• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

40' li yaslardaki gebe kalmak isteyenler

Slm uzun zamandir kimseden ses cikmiyor kimsede bir gelişme yok sanirim :( bendede yok bugun yine adet oldum sali gününe capadan randevu aldim adetin 3. Günü birde oraya gideyim bakalim ne olcak

Merhaba S sebneemm benim de yarım randevum var ama smear vereceğim. Ben iş için il dışındaydım bu ay çalışma sıfır malesef yarın gitmişken yumurta bu ay hangi tarafta diye soracağım malum sağ tüpüm yok

Ah kizlar ahhh 3 aylar hurmetine Rabbim hicbirinizin kucagini bos birakmasin. Ben de sogan kurune basladim, basladim da biraz yarim yamalak oldu ama etkisini gosteriyomudur nedir kasiklarda karinda batma hafif agri var isin tuhaf yani goguslerde de agri var.

Kızlar smear verdim, muayene de yaptı adet gününe göre rahim duvarı ince dedi yumurta sayısı çok müthiş değil dedi yaşına uyumlu dedi. Sağ Tüpüm olmadığı için tüp bebek önerdi. Bu ay da sağdan atıyormuşum yumurtayı, yine boş yani bu ayda. Bu doktor şimdiye dek gittiklerin içinde en olumsuz konuşan oldu.... Tüp bebek düşünmüyorum. Üzüldüm...

Kizlar benimde morelim bozuk dun hormon testi yaptirdim fsh 8 di idare eder diyordum 12.36 ya cikmis LH ta 16 civari prolaktinim biraz yuksekti o simdi normal ama ne fayda bu degerlerle tabiki hamile kalamam birde anlamadim LH yuksekligi pko diyorlar ay kafayi yicem. Testere disli aslan pencesi ve hayit tohumu aldim baslicam bakalim onumuzdeki adete kadar düşermi degerler bilmem. Zaten fazla uzatmadan tüp bebek icin arastirmaya baslicam ve hiç paramız yok bunun için ayy çok özel olcak ama icim yaniyo kusura bakmayin kizlar iki bilezigim var onu bozdurcam artik olmadi ustunede kredi cekicem ama tup bebekte tutmassa yikilirim Allahim sen yardim et bana bir tanecik evlat nasib et beb benim gibi içi evlat özlemiyle yananlara :(

Kızlar smear verdim, muayene de yaptı adet gününe göre rahim duvarı ince dedi yumurta sayısı çok müthiş değil dedi yaşına uyumlu dedi. Sağ Tüpüm olmadığı için tüp bebek önerdi. Bu ay da sağdan atıyormuşum yumurtayı, yine boş yani bu ayda. Bu doktor şimdiye dek gittiklerin içinde en olumsuz konuşan oldu.... Tüp bebek düşünmüyorum. Üzüldüm...
Hormon degerlerin kaç canim Fsh Amh. Lh bak ona gore karar ver

Hormon degerlerin kaç canim Fsh Amh. Lh bak ona gore karar ver
Fsh lh normaldi amh hiç bakılmadı. Aslında geçen sene herşey normaldi. 3,5 ayda gebe kalmıştım ama dış gebelikle sonuçlandı iğneler ve ameliyatın ardından toparlanamadı demekki yumurtalıklar. Regl olunca 2. gün gideceğim bir doktor klomen önermişti. Ona gideceğim bir kızım var sırf ona kardeş olsun diye istiyorum ikinciyi. Eğer klomenle olmazsa başka tedavi düşünmüyoruz. Nasip deyip oluruna bırakacağım. Hakkımızda hayırlısı olsun.

Kizlar benimde morelim bozuk dun hormon testi yaptirdim fsh 8 di idare eder diyordum 12.36 ya cikmis LH ta 16 civari prolaktinim biraz yuksekti o simdi normal ama ne fayda bu degerlerle tabiki hamile kalamam birde anlamadim LH yuksekligi pko diyorlar ay kafayi yicem. Testere disli aslan pencesi ve hayit tohumu aldim baslicam bakalim onumuzdeki adete kadar düşermi degerler bilmem. Zaten fazla uzatmadan tüp bebek icin arastirmaya baslicam ve hiç paramız yok bunun için ayy çok özel olcak ama icim yaniyo kusura bakmayin kizlar iki bilezigim var onu bozdurcam artik olmadi ustunede kredi cekicem ama tup bebekte tutmassa yikilirim Allahim sen yardim et bana bir tanecik evlat nasib et beb benim gibi içi evlat özlemiyle yananlara :KK43:
Canım benim Allah tez günde sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah sana. Dua ederken sana da dua edeceğim.

Kizlar benimde morelim bozuk dun hormon testi yaptirdim fsh 8 di idare eder diyordum 12.36 ya cikmis LH ta 16 civari prolaktinim biraz yuksekti o simdi normal ama ne fayda bu degerlerle tabiki hamile kalamam birde anlamadim LH yuksekligi pko diyorlar ay kafayi yicem. Testere disli aslan pencesi ve hayit tohumu aldim baslicam bakalim onumuzdeki adete kadar düşermi degerler bilmem. Zaten fazla uzatmadan tüp bebek icin arastirmaya baslicam ve hiç paramız yok bunun için ayy çok özel olcak ama icim yaniyo kusura bakmayin kizlar iki bilezigim var onu bozdurcam artik olmadi ustunede kredi cekicem ama tup bebekte tutmassa yikilirim Allahim sen yardim et bana bir tanecik evlat nasib et beb benim gibi içi evlat özlemiyle yananlara :KK43:
Icim yandi sebnem na

Bu kadar evlat ozlemi cekerken insaAllah Yaradan bir evlat nasip eder ,icim burkuldu resmen. Oncelikle umudunu kaybetmemelisin Allaha guven dualarini eksik etme.doktorlar nederse desin verecek olana Allah ne kadar durumun zor olsada o kolaylastirir. Ve de o bitkileri almakla iyi etmissin hormonlari dengeliyr.Allah yardimcin olsun canim

Bu kadar evlat ozlemi cekerken insaAllah Yaradan bir evlat nasip eder ,icim burkuldu resmen. Oncelikle umudunu kaybetmemelisin Allaha guven dualarini eksik etme.doktorlar nederse desin verecek olana Allah ne kadar durumun zor olsada o kolaylastirir. Ve de o bitkileri almakla iyi etmissin hormonlari dengeliyr.Allah yardimcin olsun canim
Sagol canim insallah iyi gelir bu gun basladim bile icmeye bir kac gundur baska sebepten morelim bozuk tahlili verdigim gunun bir onceki aksami cok aglamistim sabahi kan verdim belki o sitresle yuksek cikmistir diyorum bitkileri bir ay icim tekrar gitcem bilmiyorum ne cikacak

Sagol canim insallah iyi gelir bu gun basladim bile icmeye bir kac gundur baska sebepten morelim bozuk tahlili verdigim gunun bir onceki aksami cok aglamistim sabahi kan verdim belki o sitresle yuksek cikmistir diyorum bitkileri bir ay icim tekrar gitcem bilmiyorum ne cikacak
Hersey istedigin gibi olur insaAllah cnm

Mrb bayanlar, 39 yasindayim ve bir oglum var ikinci icin cok gec kaldim bazi sorunlar yuzunden. Artk istiyrz ve denemedeyiz. Benim yaslarda ugrasan ve hamile kalabilen bayanlar paylasimlarda bulunalim hem moral olur insaAllah.
Merhabalar...Bu konu başlığını baştan sona kadar okudum.Üzerinden çok zaman geçmiş.Ama merakta kaldım
Siz hamile kaldınız mı? Ben de 39 yaşındayım.13 ve 12 yaşlarında iki oğlum bir tanede dişi kedim Miya'm var.Rabbim onları bize bizi onlara bağışlasın. Ama bir kardeşleri daha olsun istiyorum.Allah nasip ederse ilerde onlar okul için evden gidince bize can olacak bir kuzumuz olsun istedik.Ramazan ayı içerisinde bir kimyasal gebelik geçirdim.Doktorum herşeyin yolunda olduğunu hamile kalmamak için bir sebep olmadığını söyledi.İlk adetten sonra korunmadan devam edin dedi.Daha çok umutlandım.Adetlerim düzenlidir.Ama bu kimyasaldan sonra henüz tam adet olmadım.Lekelenmem 12-13 gün kadar çok azda olsa devam etti.Şimdi de ara ara lekeler geliyor.Bu durumun bir an önce düzene girmesi lazım.
Umarım bir cevap yazan olur.

Back