Biz ayrıldık canım ben evlendikten sonra kapanmayı kabul etmiştim onunla ilgili bir problem yoktu bu süre içerisinde bende ailemi bu fikre alıştırmaya çalışacağımı söylemiştim çünkü bizim ailede kapalı olmadığı için bu durumu yadırgayacaklarını biliyordum ve bunu onada sölemiştim..Ama bu seferde başka sorunlar çıkarmaya başladı ve okadar saçma şeylerdiki..Bu seferde benim kendisinden önce bir erkek arkadaşım olduğu için ben hiç erkek arkadaşı olmamış el değmemiş birisiyle evlenicem dedi ben alnımdan vurulmuşa döndüm sanki ben ondan önceki erkek arkadşımla herşeyi yaşamışımda kendimi ona yamamaya çalışıyodum..öle bişeyde yoktu üstelik anca el ele tutuşmuşumdur ondan öncekiyle..Bunu açıklamadım bile çünkü benim için öle düşünen birisiyle artık bişeylere katlanmanın bir anlamı yoktu..Resmen iftiraya uğramış gibi hissettim kendimi ve inan bunu atlatmak daha zordu benim için

O yüzden umarım senin erkek arkadaşınında amacı bu değildir eğer öleyse istekleri hiç bitmeyecek ve senin için daha büyük eziyet olacak..Sen gerçekten doğru kararı vermişsin içinden gelmeyen bişeyi yapmanın anlamı yok..Bu yüzden verdiğin karardan kesinlikle pişmanlık duyma senin için hayırlı olan kişi oysa zaten kendisi seni öle kabullenerek sana dönecektir..Ama senin için doğru kişi o değilse zaten sen ne yaparsan yap hayatından çıkmak için mutlaka başka bir neden bulacaktır..