- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.169
- 798
- Konu Sahibi kelebek_gibi
-
Evet ek takviye vitamin kullanıyoruz. Burda özel dr sadece 2 tane var malesef hatta onlar bile yaşadığım sehirde değil. Doğru dr bulmak ne kadar zor
Bende göndermeye devam ederdim belki ama kücügün resmen sagligi bozulmaya basladi. Simdi sükür daha iyi. Su anda burda corona sayisi yüksek. Belki subat ayinda tekrar gönderirim. Gelismeleri takip ediyorum bende
Bence ajanslara danışın. Orada çok fazla seçenek var.
Küçük bir yerde yasıyorum malesefBence ajanslara danışın. Orada çok fazla seçenek var.
ne güzel. Eşim ve ailesi hemen iyileşsin istiyor onlar çok memnun doktordan ben sevmiyorum sadece.Ama baska bir doktor yazmışsınız, o ilac yazmadi diye esiniz begenmemis mesela.
Bir kez hatırlıyorum, ben artik doktora dedim ilac verelim tam 1 aydir hasta diye, asla olmaz demişti. Bu sekilde alisacak demişti. Hatta o donem krese de gidiyordu, krese de devam edecek demisti
Sadece cok yorgunsa vs evde tutabilirsin demisti.
Ama seninki kac aylik suanda?
40 aylik cocugu daha ne kadar geciktirecek, belki mart nisana kadar evde tutabilir ama sonra yine baslatmali bence.
Bende calisan biriyim isimide cok seviyorum cok iyi is firsatlarida cikti ama su anda calismak beni daha fazla yipratir ufak bebege yazik daha bize muhtac buyuk zaten alisma sureci hastaliklar vs biraz daha beklemekte yarar var. Ayrica bizim cocuk doktorumuz kolay kolay antibiyotik vermez siz doktorunuzu gozden gecirin bence neden surekli antibiyotik igne vs? Ne hastaligi yasadi mesela oglum bir haftadir isal halaiz yemek yemiyor surup ve prebiyotik kullaniyoruz baska bisey vermedi meselaBir de iş k
Bir de iş konusu su an askıda sadece çok istediğim bir iş oldugu için CV bıraktım o kadar
Kullanıyoruz ama özelden sizinkinin ismini verir misinizBağışıklık güçlendirici şuruplar var doğal içerikli, vitaminli falan. Denediniz mi hiç? Özellikle kreş çocuklarına öneriliyor. Balık yağı gibi günlük kullanılıyor. Kullanan bikaç kişinin çok memnun kaldığını gördüm. Benim kızım daha küçük ama ben de aldım.
Özelden vitaminlerin isimlerini yazar mısınız araştırayımBenim kızda eylülden beri gidiyor. Sizinkinden 5 ay büyük. Alerjik rinit ve reflü var bizde de . Ben her gün jelibon formunda c vitamini ve multivitamin veriyorum. Bol sıvı içiriyorum. Hasta olacağını farkedersem akşam yatmadan bir tatlı kaşığı calpol veriyorum. Bu tamamen size kalmış asla sizde yapın demem. Benim kuzenin 5 çocuğu var ve eşi doktor, onlar hastalanmadan önce çocuğa paracetamol desteği veriyor diye denedim bende ve gerçekten hasta olmuyor yada kolay atlatıyor. Benimki sıcak birşey asla içmez , çorba da dahil biraz desteklemek gerekiyor. Birde saçını değil ama vücudunu sık sık biraz sıcak suyla yıkıyorum. Yine hasta oluyor. Pazar toparlandı gönderdim, bugün yine inceden akıyor burun ama böyle böyle güçlenecek. Ben birde evden çalışıyorum, kaçarım yok artık başedemiyorum.
Bizimkinin kulağında sıvı birikiyor KBB kontrollerine de gidiyoruz devamlı antibiyotiksiz geçmiyormuş malesef geniz eti var ama ameliyat edilcek boyutta değilmiş alerji şurupları ile idare edecekmişiz.Bende calisan biriyim isimide cok seviyorum cok iyi is firsatlarida cikti ama su anda calismak beni daha fazla yipratir ufak bebege yazik daha bize muhtac buyuk zaten alisma sureci hastaliklar vs biraz daha beklemekte yarar var. Ayrica bizim cocuk doktorumuz kolay kolay antibiyotik vermez siz doktorunuzu gozden gecirin bence neden surekli antibiyotik igne vs? Ne hastaligi yasadi mesela oglum bir haftadir isal halaiz yemek yemiyor surup ve prebiyotik kullaniyoruz baska bisey vermedi mesela
Aslında ben de su an en çalısamayacagım dönemdeyim hem minik bebek hem bir kreşte bir evde hasta çocuk Benim olmam şart.Bende calisan biriyim isimide cok seviyorum cok iyi is firsatlarida cikti ama su anda calismak beni daha fazla yipratir ufak bebege yazik daha bize muhtac buyuk zaten alisma sureci hastaliklar vs biraz daha beklemekte yarar var. Ayrica bizim cocuk doktorumuz kolay kolay antibiyotik vermez siz doktorunuzu gozden gecirin bence neden surekli antibiyotik igne vs? Ne hastaligi yasadi mesela oglum bir haftadir isal halaiz yemek yemiyor surup ve prebiyotik kullaniyoruz baska bisey vermedi mesela
Neden iş başvurusu yapıyorsunuz ki o zaman?Aslında ben de su an en çalısamayacagım dönemdeyim hem minik bebek hem bir kreşte bir evde hasta çocuk Benim olmam şart.
Acıkcası istediğim bir yere CV bıraktım sadece. Yani biri aranmıyor bile su an işin olup olmayacağı belli değil olsa da yakın bir zamanda olmaz zaten O yüzden iş konusunu çok takmıyorum kafama. O en son düşündüğüm şey bu şartlarda çalışmak beni daha çok strese sokarKüçük değil o kadar. Kreşe gidip de sürekli hasta olmayan çocuk çok azdır sanırım. Hepimiz geçtik bu süreçlerden. Siz yine daha ise baslamamamissiniz. İse giderken hasta olunca izin, rapor isleri daha da sıkıntılı.. bence devam etsin bu yüzden.
Küçük de varmış hem o da aslında bağışıklık kazanıyor olabilir onun kreş süreci daha rahat geçer belki.
Hem 9 aylık bebeğiniz de varken ise başlamanız zor gibi? Bakici ya da annenizi mi düşünüyorsunuz?
Bu durum sürekli tekrarlayan bir şey.Bizimkinin kulağında sıvı birikiyor KBB kontrollerine de gidiyoruz devamlı antibiyotiksiz geçmiyormuş malesef geniz eti var ama ameliyat edilcek boyutta değilmiş alerji şurupları ile idare edecekmişiz.
Evet evet tüm saydıklarınıza dikkat ediyorum bir ay hiç hastalanmadan geçti su an yine tekrarladı malesef gerçekten çok zorBu durum sürekli tekrarlayan bir şey.
Biraz üşütme, rüzgar vb ile de tekrarlıyor aynı zamanda denilen gibi antibiyotik almadan durum ilerler.
Elbette hekim değilim, saygım sonsuz doktorlara da bu şekilde çocuğu olan ve eğitim hayatına devam eden tanıdıklarım var.
Mevsimine uygun bere kullandırıyorlar, boğazları şal atkı vb ile kapalı, yaz ayında bile saçlarını mutlaka kuruturlar.
Duştan çıktıktan sonra aynı şekilde kulak kurumasına aşırı dikkat ederler, soğuk sıcak içirmez boğaz şişmesine hassasiyet gösterirler vs vs.
Bir ayda 3 şişe antibiyotik içtiklerini biliyorum, sonra larenjit ve bronşite çeviriyor 4 yaşında değild bu anlattığım çocuk mesela. Çok sancılı geçti büyüme evresi.
Kreş hastalığı deyince bulaşıcı viral bir şey kapıyor zannettim ben.
Hassas bünyeli çocuk her daim zor, çok geçmiş olsun.
Bu konuda yapmanız gerekenler hakkında biraz araştırma da yapın, koruyucu etmenleri hayatınıza dahil edin derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?