• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

40' li yaslardaki gebe kalmak isteyenler

O testten sonra adet oldum ben. Üçüncü günü doktora gittim, adet sonunda tekrar klomene başladık,bu ay aşılama yapılacaktı.. İlaçlar bitince kontrol e gittim.. Hiç yumurtan oluşmamış bu ayı boş geçelim, bidahaki aya iki katı ilaçla başlayalım dedi. Çok üzüldüm ama sildim kafamdan. Dün gece siyah bir akıntı ve sancıyla uyandım, sabah doktora gittik adetime daha 9 gün var. Bir yumurta oluşmuş onun kanamasıdır dedi. Kan verdim. Öğleden sonra aldığım sonuç bhcg 244.. Meğerse mercimeğim gelmiş:)

:)) keseyi görene kadar çok umutlanma dedi yine de, moralimi bozdu.
Ayyy insaAllahh cok sevindim :halay:cok dua et melegin gelsin bu ay 2 kisden guzel haber geldi tamamina erdirsin Allah ins.

Merhaba Cido17 Cido17 tebrik ederim hayırlı ugurlu olsun.

U umutla gel Ben e benzer kafa karısıklıklarını coook yasıyorum, tıpkı beni tarif etmissiniz. Moralim iyiyken hic bir sey icii-n gec degildir modundayım. Moralsizssem eger surekli gec kaldıgım icin kendine kızma modundayım. Yas ne zaman 40 oldu anlamadım vallahi, onumde zaman var nasıl olsa yaparım 2. cocugu derken bu zamana kadar geldim. İlk denememde hemen ikinci cocuk olur sandım. Ama Allah'tan ümit kesilmez, tıpta da care tükenmez insallah, bakalım...
Ewt cnm aynen dedigin gibi, benim oglan 14 yasinda ve kardesi yok ve buyudugunde bi destegi olmucak diye cok buyuk sucluluk duyuyrm. Allahtan hayrlisi ne diyelim ikinci olur yada olmaz. Umarim hersey gonlunce olur.

Adet kanamasi yogunlugunda mi ? Acilde bisi yapamazlar mi bi gorunsen
Yok yoğun değil. Bazen bi geliyo, adet oldummsanıyorum ama avuç içi kadar sonra kahve telvedi geliyor sildikçe.. İnşallah yerleşmedir, sancım olunca düşünüyorum acaba dış gebelik mi diye, sol kasığımda çok ağrı var

Evet düşüyo yine bebeğim tutunamadı. Bhcg düşmüş 114 bugün. Çok üzgünüm, yatıyorum ağlıyorum
Herseyde bir hayir vardir canim cok zor biliyorum benimki 570 ten dustu ve benim hic cocugum yok. Vardir rabbimin bir bildigi uzme kendini dicem uzuceksin biliyorum. Rabbim hayirlisini versin

Herseyde bir hayir vardir canim cok zor biliyorum benimki 570 ten dustu ve benim hic cocugum yok. Vardir rabbimin bir bildigi uzme kendini dicem uzuceksin biliyorum. Rabbim hayirlisini versin
Bende olctum 143 benim yarin bir daha var korkuyorum inan ki .sizin ikibci kezde de dustugu anlasildi

Benim de hiç yok. İkinci düşüğüm bu. Bu sefee bhcg de yüksekti, umutlanmıştım, çok üzüldüm ama nasibimiz yokmuş. İnşallah tez zamanda sağlıkla, bebeklerimizi alırız kucaklarımıza

Olmaz inşallah bişey, iyi düşün.. Hatta hiç düşünme.. Ben çok taktım kafaya, tutunamadı
Kendini suçlama lütfen, vardır bunda da bir hayır. Kafaya takıp takmamakla ilgisi yok kafaya takarsan sen huzursuz olursun. Nasipte yoksa taksan da takmasan da olmaz. İçini ferah tut yine olur elbet.

Kendini suçlama lütfen, vardır bunda da bir hayır. Kafaya takıp takmamakla ilgisi yok kafaya takarsan sen huzursuz olursun. Nasipte yoksa taksan da takmasan da olmaz. İçini ferah tut yine olur elbet.
Bişey eksik ama ne bilmiyorum.. Kendimi suçluyorum evet

Back