40 Gün Oldu Yada 40 Yıl !!!

Canım yemeden içmeden kesilecek kadar seven insan sana değil baskı yapmak ayrılırsın diye ödü kopar ama baksana seni üzmeyi göze alıyor hem de bir gün iki gün değil...Sen ona kulağına küpe tak, dövme yaptır, ayrılırım diyo msun?Hem senin tanıştığınızda başın kapalı mıydı?Başı kapalı olupta namussuzluk yapan insanlarda var insanın içi temiz olsun yani sevgilin bunu düşünememiş mi?Canım bunlarıda düşün..Hep baskı, hep kendi istediiğini yaptırmak isteyen bir insan, karşısındakini olduğu gibi sevmeyen, kendi kafasındaki kalıba uymasa TERKETMEYİ VE ÜZMEYİ GÖZE ALAN BİR İNSANla bir yaşam olabilir mi?Tamam duygusalsın şimdi ve belki bana kızıcaksın ama işin bu yanını da düşün.Barışsanızda sana baskı yapacak canım.Bunları unutma.Kİmse kimsenin aşkından ölmez...Sen bilirsin ama en azndan bir kırk gün daha bekle daha iyi düşün..Çünkü bu kişi seni arayacak büyük ihtimalle.Başını dik tut arkadaşım, hayırlısını dile.

sen bunuda atlatıcaksın cnm inanıyorum benn :34: onu çok sewdiğini biliyorum hayatına mecbursn dewam etmeye ona verdiğin değer seni bukadar kahrediyoo biliyorum ama döndüğnde sen yepyeni olucaksın dimdik güçlüüü ozaman o haline yanıcakk seni birtane kumaş parçası için bıraktığına yanıcak:47::47:ıl sinirleniyorum yaaaa insan sewdiğni her haliyle kabullenir bu nasıl bi zihniyet ben anamıyorum bu ne geri kafalık bune terbiyesizlik yaaa sen bu kızı böle sevmişsn ama kapatmaya çalışıysn şimdi ağzımı bozcamm töbe yaaa öperken koklarken günah değill ama saç açık olunca kapan kapanmam lazım ama keşke kararı bize bıraksalar nerdeee erkekler yaaa beyinsiz şeylerr:47::47::47::47::47::47:

başkası için kapanmanın allah katındada sevaptan çok günahı oldugunu düşünüyorum.. kendi istedignle yapabilirsen ne mutlu ama başkasının istegiyle yapılcak şey deil bu olmamalıda ..
o yüzden en iyisini yapmışsn sen bu şekilde birisin kimse seni deiştirmemeli kabul etmelii özellikle bu knuda taviz verilmemesi gerektigini düşünüyorm..
40günde unutamazsn ama 40 yıl başını duvarlara vurucagına 40 ay acı çek ://
bugn başortüne takılan yarn biçok şeyle gelir karşına çalışma bile diyebilir çok zor deil onun için..

Kızlar sağolun sabrediyorum

Onsuzluğu değil onu kazanmak istiyorum sadece :69:

bunun için sabret işte ve sevgisini sına. seni sen olarak sevmeye hazırsa gözün kapalı koş. bence bekle vazgeçmeye kendinden ve düşüncelerinden. sana saygı duyup kabul ederse çok şey kazanmış olursun ve zaten kaderin yolunu onunla çizmişse sabrının sonucu büyük mutluluk olur. yine senin için en iyisi en hayırlısı olsun diye dua et.

zamanını üzülerek değil ne olursa olsun herşeyin çok güzel olacağını düşünerek geçir...

sen bunuda atlatıcaksın cnm inanıyorum benn :34: onu çok sewdiğini biliyorum hayatına mecbursn dewam etmeye ona verdiğin değer seni bukadar kahrediyoo biliyorum ama döndüğnde sen yepyeni olucaksın dimdik güçlüüü ozaman o haline yanıcakk seni birtane kumaş parçası için bıraktığına yanıcak:47::47:ıl sinirleniyorum yaaaa insan sewdiğni her haliyle kabullenir bu nasıl bi zihniyet ben anamıyorum bu ne geri kafalık bune terbiyesizlik yaaa sen bu kızı böle sevmişsn ama kapatmaya çalışıysn şimdi ağzımı bozcamm töbe yaaa öperken koklarken günah değill ama saç açık olunca kapan kapanmam lazım ama keşke kararı bize bıraksalar nerdeee erkekler yaaa beyinsiz şeylerr:47::47::47::47::47::47:

kesinlikle katılıyorum :47::47::47::47:

geçecek elbette, biraz daha zaman geçsin onunla olmaya alıştığın gibi onsuz olmayıda öğreticek zaman
atlatıcaz inşallah birlikte
zaman herşeyi alıp götürecek
tamamen unutamasanda bu kadar çok acıtmayacak bi süre sonra
yanındayım her zaman :71::70:

Siz ikiniz yeriniz çok farklı beni 7/24 destekleyip bana moral vermeye çalışan arkadaşlarım sizi çok ama çok seviyorum beni anlamanız benim için üzülüp benim için dua etmeniz beni çok mutlu ediyor

Tüm güzellikler sizinle olsun :71::69:

Son düzenleme:
başkası için kapanmanın allah katındada sevaptan çok günahı oldugunu düşünüyorum.. kendi istedignle yapabilirsen ne mutlu ama başkasının istegiyle yapılcak şey deil bu olmamalıda ..
o yüzden en iyisini yapmışsn sen bu şekilde birisin kimse seni deiştirmemeli kabul etmelii özellikle bu knuda taviz verilmemesi gerektigini düşünüyorm..
40günde unutamazsn ama 40 yıl başını duvarlara vurucagına 40 ay acı çek ://
bugn başortüne takılan yarn biçok şeyle gelir karşına çalışma bile diyebilir çok zor deil onun için..

Canım yemeden içmeden kesilecek kadar seven insan sana değil baskı yapmak ayrılırsın diye ödü kopar ama baksana seni üzmeyi göze alıyor hem de bir gün iki gün değil...Sen ona kulağına küpe tak, dövme yaptır, ayrılırım diyo msun?Hem senin tanıştığınızda başın kapalı mıydı?Başı kapalı olupta namussuzluk yapan insanlarda var insanın içi temiz olsun yani sevgilin bunu düşünememiş mi?Canım bunlarıda düşün..Hep baskı, hep kendi istediiğini yaptırmak isteyen bir insan, karşısındakini olduğu gibi sevmeyen, kendi kafasındaki kalıba uymasa TERKETMEYİ VE ÜZMEYİ GÖZE ALAN BİR İNSANla bir yaşam olabilir mi?Tamam duygusalsın şimdi ve belki bana kızıcaksın ama işin bu yanını da düşün.Barışsanızda sana baskı yapacak canım.Bunları unutma.Kİmse kimsenin aşkından ölmez...Sen bilirsin ama en azndan bir kırk gün daha bekle daha iyi düşün..Çünkü bu kişi seni arayacak büyük ihtimalle.Başını dik tut arkadaşım, hayırlısını dile.

inşallah canım kaderinse olur zaten mutlaka..Sen güçlü olmaya devam et senin için hayırlısı neyse o olur inşallah..

Zaman öyle güzel bir ilaçtır ki, şu an çok sevdiğin kişinin birkaç sene sonra yüzünü bile hatırlamazsın...Hatta bir gün başka birini öyle seversin ki, bu kişiye duyduğun şeyin gerçek sevgi olmadığını anlarsın...
Gerçek bir sevgi olsaydı bunun için bitmezdi bence, henüz egolardan arınılmamış, ne sen o olabilmişsin, ne de o sen...öyle olsa en azından biriniz kendinden fedakarlık ederdi bu aşk için. Ama siz buna değer bulmamışsınız aşkınızı, iki tarafta fedakarlık etmediği sürece aşk mı gelip kolunuzdan tutacak hadi barışın diyecek? Hani hepimiz yaşadık zamanında aşk acısını, yandık falan hepimiz ama şimdi sadece komik geliyor bana o anki hallerim, yıllar sonra bir sürü gerçek acı gördüğümde nokta kadar küçük geliyor insana...Hiç geçmeyecek sansaanda geçecek, yine seveceksin hemde daha çoook hiç merak etme.

hayatın nezaman ne getirecegi belli olmuyo işte.
mutlaka geçecektir bugünler.unutmasanda acısı geçecek..
söyledigin gibi seni gerçekten seviyosa mutlaka er yada geç gelecektir geri.
ama ozamanda sen onu kabuledermisin belli olmaz..:31:

canım benim sende iyiki varsın:49:

bunun için sabret işte ve sevgisini sına. seni sen olarak sevmeye hazırsa gözün kapalı koş. bence bekle vazgeçmeye kendinden ve düşüncelerinden. sana saygı duyup kabul ederse çok şey kazanmış olursun ve zaten kaderin yolunu onunla çizmişse sabrının sonucu büyük mutluluk olur. yine senin için en iyisi en hayırlısı olsun diye dua et.

zamanını üzülerek değil ne olursa olsun herşeyin çok güzel olacağını düşünerek geçir...

geçicek sabret canımm sabret zor geçicek ama geçicek . Güneş demişti dersin ...:(:2:

Ve siz KK Hanımları varlığınızla her konu açtıgımda bana destek oldunuz iyi yada kötü hep güzel dileklerinizi belirttiniz

Her zaman dogruyu görmemi sağlamaya çalıştınız Ve biliyorum ki iyiliğim mutlulugum için yorum yaptınız yorumlarınıza da sevginizi kattınız

İyiki Varsınız :kkk: Beni en zor günlerimde yalnız bırakmıyorsunuz :59::48:

:69::69::69::69::69:

Ve siz KK Hanımları varlığınızla her konu açtıgımda bana destek oldunuz iyi yada kötü hep güzel dileklerinizi belirttiniz

Her zaman dogruyu görmemi sağlamaya çalıştınız Ve biliyorum ki iyiliğim mutlulugum için yorum yaptınız yorumlarınıza da sevginizi kattınız

İyiki Varsınız :kkk: Beni en zor günlerimde yalnız bırakmıyorsunuz :59::48:

:69::69::69::69::69:

canımsınnn:69::69::69::69::69:

bir bakmışsın güneş sanki başka doğcak senin için ve herşey çok güzel olucak sevdiğinde kapalılığın önemli olmadıgını ve seni çok sevdiğini anlıcak sende buraya kızlar çok mutluyum diye konu açcaksın:49:

bir bakmışsın güneş sanki başka doğcak senin için ve herşey çok güzel olucak sevdiğinde kapalılığın önemli olmadıgını ve seni çok sevdiğini anlıcak sende buraya kızlar çok mutluyum diye konu açcaksın:49:

İnş Canım ya bunu o kadar cok istiyorum ki :69:

Mrb

Soruş tarjınız çok incitici belirtmek isterim

Ama size sizin üslubunuzla cevap vereyim - İş çıkmadı :51:

Amacım başkasına karşı heyecanlanabiliyorsan iş bitmiştir demekti aslında, incitmek değil (sesim yok ya ondan öyle anlaşılıyor). Siz de biliyorsunuz bunu aslında ama boşluktan ruh haliniz geri dönüşler yapıyor.

Birinin dan dan gerçekleri söylemesi lazım, sevmiyorsun çünkü. Öyle zannediyorsun. Elinden hiç bırakmamacasına tutacak seni sen olduğun için sevecek biri çıksa karşına 40 gün değil 40 saniye sürmez bu psikolojiden çıkman. Dönse tamam kapanma dese ilerde tekrar baskı yapar mı acaba, hiç tereddüt etmeden ayrıldı benden gene olur mu falan filan hep aklını kurcalayacak zaten.

Ama müzik dinlemeyi seviyorsun sana şarkı yolluyorum, barışalım :29:-> ziynet sali-dolaşayım damarlarında.

Birinin dan dan gerçekleri söylemesi lazım, sevmiyorsun çünkü. Öyle zannediyorsun. Elinden hiç bırakmamacasına tutacak seni sen olduğun için sevecek biri çıksa karşına 40 gün değil 40 saniye sürmez bu psikolojiden çıkman. Dönse tamam kapanma dese ilerde tekrar baskı yapar mı acaba, hiç tereddüt etmeden ayrıldı benden gene olur mu falan filan hep aklını kurcalayacak zaten.

Ama müzik dinlemeyi seviyorsun sana şarkı yolluyorum, barışalım :29:-> ziynet sali-dolaşayım damarlarında.

Barıştık :))

Ben de sana AŞKIN NUR YENGİ - Bekleyenim var ı armağan ediyorum canım :)):53:

Benim yaşım fazla bişey değil ama yaşadıklarım ve gördüklerim neticesinde söyleyebilirim ki;
Seni sen olduğun için kabul etmeyen bir adam ileride de hep değişmeni bekleyecektir. Örneklerini gördüm, hiç tarzı olmadığı halde arkadaşım bunu uyguladı sonra ne oldu biliyor musun? TERKEDİLDİ, ortada bırakıldı çünkü nişanlısının aslında sevdiği "o" idi ve o kendinden vazgeçti alışkanlıklarından, yaşam tarzından ve sevilmemeye başladı.
Daha önce ben de bir kaç yıl kapalıydım kendi isteğimle kapandım ve sonra iş vs konularının etkisiyle ama yine kendi kararımla açıldım başımdan ciddi bir iki ilişki de geçti
kapanacağım dediğimde kapanma diyen oldu,
kapalıyken çalışmak istediğimde karşı çıkan oldu vs vs vs bi sürü zımbırtı o zamanlar kırmadan kabul ettirme yoluna gittim ama onlar kabul ettiğinde bende olay çoktan bitmişti.
İnsanlara hep değer veririm onları üzdüğüm için çok bunlalıma girdiğim kötü zamanlar yaşadığım da oldu ama hep bildiğim bir şey vardı ben gönülsüz olarak ailem de dahil hiç kimsenin isteklerine göre yaşayamayacağımı biliyordum karakterim bu çünkü.
Hep de bu prensiple yaşadım çok yıprandım yeri geldi ailemi de yıprattım hayatımdaki insanı harcadım vs vs vs ama şu an bir ömrü devirmiş bin türlü deneyim sahibi gibi hissediyorum kendimi ve en önemlisi zerre pişmanlık duymadan, çünkü aldığım kararlar anlık kararlar değildi zamanında alınan ve geri dönüşü olmayan kararlardı.

Şimdi ki durum: hayatımda da şekle yada benzeri saçmalıklara önem vermeyen insanın özünü görmeye çalışan çok değerli bir sevdiğim var çok şükür :) ve bu yaz inşallah evleniyoruz. Eğer beni benden edecek insanlarla uğraşsaydım yada kararımı verdikten sonra hala kendimi üzseydim şu anda ne bulunduğum yerde bulunur ne de mutlu bir insan olurdum.

Allah yardımcın olsun yine de kolay değil belki çok şeyleri paylaştın ama şunu unutma bu hayat ah vahlarla geçecek kadar uzun değil. Bugün evden çıktık ama geri dönemeyebiliriz her anımızı güzel şeylerle doldurmalıyız bunun için mutlu olacağın şeylere ve ailene odaklanırsan senin için hayata pozitif yaşamak daha kolay olacaktır.

Sevgiler.

Back
X