- 5 Ocak 2022
- 1.077
- 1.792
- 83
- Konu Sahibi kelebek_gibi
-
Kiziniz 3 yasindaysa 2 senesini zaten pandemide çoğunlukla evde gecmistir. E ondan onceki 1 sene de ne kadar mikroba ve viruse maruz kalip bagisikligi gelismis olabilir ki? Dolayisiyla hasta olmasi cok normal degil mi? Etrafimdan duydugum kadariyla cocuklarin cogu bu sorunu yasiyor. Valla bizim bile evde oturmaktan bagisikligimiz düştü. Bence boyle boyle guclenecek bagisikligo. Ama yine de farkli bir doktora da gosterebilirsiniz. Sonucta bizim burda soylediklerimiz kendi mantigimiza uysa da doktorlar daha iyi bilir.Kızım 3 yasına kadar hiç hasta olmadı kreşle birlikte hastalıklar başladı doğal olarak. Doktor da diyor ki seneye bağışıklığı daha güçlü olacak bu kadar hasta olmaz eylülden beri devamlı kreşten alsak mı gitse mi muhabbeti var vicdani yükü çok ağır
Zaten ocak ayının sonundaki şu an , 2 ay sonra havalar ısınmaya başlayacak. Kızınız da seviyorsa bırakmayın kreşi. Kızınız 3 yaşındaysa zaten tam insanlarla kaynasacagi zaman pandemi geldi demektir. Şu anda ilk kez kendi yaşıtları ile sıkı iletişime geçti, zamanla vücut direnci artacaktır, merak etmeyinKızım 3 yasına kadar hiç hasta olmadı kreşle birlikte hastalıklar başladı doğal olarak. Doktor da diyor ki seneye bağışıklığı daha güçlü olacak bu kadar hasta olmaz eylülden beri devamlı kreşten alsak mı gitse mi muhabbeti var vicdani yükü çok ağır
Ben çalışıyorum bu yüzden göndermek zorundayım kızım sizinkinden 2 ay küçük. Valla hastalıktan fenalık geldi yine hastalanma aşamasında ama ben gönderme yanlısıyım. Salı günü evde benle kaldı gece diyo ki ben okula gidicem çünkü ben evde ona o istediği ortamı, arkadaşı, oyunu etkinliği sağlayamıyorum.Herkese iyi akşamlar. Oldukça Kısa anlatmaya calısıcam inş başarırım. Eylül ayında kızım kreşe başladı çok çok zor alıştı geceleri sıçrayarak ağlıyordu uykusunda vs. Su an 9 aylık bir kardeşi var. İkisine tek basıma yetemeyeceğim için kızımın sürekli oyun isteği ve hareketli yaşamı sevmesinden dolayı kreş tam ona göreydi . Su an çok memnunuz o da çok seviyor gitmek istiyor ama hastalıklar peşimizi bırakmıyor öyle soğuk algınlığı falan değil devamlı antibiyotik iğneler çok üzülüyorum. Doktorumuz da hemen kreşten alın gitmesin yazık diyor Seneye gitse bu Kadar hasta olmaz diyor. içimde verdiğim vicdan savaşını anlatamam. İyi kötü bir düzen oturtmustuk. Hatta seneye için erken kayıt yaptırmayı düşünüyorduk. Kızım kreş hayatını seviyor evde bunu ne kadar sunabilirim?etkinlik falan yapıyoruz ama tüm gün olmuyor haliyle ve yaşıtları ile oynaması çok daha iyi. Ama hastalıktan,büyükten küçüğe bulaşmasından ve her doktora gittiğimizde üstümdeki baskıdan çok yoruldum. Aklımdaki fikirler
1 aynen devam
2 kreşten al seneye gitsin
3 kreşten al 5 yasında gönder
2-3 seçenekleri olursa evde tüm gün yalnızım nasıl olur bilemiyorum
NOT: bu arada su an çalışmıyorum ama çalışmayı çok istediğim için birkaç iş başvurusunda bulundum. Kızım kreşe gitmezse çalışamam.
Ne diyorsunuz ne yapmalı?
Kızınız kreşe giderse küçük için bakıcı mı tutacaksınız? Eğer öyleyse bakıcıyla iki çocuk için anlaşırsınız. Eğer işe başlamazsanız da büyük kızınızla ilgilenmesi için yarım gün veya haftada bir kaç gün oyun ablası alabilirsiniz.Herkese iyi akşamlar. Oldukça Kısa anlatmaya calısıcam inş başarırım. Eylül ayında kızım kreşe başladı çok çok zor alıştı geceleri sıçrayarak ağlıyordu uykusunda vs. Su an 9 aylık bir kardeşi var. İkisine tek basıma yetemeyeceğim için kızımın sürekli oyun isteği ve hareketli yaşamı sevmesinden dolayı kreş tam ona göreydi . Su an çok memnunuz o da çok seviyor gitmek istiyor ama hastalıklar peşimizi bırakmıyor öyle soğuk algınlığı falan değil devamlı antibiyotik iğneler çok üzülüyorum. Doktorumuz da hemen kreşten alın gitmesin yazık diyor Seneye gitse bu Kadar hasta olmaz diyor. içimde verdiğim vicdan savaşını anlatamam. İyi kötü bir düzen oturtmustuk. Hatta seneye için erken kayıt yaptırmayı düşünüyorduk. Kızım kreş hayatını seviyor evde bunu ne kadar sunabilirim?etkinlik falan yapıyoruz ama tüm gün olmuyor haliyle ve yaşıtları ile oynaması çok daha iyi. Ama hastalıktan,büyükten küçüğe bulaşmasından ve her doktora gittiğimizde üstümdeki baskıdan çok yoruldum. Aklımdaki fikirler
1 aynen devam
2 kreşten al seneye gitsin
3 kreşten al 5 yasında gönder
2-3 seçenekleri olursa evde tüm gün yalnızım nasıl olur bilemiyorum
NOT: bu arada su an çalışmıyorum ama çalışmayı çok istediğim için birkaç iş başvurusunda bulundum. Kızım kreşe gitmezse çalışamam.
Ne diyorsunuz ne yapmalı?
Hahahaha ay ne yapayım 3 yaş desen değil 3.5 desen değil ay söyliyim dedim bebişim yine de ama ya40 aylık bebek mi? çocuk ergenliğe girecek bi kaç sene sonra ne bebeği
Başlığa çok güldüm affet
Aslında ben etrafımda aylık olarak bahsetmiyorum da şimdi 3 desem değil 3.5 desem değil ay söyliyim dedim o yüzden anlaşılır olsun diye az da olsa güldürdüysem ne mutluaylık demeyi ne zaman bırakıyor anneler çok merak ediyorum40 aylık diye bir sey yok 3 bucuk yasında neredeyse bende başlığa inanılmaz güldüm.
Şuan çevremde tüm çocuğu, bebeği olanların hepsi ne yazıkki fazla hastalanıyor çünkü havalar inanılmaz soğuk ve hepsi okuldan kreşten tekrar tekrar kapıyor bağışıklıkları düşüyor. 1 ay daha dişinizi sıkın mart gibi daha iyi olacaktır.
Kızım kreşe gider ben de işe başlarsam yengem bakacak. Malesef küçük bir yerde yasıyorum oyun ablası falan bulmam zor kreşe gitmezse ben ve iki çocuk evdeyizKızınız kreşe giderse küçük için bakıcı mı tutacaksınız? Eğer öyleyse bakıcıyla iki çocuk için anlaşırsınız. Eğer işe başlamazsanız da büyük kızınızla ilgilenmesi için yarım gün veya haftada bir kaç gün oyun ablası alabilirsiniz.
Aslında ben etrafımda aylık olarak bahsetmiyorum da şimdi 3 desem değil 3.5 desem değil ay söyliyim dedim o yüzden anlaşılır olsun diye az da olsa güldürdüysem ne mutlu
Evet geniz eti var KBB de çocuk doktoru da ameliyat boyutunda değil şurup tablet ile kücültebiliriz diyor. Basit soğuk algınlıgı değil devamlı Kulakta sıvı birikmesi Ciğere inmesi karşılaştığımız hastalıklar. Oysa ben ameliyat fikrine çok sıcak bakıyorum yeter ki bu derecede hasta olmasın. Ameliyat hastalıklarınıza care oldu mu sizin oğlunuz da devamlı antibiyotik mi kullanıyorduÇocuğunuzda genizeti veya bademcik sıkıntısı var mı varsa derhal ameliyat yaptırıp oyle kreşe gonderin genizeti ve bademcik cok ama.cok sık hastalanmaya antibiyotik kullanmaya neden oluyor oğlumda aynı sıkıntı yaşandı 2 gün gitse 3.gun ateşler içinde simdi cokkk sukur atlattık ameliyattan sonra baya bağışıklık guclendi
40 ay kaç yaş oluyor
Kesinlikle oldu hatta genizeti ve sıvı birikmesi orta kulakta işitme kaybına neden oldu.ve ameliyatta kulağa tüp takildi kullandığı antibiyotiklerin sayısını ben hatırlamıyorum cocuk 5gun üst üste gidemedi kreşe ameliyattan sonra yeniden doğmuş gibi oldu belki genizeti büyümüştür bi başka kbb uzmani ile görüşün surup tablet sprey hcbi ise yaramıyor ama ameliyattan sonra cocuk bi kere bile hasta olmadı çok şükürEvet geniz eti var KBB de çocuk doktoru da ameliyat boyutunda değil şurup tablet ile kücültebiliriz diyor. Basit soğuk algınlıgı değil devamlı Kulakta sıvı birikmesi Ciğere inmesi karşılaştığımız hastalıklar. Oysa ben ameliyat fikrine çok sıcak bakıyorum yeter ki bu derecede hasta olmasın. Ameliyat hastalıklarınıza care oldu mu sizin oğlunuz da devamlı antibiyotik mi kullanıyordu
Ne gibi şikayetleriniz vardı internetten araştırıyorum ağzı açık uyuma horlama salya falan diyor hiç biri yok bizde.Kesinlikle oldu hatta genizeti ve sıvı birikmesi orta kulakta işitme kaybına neden oldu.ve ameliyatta kulağa tüp takildi kullandığı antibiyotiklerin sayısını ben hatırlamıyorum cocuk 5gun üst üste gidemedi kreşe ameliyattan sonra yeniden doğmuş gibi oldu belki genizeti büyümüştür bi başka kbb uzmani ile görüşün surup tablet sprey hcbi ise yaramıyor ama ameliyattan sonra cocuk bi kere bile hasta olmadı çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?