40 Gün Oldu Yada 40 Yıl !!!

konuyu incelemedim ama Allah sabir versin cok uzuldum gercekten ... bir hal caresi yokmu yaa bu kadar severken ayrilmak niye ?? orta yolu yokmu??

Nişanlın hiç barışma eğilimlerinde bulunmadımı?

ah be güzelim ne barışma girişimi. adam meğerse beni arkadaşının karısıyla - evet yanlış duymadınız- arkadaşının karısıyla aldatıyormuş. bu olayı 1 yıl sonra tesadüfen çok alakasız birinden öğrendim.. ama hiç canım acımadı öğrendiğimde. bitip gitmişti çünkü. ne kadar doğru bi karar verdiğime bir kere daha emin oldum sadece

oheeeeeeeeeeeeeeeeeee

yaaa.. tencere kapak birbirlerini buldular işte. ne halleri varsa görsünler valla. böyle bir ........ yok artık hayatımda. içim rahat :82:

ohaaa joey zamanında seni okuyup yaşadıklarına üzülmüştüm ama çok hayırlı bi karar vermişsin gerçekten..

Kızlar

Bugün halası ile konuştuk

Ayrıldıgım kişi onlara gitmiş halası demişki

Tamamen bitirdinmi bittimi herşey demiş

Oda yoo demiş 5 ay olacak sesi çıkmıyor ben ondan sadece fedakarlık yapmasını istedim demiş

Ama üzgünmüş

Halası dioki günleri sayıyor dioo

Yorum alayım kızlar

Kapansın, bu iş devam eder diyor bence.

ne fedakarlığı Allahını seversen canım yaa
adam senden kendini değiştirmeni istemiş
kişiliğinden ödün vermeni istemiş
neden dayatmalarla yaşayacaksın ki
madem öyle fedakarlık kendi yapsın fedakarlığı
hem onun istedğiyle kapandıktan sonra ne anlamı var
sevaba girdiğini filan mı sanıyo
bu tip erkekler dini gerekliliğinden değil, etraf ne der diye, baskıyla ve de kıskandıkları için kapatmaya zorlarlar anca!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…