40 Gün Oldu Yada 40 Yıl !!!

Kızlar Merhaba

Söyleyeyim de sizde bilin bizimki kendine kapalı bir kız bulmuş resimleri facebook a konulmuş

Mutlu ve mesut olunmuş benim yokluğumda :53:

Ruhu kapalı deilse o zaman görürüm ben onu. Sabır de bosver cnm....

Ruhu kapalı deilse o zaman görürüm ben onu. Sabır de bosver cnm....

Kızı tanıyordum

Kurstan arkadaşıydı onun yüzüne kavga etmiştik bi kere çünkü sevgilimden hoşlanıyordu

Ve Mutlu son a ulaşmışlar

Son düzenleme:
Kızı tanıyordum

Kurstan arkadaşıydı onun yüzüne kavga etmiştik bi kere çünkü sevgilimden hoşlanıyordu

Ve Mutlu son a ulaşmışlar

canım hiç şaşırmadım. onun istediği sadece kapalı bi kız olsun yeter mantığıymış demekki. adamın aşkla sevgiyle alakası olsa seni bu kadar çabuk unutur muydu? bırak ne halleri varsa görsünler. sen de kendine yeni bi hayat çiz. iyi ki kurtulmuşsun diye düşün bence.

canım hiç şaşırmadım. onun istediği sadece kapalı bi kız olsun yeter mantığıymış demekki. adamın aşkla sevgiyle alakası olsa seni bu kadar çabuk unutur muydu? bırak ne halleri varsa görsünler. sen de kendine yeni bi hayat çiz. iyi ki kurtulmuşsun diye düşün bence.

Bende şaşırmadım çünkü emindim o kızla bir şey olacağına hissetmiştim o kız senden hoşlanıo uzak dur demiştim faceden engellemiştim onu

Ama bi baktım ki engel kalkmış yan yana fotolar konulmuş kesinlikle şaşırmadım bekliyordum

Allah büyüktür

Benzeri bir olay benim arkadaşımın başından geçti.Başta arkadaşımın açık olması sorun değildi.Çocuğun ailesi istemiyordu kesinlikle,beyefendi de her iki tarafı idare etmeye çalışıyordu da nereye kadar..
Zamanla tartışmalar başladı tabii kıyafetlere karışılmalar vesaire..Ben de annesi de bayağı ikna etmeye çalıştık kızı bak bu sana karışmaya başladı tavrını koy seni olduğu gibi kabul etmeli diye..Tabii o sevdiği için aşık olduğu için gözü görmüyordu bunları..Sonuç; tabii ki bitti.Tek bir farkla bitiren taraf arkadaşım oldu.Bu sefer de duygu sömürüleri,ağlamalar zırlamalar..Ne oldu?7 ay içinde ailesi O'na bir kız bulmuş evleniyormuş..:27:Hani çok seviyordu,aşıktı?Ailesinden geçerdi gerekirse?Sonuç ortada.
Siz de kendi hayatınıza bakın,sizi olduğu gibi kabul etmemiş..ben buna sevgi demem.Hemen yeni birisi de bulmuş..demek ki sizi hiç sevmemiş.Kurtulduğunuz için şükredin..

Benzeri bir olay benim arkadaşımın başından geçti.Başta arkadaşımın açık olması sorun değildi.Çocuğun ailesi istemiyordu kesinlikle,beyefendi de her iki tarafı idare etmeye çalışıyordu da nereye kadar..
Zamanla tartışmalar başladı tabii kıyafetlere karışılmalar vesaire..Ben de annesi de bayağı ikna etmeye çalıştık kızı bak bu sana karışmaya başladı tavrını koy seni olduğu gibi kabul etmeli diye..Tabii o sevdiği için aşık olduğu için gözü görmüyordu bunları..Sonuç; tabii ki bitti.Tek bir farkla bitiren taraf arkadaşım oldu.Bu sefer de duygu sömürüleri,ağlamalar zırlamalar..Ne oldu?7 ay içinde ailesi O'na bir kız bulmuş evleniyormuş..:27:Hani çok seviyordu,aşıktı?Ailesinden geçerdi gerekirse?Sonuç ortada.
Siz de kendi hayatınıza bakın,sizi olduğu gibi kabul etmemiş..ben buna sevgi demem.Hemen yeni birisi de bulmuş..demek ki sizi hiç sevmemiş.Kurtulduğunuz için şükredin..

Yorumun ve desteğin için teşekkürler

Artık üzülmüyorum hatta seviniyorum ve hatta hatta yaptığım iyiliklere yanıyorum

Erkeklere acımayacakmışız aslında İYİKİ AYRILMIŞIM

çok üzüldüm yaowss :5:
benim sevgilim de 3 gündür aramıyor beni. hem de küsmemiştik bile!
bu erkeklerin ne derdi var anlamıyorum. ilişkimi bitirmeyi düşünüyorum... :14:

canım boşver hiç üzülme bundan yaklaşık 2 sene önce
bende birini sevdim ailesi durmadan kapalı bir gelin istiyordu..
bende evlendikten sonra olabilir dedim..
benim ailem açık babamda kapanmamızı istemezdi..
neyse öyle böye derken başka sebeplerden dolayı ayrıldık..
ve iyikide ayrılmışız diyorum...
bu arada şu an bir zamanlar canım dediğim arkadaşım dediğim kişiyle evli.
ve arkadaşımda teyzesinin kızı oluyor.
çocuğu bile olmuş..
ama inan hiçte pişman olmadım aksine ne kadar safmışım o zamanlar
şimdi ki aklım olsa istemediğim bir şey yaptıramaz erkek arkadaşım
hata onda seni madem sevdi sen sen olduğun için olduğun gibi sevmesi gerekirdi.

Artık üzülmüyorum hatta seviniyorum ve hatta hatta yaptığım iyiliklere yanıyorum

Erkeklere acımayacakmışız aslında İYİKİ AYRILMIŞIM

İnsan zaten sadece yaptığı iyiliklere acıyor. yaptığı fedakarlığa pişman oluyor. hatta iyi davrandığı için içi yanıyor.
bu kadar kısa sürede bulmuş haa
bencede sevinmelisin..

bu konuyu daha once okumustum ..takip ettimde.. acikcasi ilk okudugumdan beri hep donecek diye bekliyordum.. sonucu okuyunca sok oldum.. vay bee.. birinin dni uzere aile kurmasini anlarim tmm.. ama soyle bisey var.. b kadar kisa surede nasil oluyorda yeni bi kiz girebiliyor hayatina? erkeklerin yaptiklari en buyuk hatalardan.. egerki gercekten kafasi karisipta bosluk doldurmak icin o kizla beraberse o iliski bitecek mutlaka er ya da gec.. sonra donmek istese donebileceginimi saniyor?

ya da ikinci ihtimal.. kapanma konusu ayrilmak icin bi sebepti .. kiz ne yapti etti kendne bagladi onu... ama yinede kiz kardesin soyledikleriyle uymuyo..egerki o cocuk bu kizdan hoslanipta size sirf kapanmayi sebep gosterdiyse omru boyunca iki yakasi bir arayya gelmez . alma mazlumun ahini cikar aheste aheste demislr..

kardesim rabbim sana hayirlisini nasip etsin .. sabir versin.. uzulme her hayirda bir ser, her serde bir hayir vardir..

çok üzüldüm yaowss :5:
benim sevgilim de 3 gündür aramıyor beni. hem de küsmemiştik bile!
bu erkeklerin ne derdi var anlamıyorum. ilişkimi bitirmeyi düşünüyorum... :14:

Canım bnim ayrılalı tam 2 ay oluyor ve şimdi şimdi idirak ediyorum bazı şeyleri ve şimdi onunla bir ilişkiye yeniden başlamış olsam asla ve asla kendimi ezdirmezdim sevdimde ne oldu bi bez parçası için harcandım

Bence sende iyi düşün hayatım ezdirme kendini resti çek

canım boşver hiç üzülme bundan yaklaşık 2 sene önce
bende birini sevdim ailesi durmadan kapalı bir gelin istiyordu..
bende evlendikten sonra olabilir dedim..
benim ailem açık babamda kapanmamızı istemezdi..
neyse öyle böye derken başka sebeplerden dolayı ayrıldık..
ve iyikide ayrılmışız diyorum...
bu arada şu an bir zamanlar canım dediğim arkadaşım dediğim kişiyle evli.
ve arkadaşımda teyzesinin kızı oluyor.
çocuğu bile olmuş..
ama inan hiçte pişman olmadım aksine ne kadar safmışım o zamanlar
şimdi ki aklım olsa istemediğim bir şey yaptıramaz erkek arkadaşım
hata onda seni madem sevdi sen sen olduğun için olduğun gibi sevmesi gerekirdi.

aynen canım söylediklerinde haklısın

" şimdi ki aklım olsa istemediğim bir şey yaptıramaz erkek arkadaşım "

İnsan zaten sadece yaptığı iyiliklere acıyor. yaptığı fedakarlığa pişman oluyor. hatta iyi davrandığı için içi yanıyor.
bu kadar kısa sürede bulmuş haa
bencede sevinmelisin..

Pişmanlık uzak değil ona bunu hissediyorum

bu konuyu daha once okumustum ..takip ettimde.. acikcasi ilk okudugumdan beri hep donecek diye bekliyordum.. sonucu okuyunca sok oldum.. vay bee.. birinin dni uzere aile kurmasini anlarim tmm.. ama soyle bisey var.. b kadar kisa surede nasil oluyorda yeni bi kiz girebiliyor hayatina? erkeklerin yaptiklari en buyuk hatalardan.. egerki gercekten kafasi karisipta bosluk doldurmak icin o kizla beraberse o iliski bitecek mutlaka er ya da gec.. sonra donmek istese donebileceginimi saniyor?

ya da ikinci ihtimal.. kapanma konusu ayrilmak icin bi sebepti .. kiz ne yapti etti kendne bagladi onu... ama yinede kiz kardesin soyledikleriyle uymuyo..egerki o cocuk bu kizdan hoslanipta size sirf kapanmayi sebep gosterdiyse omru boyunca iki yakasi bir arayya gelmez . alma mazlumun ahini cikar aheste aheste demislr..
kardesim rabbim sana hayirlisini nasip etsin .. sabir versin.. uzulme her hayirda bir ser, her serde bir hayir vardir..

Amin canım sagol

Canım sebep ve ihtimaller ne olursa olsun sonuç ortada bitti

Ama daha güzel sonuçlar olacak biliyorum ...

Son düzenleme:
içimden niyese senin unuttuğunu ihtimali bile geçmiyo....
sen ilk ayrıldığınızda biri ile çıkmıştın o bunu hazmedemiyordu tek sebep bu
aklınca durumu eşitledi.....kadere inanırım olacak olacak :69:

içimden niyese senin unuttuğunu ihtimali bile geçmiyo....
sen ilk ayrıldığınızda biri ile çıkmıştın o bunu hazmedemiyordu tek sebep bu
aklınca durumu eşitledi.....kadere inanırım olacak olacak :69:

Onun kuyruk acısı var ve hiç bi zaman geçmeyecek

Çünkü bez parçasıyla = aşk bir tutulmaz

Bak arkadaşım öncelikle bez parçası dediğini bir araştır o bez parçası dediğin Allahın emri yaparsın yapmazsın bu kimseyi ilgilendirmez ...

Ama lütfen bez parçası demekten vazgeç..

Bak arkadaşım öncelikle bez parçası dediğini bir araştır o bez parçası dediğin Allahın emri yaparsın yapmazsın bu kimseyi ilgilendirmez ...

Ama lütfen bez parçası demekten vazgeç..

Bakış açısından bakış açısına fark vardır

Ben öyle görüyorum Zaten farklı görüyor olsaydım şu an kafam kapalı sevdiğim yanımda olurdu
:36::36::36::36::36::36::36:

Bakış açınız Allahın emrine saygısızlık yapmak mı hadi kabul etmiyorsunuz kapanmaya bilirsiniz inanmayabilirsinizde ama saygı duymak zorundasınız burda kapalı insanlar var bez parçası deyip durmanız çok saçma bence isabetli olmuş sizden ayrılması zaten iki farklı dünya görüşüne sahipmişsiniz evlensenizde olmazdı...

Ayrıca yine erkek arkadaşınız suçlu başından bilmiyormuydu sizin islama bakış açınızı..

Bakış açınız Allahın emrine saygısızlık yapmak mı hadi kabul etmiyorsunuz kapanmaya bilirsiniz inanmayabilirsinizde ama saygı duymak zorundasınız burda kapalı insanlar var bez parçası deyip durmanız çok saçma bence isabetli olmuş sizden ayrılması zaten iki farklı dünya görüşüne sahipmişsiniz evlensenizde olmazdı...

Evet haklısınız isabet olmuş ama ben ondan ayrıldım o benden değil

benim saygılarım çok büyük o kadar büyükki 3,5 yılımı bir kalemde sildim

Benim annemde kaplı ailemde ama ben bu sebepten 3,5 yılın bitmesine takılıorum başka bir şeye değill

Ayrıca yine erkek arkadaşınız suçlu başından bilmiyormuydu sizin islama bakış açınızı..

Canım o öyle bir kişiliğe sahipmişki ben anlayamamışım

Benimle gezen tozan eğlenen insan birilerinin beynini yıkaması ile bana bu diretmeyi yaptı

Biz onunla sahilde bikinili tanıştık

Dahasımı var yaa

Back
X