• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

40' li yaslardaki gebe kalmak isteyenler

U umutla gel hoşbulduk canım. Tabiki haberdar ederim. Ama benim gebelik şansım eskiye göre azaldı tabi tüpün biri yok artık. Allah en kısa zamanda sağlıklı bebişler sağlıklı gebelikler nasip etsin hepimize

U umutla gel hoşbulduk canım. Tabiki haberdar ederim. Ama benim gebelik şansım eskiye göre azaldı tabi tüpün biri yok artık. Allah en kısa zamanda sağlıklı bebişler sağlıklı gebelikler nasip etsin hepimize

selam cnm olumsuz olma karıncaya bile can veren Allah belki süpriz olur

Selam, ben de 37 yaşındayım..Kesin olarak bugün öğrendim kan testi sonucumu, 281 çıktı.Hamileyim inşAllah..
6 aydır istiyorduk, özel bir şey yapmadım, korunmadım sadece..Ama adet dönemi bittikten hemen sonra gün aşırı olarak 4 sefer falan ilişkiye girmek ve ilişkiden sonra yarım saat kadar yataktan kalkmamak gibi tüyoları biliyorsanız da ben de yine söylemek istedim..Bir oğlum var 10 yaşında, o da çok istiyordu kardeşi olmasını..Bakalım inşallah hepimiz için en hayırlısı olur..Umarım zor olmaz, darısı başlarınıza arkadaşlar..

Selam, ben de 37 yaşındayım..Kesin olarak bugün öğrendim kan testi sonucumu, 281 çıktı.Hamileyim inşAllah..
6 aydır istiyorduk, özel bir şey yapmadım, korunmadım sadece..Ama adet dönemi bittikten hemen sonra gün aşırı olarak 4 sefer falan ilişkiye girmek ve ilişkiden sonra yarım saat kadar yataktan kalkmamak gibi tüyoları biliyorsanız da ben de yine söylemek istedim..Bir oğlum var 10 yaşında, o da çok istiyordu kardeşi olmasını..Bakalım inşallah hepimiz için en hayırlısı olur..Umarım zor olmaz, darısı başlarınıza arkadaşlar..

bende gebelik düşündüğüm zaman sizinle yaş olarak aynı olacağız oğlunuz lada oğlum aynı yaşta inşallah ,Allah kucağınıza almayı nasip etsin

Mrb bayanlar, 39 yasindayim ve bir oglum var ikinci icin cok gec kaldim bazi sorunlar yuzunden. Artk istiyrz ve denemedeyiz. Benim yaslarda ugrasan ve hamile kalabilen bayanlar paylasimlarda bulunalim hem moral olur insaAllah.

Merhaba 13 yaşında oğlum var 38 yaşındayım ve normal yollarla 5 aylık hamileyim. İstediğiniz zamanda sizinde olur inşallah.

InSaAllah tatlim,hayrli olsun saglikla kucakla bebisini

İki ablam 40 yaşın üstünde doğurdular. Eşiniz yaşıda 40üstü ozaman bol incir yesin keçiboynuzu pekmezi yada kendisini yesin. Sizde yumurta rahim ne durumda bi muayene olmanızda fayda var.Allah gönlünüze göre versin amin.

Kızlar selam dün adetin 3. günüydü doktora gittim. Klomen başlasın daha fazla beklemeyeyim diye. Muayene etti sağda 13 mm yumurta var dedi. Benim sağ tüpüm dış gebelik sebebiyle geçen yaz alındı. Sağ tüp olmadığı için bu ay klomen vermedi. Önümüzdeki ay gel direkt fsh iğnesi yapalım senin yaşına klomen değil iğne uygun dedi. Daha önce hiç klomen kullanmadım niye direkt iğne dediki var mı fsh iğne ya da klomen kullanan aranızda

Mrb bayanlar, 39 yasindayim ve bir oglum var ikinci icin cok gec kaldim bazi sorunlar yuzunden. Artk istiyrz ve denemedeyiz. Benim yaslarda ugrasan ve hamile kalabilen bayanlar paylasimlarda bulunalim hem moral olur insaAllah.

Kayın validem eşimi tam 40 yasında dünyaya getirmiş. Üstelik hiç bir sorun yaşamamış hamileyken ve doğumda. İnşallah sizin de olur..

Arkadaslar bugun dr a gittim tedaviye baslandi.4 tane yumurtam var cok kucuk.gelistirme ignesi verdi sali gunu yni 6.gun gidicem tekrar .insallah yeterli buyukluge gelir.bunun icin yapmam gereken bisey var mi acaba ? Varmi bitkisel birsey kullanan?
Arkadaslar sali gunu kan testi yapilicak cok heyecanliyim

Back