kanamasıdır dedi. Kan verdim. Öğleden sonra aldığım sonuç bhcg 244.. Meğerse mercimeğim gelmiş:)
:)) keseyi görene kadar çok umutlanma dedi yine de, moralimi bozdu.
Dogru canim biraz maliyet.bizde cok zor para topladik .canim istanbuldayim ama ekonomik olarak cok sarsar beni. Ben ssk dan sansimi denemek istiyorum. 40 tan gun alana kadar karsiliyor yilbasina kadar vaktim var ama 3 yil evli olmak gerekiyor daha benim bir yil oldu bilmiyorum olmadi son ihtimal ucretli olacak gerekirse kredi cekicem. Cok iyi bir yer secmem lazim cunku ikinci bir sansim olmaz
Rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasib etsin insallahDogru canim biraz maliyet.bizde cok zor para topladik .
Amiin çok teşekkür ederim.. Hala tam sevinemiyorum, sancı ve kanama devam ediyor.. Kanama leke gibi arada ama sancım hep varr.. Tekrar düşük yaşarsam diye korkuyorum çokAaa cok sevindim hadı hayirlisi guzel haberlerinin devami gelsin insallah
Amiiinn inşallah inşallah. Çok teşekkürlerHayirli olsun canim icin ferah olsun olmustur olmustur keseyide gorecegiz ins kalp atisinida duyucaz
İyi sonuçlar çıkacak inşallah.. Meleklerimiz geldi inşallah :)Sagol canim.darisi isteyen herkese ins.ben 44 yasindayim.23 ve 17 yaslarinda iki erkek evladim var.ikinci oglumdan sonra tuplerimi baglatmistim.sonra bosandim.gectigimiz aralik ayinda ikinci evlilik yaptim.esimin ilk evliligi.hic cocugu yok dolayisiyla.biz tup bebek denedik.istanbul kalamis tup bebek merkezinde.dr um omer bey.ben ingilterede yasiyorum.tr de yaptirmayi daha uygun gorduk.ilk denememizdi.su anda tutundu bebegim yada bebeklerim.onu bilmiyorum henuz.ins boyle devam eder.sali gunu kan tahlilim var .hcg bakilicak.o yuzden daha pek sevinemiyorum ordanda iyi sonuclar alirim insallah.
Ins canim insİyi sonuçlar çıkacak inşallah.. Meleklerimiz geldi inşallah :)
Canim kanama cok yogun degilse yerlesme kanamasi olabilir tekrar bir kan baktirsan cikacak degere gore belli olur katlaniyorsa zaten sorun yokBenim sancım ve kanamam hala devam ediyor.. Çok korkuyorum