40 Gün Oldu Yada 40 Yıl !!!

Tabi ben bu kadar uzun cevabı yazarken siz barışmışsınız :D
Allah hakkınızda hayırlısını versin.

Canım yorumun için teşekkürler ama yanlış anlamışsın yorum yaptıgım arkadaşa küsmüştüm oda barışalım yazmıştı ona dedim barıştık diye

Yoksa sevgilimle barışmadık nerde o günler 41 gün oldu ses soluk yok malesef :50:

Fikirlerin için çok teşekkürler çok haklısın ama kalbime söz geçmiyor onu cok özledim :43::43::43:

Siz ikiniz yeriniz çok farklı beni 7/24 destekleyip bana moral vermeye çalışan arkadaşlarım sizi çok ama çok seviyorum beni anlamanız benim için üzülüp benim için dua etmeniz beni çok mutlu ediyor

Tüm güzellikler sizinle olsun :71::69:

balıııım benim yanındayız tabikide geçicek hep birlikte birbirimizle birlikte atlatıcaz :70:

Sağol canım şarkı çok güzelmiş :)

Barışma durumu falan yok herşey zincirleme yanlış anlaşılıyor bana dedi o bana bana (fatmagülün abisi gibi oldu bu da :D )

Veee Bugün Tam 40 Gün oldu
Biliyorsunuz Kapanmıyorum Diye ayrılık oldu bizim sonumuz...
Onsuz Uyandıgım Onsuz uyuduğum
Onun Aşkım diyen sesini duymadığım tam 40 Gün
Ölüm olsa belki alışırdım Mecburluğa Belki acımızı dindirmeye çalışırdım
Ama ölümden daha acıymış ayrılmak Yakınını kaybetmek gibi değilmiş
Kendini kaybetmekmiş Severek ayrılmak
Ne yaptığını bilmeden geçen 40 Gün
Acaba o ne düşünüyor diye geçen geceler
Sabah olduğunda gözlerini açıp ilk önce telefona bakıp aramadığını görmek , üzülmek yine üzülmek hep üzülmek...
Acısı geçmiyor be kızlar :43:
Telefonumdan Msjları silmeye gitmiyor işte elim
Nasıl silerim ki Beni çok sevdiğini Belirttiği o Msjları
EE Peki Hani seviyorsa Nerde Diyor Yüreğim Kalbime :43:
Hele o gözlerimizin güldüğü Resimler onlara bakarken gözlerimden akan yaşlar Geçermi Kızlar bunlar
Peki ya ben geçmesini İstiyormuyum
Hayır ! ...
Onu çok özledim.Ben beni özledim Çünkü o artık ben olmuş-tu ...
Bu Nereye kadar böyle gidecek
40 Gün Değil 40 Yıl geçsede Üstünden Unutulur MU ? Kalbim onu Unutur MU :43:

ahh ahh bunların ne kadar acı verici olduğunu yalnız yaşayanlar bilir:((( yalnızca şu anda çeken anlayabilir geçmiş gelecek şimdi hiç birini yaşamıyorum ben hep ondayım aklım fikrim ruhum her halimle ondayım kendimi kaybettim artık. üstelik hiç düzelmiyecek gibiyim:(((

konu sahibinden bir ricam var eğer durumunda bi değişiklik olursa veya güzel bir haber alırsan yaz olur mu??? inşallsh güzel haberlerini alırım inşallah her şey düzelir bi şekilde barışırsınız kaldığınız yerden devam edersiniz. benim 24 gün oldu nişanlımdan ayrılalı bu nasıl bir acı Rabbim sabır selamet ver:((

canim benim , onceki konunuda okumustum ve senin adina cok uzulmustum
ama ben sizin er yada gec barisacaginiza inaniyorum nedenini bilmiyorum ama oyle dusunuyorum
yada istiyorum bilmiyorum..
beni tanimiyosun bende seni tanimiyorum ama inan yazdiklarin beni uzdu ve
umarim en kisa zamanda hersey yoluna girer..
hakkinda hayirlisi olsun :71:

hic kimse ama hic kimse unutulmaz degildir bu lafi hep soylerim!
elbet onu unutturacak biri cikacak karsiniza...
eski sevgiliniz bulunamayacak biri degil...
sadece sabredin...
kararinizdan geri donmeyin...

Son düzenleme:
seni sen yapan şeyleri sevmiyorsa seni de sevmiyor demektir canım. alışkanlık bu sadece ve geçecektir emin ol karşına seni sen olduğun için seven birisi çıkacaktır.:71:

Ve Bugünnn 1,5 aydır değiştirilmeyen ilişki durumu malum siteden kaldırılmış

Yani artık ilişkisi var yazmıyor sadece şu yazıyor

X artık ilişkisi var olarak kayıtlı değil .

Yıkıcı bi durum :43:

off cok kotu bır durum ıns yakın zamanda atlatırsın...
ben tesetturluyum ama kapanmadıgına sevındım...
yanlıs anlama ama kendı ısteklerını karsısındakıne dayatan ınsanlardan hıc hoslanmam..
eger kapanacaksan bu senın ıstegınle olmalı o adam ıstıyor onu sevıyorsun dıye degıl Allah ıcın olmalı...
aynı sekılde bendende esım acılmamı ıstese ayrılırım ondan..
cunku herkes hurdur kendı kararlarını kendı vermelı ben oyle dusunuyorum takdır ettım senı :65:

Ve Bugünnn 1,5 aydır değiştirilmeyen ilişki durumu malum siteden kaldırılmış

Yani artık ilişkisi var yazmıyor sadece şu yazıyor

X artık ilişkisi var olarak kayıtlı değil .

Yıkıcı bi durum :43:
[/QU

Canım anlayamadım başka biriyle mi ilişkisi var

Yok cnm ilişkisi var yazıyordu

Artık ilişkisi var yada yok yazmıyor bilgiyi kaldırmış Bir nevi ilişkisi yok yapmış diyebiliriz

off cok kotu bır durum ıns yakın zamanda atlatırsın...
ben tesetturluyum ama kapanmadıgına sevındım...
yanlıs anlama ama kendı ısteklerını karsısındakıne dayatan ınsanlardan hıc hoslanmam..
eger kapanacaksan bu senın ıstegınle olmalı o adam ıstıyor onu sevıyorsun dıye degıl Allah ıcın olmalı...
aynı sekılde bendende esım acılmamı ıstese ayrılırım ondan..
cunku herkes hurdur kendı kararlarını kendı vermelı ben oyle dusunuyorum takdır ettım senı :65:

Teşekkür ederim cnm yorumun için

bende bunu anlamıyorum kapanmadım diee bilmem ne kapansan ne olur ölürmüsün:20:

cok saçma bir konu :19:

konu sahibi meslek hayatından bahsetmiş kapanırsa kaybedecek herşeyini
hem içinden gelmediği ssürece kapansa nolucak ki
herkesin düşüncesi kendinedir
ama kapansan ne olucak gibi bi tabir hiç hoş değil bence

kapansan ne olur ölür müsün diyen arkadaşım, bu kişiyle allah arasında olan bişeydir. kimse karışamaz.
kapalı birisine açılsan ne olur ölür müsün denmeyeceği gibi açık olana da kapansan ne olur ölür müsün demek o kadar hatalı.

:46:
konu sahibi meslek hayatından bahsetmiş kapanırsa kaybedecek herşeyini
hem içinden gelmediği ssürece kapansa nolucak ki
herkesin düşüncesi kendinedir
ama kapansan ne olucak gibi bi tabir hiç hoş değil bence

kapansan ne olur ölür müsün diyen arkadaşım, bu kişiyle allah arasında olan bişeydir. kimse karışamaz.
kapalı birisine açılsan ne olur ölür müsün denmeyeceği gibi açık olana da kapansan ne olur ölür müsün demek o kadar hatalı.

:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

aynen valla. saçma bi konu diyenin söyledigi şeyede bakın...

Back
X