- 26 Mayıs 2018
- 8.190
- 38.700
- 548
- 51
- Konu Sahibi kelebek_gibi
-
Ameliyat onermiyorsa doktorlar, cocugun evde kalip bir sure enfeksiyondan uzak durmasi lazim. Tekrarlayan enfeksiyonlar geniz etini daha da büyütüyor cunkuEvet geniz eti var KBB de çocuk doktoru da ameliyat boyutunda değil şurup tablet ile kücültebiliriz diyor. Basit soğuk algınlıgı değil devamlı Kulakta sıvı birikmesi Ciğere inmesi karşılaştığımız hastalıklar. Oysa ben ameliyat fikrine çok sıcak bakıyorum yeter ki bu derecede hasta olmasın. Ameliyat hastalıklarınıza care oldu mu sizin oğlunuz da devamlı antibiyotik mi kullanıyordu
Yok olmaz ne kadar çok mikrop alırsa o kadar iyi, biyonik olacak seneye. Benimki de ameliyat olmuştu geniz etinden bu aradaAmeliyat onermiyorsa doktorlar, cocugun evde kalip bir sure enfeksiyondan uzak durmasi lazim. Tekrarlayan enfeksiyonlar geniz etini daha da büyütüyor cunku
Merhaba tüp ne zaman takildi acaba?Kesinlikle oldu hatta genizeti ve sıvı birikmesi orta kulakta işitme kaybına neden oldu.ve ameliyatta kulağa tüp takildi kullandığı antibiyotiklerin sayısını ben hatırlamıyorum cocuk 5gun üst üste gidemedi kreşe ameliyattan sonra yeniden doğmuş gibi oldu belki genizeti büyümüştür bi başka kbb uzmani ile görüşün surup tablet sprey hcbi ise yaramıyor ama ameliyattan sonra cocuk bi kere bile hasta olmadı çok şükür
Biz bu yüzden okulu bıraktık 4 yaşında.. vitamin kullanmayı denedi izni hiç40 aylık bebek mi?üç buçuk yaşında çocuk
bizimki de başladı bu sene kreşe, ilk ay sık hastalandı, 1 buçuk ayda 3 kutu antibiyotik bitirdik. doktor tavsiyesiyle bir kaç takviye kullandık bir süre. maşallah epeydir hasta olmuyordu, geçen hafta maaile hastalandik ama antibiyotige de gerek kalmadan atlattı.
evet belki şu an bağışıklığı, organları 6-7 yaşa kıyasla çok güçlü değil ama aklı pırıl pırıl, eğitim öğretim için altın çağlar, evde bir bebekle okulun sunduğunu sunmak çok zor. bence doktor bilimselligin yanına kişisel düşüncesini de ekliyor.
Tüp genizeti ameliyatı ile ayni anda takildi zaten dr ameliyattan sonra 10.gun 1. Ay ve 3.ayda kontrole çağırıyor canim biz genizeti ameliyatı olmadan önce zaten sürekli doktordaydik ve orta kulak sıvı ile dolunca dr işitme testine gönderip tüp takılmasına karar verdiMerhaba tüp ne zaman takildi acaba?
Tüp takildiktan sonra kulaktaki iltihap azalmis mi diye kontrole gitmeye gerek var mi?
Bizde hep nefes almada zorluk vsrdi ağzı açık uyuma uyku apnesi orta kulak iltihabı surekli yaşanıyordu zaten dr görür görmez bu çocukta genizeti var demişti hem cocuk dr hem de kbb uzmani ayrıca ölçüm yapildi kameradan bakıldı yüzde 99 oranında kapalilik vardiNe gibi şikayetleriniz vardı internetten araştırıyorum ağzı açık uyuma horlama salya falan diyor hiç biri yok bizde.
O orta kulakta sıvı birikmesini bizde çektik.Kesinlikle oldu hatta genizeti ve sıvı birikmesi orta kulakta işitme kaybına neden oldu.ve ameliyatta kulağa tüp takildi kullandığı antibiyotiklerin sayısını ben hatırlamıyorum cocuk 5gun üst üste gidemedi kreşe ameliyattan sonra yeniden doğmuş gibi oldu belki genizeti büyümüştür bi başka kbb uzmani ile görüşün surup tablet sprey hcbi ise yaramıyor ama ameliyattan sonra cocuk bi kere bile hasta olmadı çok şükür
Bağlantılı olabilir oglum anasinifina gidiyor surekli hasta oluyor ondan 2 yaşındaki kucuk oğluma bulaşıyor büyüğü 2 ya da 3 günde toparlarken kucuk 1 haftayı buluyor zor toparlaniyirBence doktorunuzu değiştirin.
Yaşla doğru orantılı bağışıklık sistemi mantığı kuran doktora güvenmezdim ben.
Bilakis ne zaman kalabalığa karışırsa o zaman savunma mekanizması gelişecek.
Bunun yaşla değil yaşam tarzıyla alakası var.
Kreşe ya da okula başlayan her çocuk ilk aene öyledir.
Ha değilse daha küçükken o virüslere maruz kalmış ve sistemi çalıştırmıştır zaten
Doktor degisin yazılmış ama imkan varsa gonderilmemeli yasi gelene kadar diye dusunuyorum bendeSahsen cocuklarimi son 3 ay kresten aldim. Bizde bütün son bahari hastalik gecirdik. Kresin ilk senesi normal ama bu sene o kadar kötü gecti ki, kücük oglumun sagligi bozulmaya basladi. Her vücüt ayni kaldirmiyor. Normal zamanlarda normal ilk yil hastaliklari derdim, ama bu sene daha siddetli gecti
Doktor degisin yazılmış ama imkan varsa gonderilmemeli yasi gelene kadar diye dusunuyorum bende
Benim buyuk oğlan anasinifinda hasta oluyor haliyle kucuk kardeşine bulaşıyor buyuk oğlan 2,3 günde atlatabiliyor ama kucuk cok kotu etkileniyor zor toparlıyoruz
Yani biraz yaşla da alakalı sanirim
Bu seneki ilk yıl hastalığı gibi değil dediğiniz gibi mahvetti bizi gözümüzü açamadık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?