- 4 Ekim 2016
- 333
- 151
- 103
- Konu Sahibi umutla gel
Ne guzel:) kac yasindaydi annen cnm?annemde 40 yaşından sonra kardeşimi doğurdu çokta güzel oldu evin gülü neşesi abim ve ben evlendik şimdi o anneme evde yoldaş :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne guzel:) kac yasindaydi annen cnm?annemde 40 yaşından sonra kardeşimi doğurdu çokta güzel oldu evin gülü neşesi abim ve ben evlendik şimdi o anneme evde yoldaş :)
Hayrlisi olsun,yas kacti cnm?
Allah bagislasin,gecte kalma bence tam zamani ikinci icin. Sonra benim gibi isteyipte zorlanirsininşallah 36 yaşındayım 8 yaşında bir oğlum var
canım geçen sene ocak ayında kürtaj oldum sonrasındada ev aldık şuan ödemekte zorlanıyorum biraz rahatlamam için 2 yıl geçmeli o yüzden bekliyorum hem sigorta primlerim de doluyorAllah bagislasin,gecte kalma bence tam zamani ikinci icin. Sonra benim gibi isteyipte zorlanirsin
Ay insaAllah kuzum ya Allah yuzunu guldursun bu ay,haber et sonucuKızlar bugün çatlatma iğnemin 10.günü. Kanda çıkar mı ki? Progestan jel de kullanıyorum. Nasıl bir kabızlık yaşıyorum anlatamam, wc den çıkınca hasta gibi yataga atıyorum kendimi saatlerce kalkamıyorum. Midem bulanıyor, adet olacakmışım gibi. İnşallah bu ay gelmiştir bebeğim.. Kan versem mi sizce?
Ay insaAllah kuzum ya Allah yuzunu guldursun bu ay,haber et sonucuKızlar bugün çatlatma iğnemin 10.günü. Kanda çıkar mı ki? Progestan jel de kullanıyorum. Nasıl bir kabızlık yaşıyorum anlatamam, wc den çıkınca hasta gibi yataga atıyorum kendimi saatlerce kalkamıyorum. Midem bulanıyor, adet olacakmışım gibi. İnşallah bu ay gelmiştir bebeğim.. Kan versem mi sizce?
39 ben,14 yasinda bir oglum varsizin yaş kaç U umutla gel
39 ben,14 yasinda bir oglum var
Allah razi olsun hepimizinkini insaAllah cnm, orasi oyle sukur ki bir evladimiz var ,olursa da olmazsada Allahin dedigi olur yapicak bisi yoksizinkinide Allah bağışlasın valla deniycem olmazsada ne yapayım bir yavrum var Allah ona ömür versin deyip hayatıma devam edicem
Kurtaj ne icin oldun cnm? Dusuk flanmiydi yoksa bebegi istemedinde mi aldirdin? Hayrli olsun yeni eviniz, yeni evde bi de bebis nasip olur ins. :)canım geçen sene ocak ayında kürtaj oldum sonrasındada ev aldık şuan ödemekte zorlanıyorum biraz rahatlamam için 2 yıl geçmeli o yüzden bekliyorum hem sigorta primlerim de doluyor
Kurtaj ne icin oldun cnm? Dusuk flanmiydi yoksa bebegi istemedinde mi aldirdin? Hayrli olsun yeni eviniz, yeni evde bi de bebis nasip olur ins. :)
Adet olucam galiba, her ayki belirtiler başladı :, (Ay insaAllah kuzum ya Allah yuzunu guldursun bu ay,haber et sonucu
Anladm canm gecmis olsuninşallah canım ,bebeğimin kalp atımları yoktu o yüzden
Hayirlisi olsun uzulmeAdet olucam galiba, her ayki belirtiler başladı :, (
Silik bir cizgi goruyrm benvar mi gebelik belirtilerin? Bi test daha yap yada kan da baktir ayyy insaAllah hadi guzel haber verDayanamadım yine yaptım test ama, bu bozuk mu acaba hanımlar?
Aleykum Selam canim hosgeldin,Allah bagislasin yavrunu ve cok gecmis olsun.InsaAllah bir bebisin daha olur:) gelismelerden haberdar et olurmu cnm hepimize bir umut bir ornek olsunKızlar selam ben de 39 yaşındayım. Bir kızım var, ikinciye Ağustos'ta gebe kaldım ama dış gebelikle sağ tüpümü kaybettim. Şimdi 3 aydır yeniden deniyoruz...
Ne yaptin merak ettimDayanamadım yine yaptım test ama, bu bozuk mu acaba hanımlar?