• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

40' li yaslardaki gebe kalmak isteyenler

Allah bagislasin,gecte kalma bence tam zamani ikinci icin. Sonra benim gibi isteyipte zorlanirsin
canım geçen sene ocak ayında kürtaj oldum sonrasındada ev aldık şuan ödemekte zorlanıyorum biraz rahatlamam için 2 yıl geçmeli o yüzden bekliyorum hem sigorta primlerim de doluyor

Kızlar bugün çatlatma iğnemin 10.günü. Kanda çıkar mı ki? Progestan jel de kullanıyorum. Nasıl bir kabızlık yaşıyorum anlatamam, wc den çıkınca hasta gibi yataga atıyorum kendimi saatlerce kalkamıyorum. Midem bulanıyor, adet olacakmışım gibi. İnşallah bu ay gelmiştir bebeğim.. Kan versem mi sizce?
Ay insaAllah kuzum ya Allah yuzunu guldursun bu ay,haber et sonucu

Kızlar bugün çatlatma iğnemin 10.günü. Kanda çıkar mı ki? Progestan jel de kullanıyorum. Nasıl bir kabızlık yaşıyorum anlatamam, wc den çıkınca hasta gibi yataga atıyorum kendimi saatlerce kalkamıyorum. Midem bulanıyor, adet olacakmışım gibi. İnşallah bu ay gelmiştir bebeğim.. Kan versem mi sizce?
Ay insaAllah kuzum ya Allah yuzunu guldursun bu ay,haber et sonucu

canım geçen sene ocak ayında kürtaj oldum sonrasındada ev aldık şuan ödemekte zorlanıyorum biraz rahatlamam için 2 yıl geçmeli o yüzden bekliyorum hem sigorta primlerim de doluyor
Kurtaj ne icin oldun cnm? Dusuk flanmiydi yoksa bebegi istemedinde mi aldirdin? Hayrli olsun yeni eviniz, yeni evde bi de bebis nasip olur ins. :)

Dayanamadım yine yaptım test ama, bu bozuk mu acaba hanımlar?

Eklentiler

• IMG_20170322_195237.jpg
    IMG_20170322_195237.jpg
    36,4 KB · Görüntüleme: 60
Kızlar selam ben de 39 yaşındayım. Bir kızım var, ikinciye Ağustos'ta gebe kaldım ama dış gebelikle sağ tüpümü kaybettim. Şimdi 3 aydır yeniden deniyoruz...

Kızlar selam ben de 39 yaşındayım. Bir kızım var, ikinciye Ağustos'ta gebe kaldım ama dış gebelikle sağ tüpümü kaybettim. Şimdi 3 aydır yeniden deniyoruz...
Aleykum Selam canim hosgeldin,Allah bagislasin yavrunu ve cok gecmis olsun.InsaAllah bir bebisin daha olur:) gelismelerden haberdar et olurmu cnm hepimize bir umut bir ornek olsun

Back