- Konu Sahibi yaowwwwssss
belkide öyle ya kısmetten öte yol yok belki biz birbirimize yazılmadık onun için engel var hep
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biraz daha sabır![]()
Nişanlın hiç barışma eğilimlerinde bulunmadımı?
ah be güzelim ne barışma girişimi. adam meğerse beni arkadaşının karısıyla - evet yanlış duymadınız- arkadaşının karısıyla aldatıyormuş. bu olayı 1 yıl sonra tesadüfen çok alakasız birinden öğrendim.. ama hiç canım acımadı öğrendiğimde. bitip gitmişti çünkü. ne kadar doğru bi karar verdiğime bir kere daha emin oldum sadece![]()
ah be güzelim ne barışma girişimi. adam meğerse beni arkadaşının karısıyla - evet yanlış duymadınız- arkadaşının karısıyla aldatıyormuş. bu olayı 1 yıl sonra tesadüfen çok alakasız birinden öğrendim.. ama hiç canım acımadı öğrendiğimde. bitip gitmişti çünkü. ne kadar doğru bi karar verdiğime bir kere daha emin oldum sadece![]()
ohaaa joey zamanında seni okuyup yaşadıklarına üzülmüştüm ama çok hayırlı bi karar vermişsin gerçekten..
ım
sağol canım. bence de hayatımın en doğru kararı oldu
Kızlar
Bugün halası ile konuştuk
Ayrıldıgım kişi onlara gitmiş halası demişki
Tamamen bitirdinmi bittimi herşey demiş
Oda yoo demiş 5 ay olacak sesi çıkmıyor ben ondan sadece fedakarlık yapmasını istedim demiş
Ama üzgünmüş
Halası dioki günleri sayıyor dioo
Yorum alayım kızlar![]()
Kapansın, bu iş devam eder diyor bence.
ne fedakarlığı Allahını seversen canım yaa
adam senden kendini değiştirmeni istemiş
kişiliğinden ödün vermeni istemiş
neden dayatmalarla yaşayacaksın ki
madem öyle fedakarlık kendi yapsın fedakarlığı
hem onun istedğiyle kapandıktan sonra ne anlamı var
sevaba girdiğini filan mı sanıyo
bu tip erkekler dini gerekliliğinden değil, etraf ne der diye, baskıyla ve de kıskandıkları için kapatmaya zorlarlar anca!