- Konu Sahibi yaowwwwssss
-
Kızlar
Bugün halası ile konuştuk
Ayrıldıgım kişi onlara gitmiş halası demişki
Tamamen bitirdinmi bittimi herşey demiş
Oda yoo demiş 5 ay olacak sesi çıkmıyor ben ondan sadece fedakarlık yapmasını istedim demiş
Ama üzgünmüş
Halası dioki günleri sayıyor dioo
Yorum alayım kızlar
O diordur bni seviorsa kapanir sen diosun bni seviosa ole kbul eder..bnce sen haklisin ama ona sorsan sonuna kdr o hakli .dile kolay 5ay nrdeyse yarim yaş gecmis onu bkliosun.off ne denirkiii..ne dsunuosunnn
insan sevdiğinden 5 ay nasıl uzak durur.görmeden sesini duymadan nasıl yaşar kaybetme korkusunu nasıl taşımaz içinde.kapanırsa gelsin yoksa aramam sormam diyen adamın sevgisi sana da sevgiymiş gibi geliyor mu?
ah canım benim.büyük ihtimalle ben senden büyüğüm.evlenince yada yaşın belli bir seviyeye gelince aslında sevginin saygının önemli olduğunu okadar iyi anlıyosunki.dikkat et aşk tehlikelidir ve evliliği yürütmede hiçbirşeydir.bu lafları çok duydun biliyorum kalp söz dinlemez bunu da biliyorum.yaşayacaksan yaşayacak sende acısını çekerek öğreneceksin.ama erkekler sadece konuşur seviyorum der aşığım der ölüyorum der derde der.akıllı davranmak istiyosan davranışlarına bakacaksın.insan bile bile kendini ateşe atıyor malesef.senin şansın adam ayaklarına kapanıp seni evliliğe ikna edip, bu baskısını evlenince yapmaya başlamaması.başından sana olan sevgisini! senin onun hayatındaki yerini karakterini ortaya koymuş!!! sana Allah tarafından bir lütuf bence bu!!! bir uyarı
bu uyarıyı dikkate alıp almamaksa senin elinde
Bende sana hak veriyorum ama zaten kapanma gibi bir niyetim yok yani bana zorla bir şey yaptıramadı
Kaç yaşındasınız bu arada ?
Aşk sevgi hoşgörü bu değil bence.....
birisini değiştirmek,kıyafet olarak,fikir olarak duygu olarak doğru değil.
ben ce o seni herşeyinle her halinle sevmeli ve vazgeçmemeli.
o seni değiştirerek zaten sadece o oluyor sen olmuyorsunki
29 yaşındayım.ama hala ne düşündüğünü merak etmen beklentinin devam ettiğini gösterir.diyelimki kapanma baskısından vazgeçtim barışalım dedi.kabul edermisin
Bitti :/
Sevmek yok artık hiç kimseyi :/
Bitti :/
Sevmek yok artık hiç kimseyi :/
Kızlar Mucize Gibi ama Barıştıkkkkkkkkkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?