• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4 yıllık ilişkim 5dakikada bitti..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba arkadaşlar.. 4 yıllık ilişkim bitti..
üniversitede tanışıp sevdiğimiz, üni bitince 5 ay memleketine gitti iş bulamadıgı için ve ben 5ay boyunca istsnbula geliceği günü bekledim geldi ona burada iş bulduk girdi ev tutttuk ona. Çok mutluyduk biz,taakş bu virüs muhabbetlerinden ailesinin yanına döndü gelicekti. Gelicem diye görüşmedik bile giderken vedalaşmadık. Annesi 55 yaşında, zaten hiçbir zaman istanbul da olmasını istemedi oğlunun. Memleketinde iş bulamıyor, ama kız çocugı gibi davranıyodu ogluna sürekli. Resmen dizimin dibinde otursun istiyor herneyse cocugun aklına girmiş üzülürsem felç geçiririm doktor öyle söyledi sen istanbula gitme diye. Sevgilimdebana istanbula gelemiceğini söyledi ve bende oksdar üzüldüm ağladımki benden nasıl vazgeçersin diye şok oldum çünkü hayallerimiz verdiği sözler vardı. Ayrılıcaktık ve bana ağır konuştu bende sinir harbiyle hakkımı ne sana nede ailene helal ediyorum diye mesaj attım. Sonra nasıl olduysa giya masada unutmuş teli anneside okumuş mesajı görmüş. Biz o gün ayrılmamıştık bana annesini şkna ediceğini geliceğibi söyledi. Annesi mesajı görmüi ve kesinlikle beni istemiyormuş ölene kadar birleşemezmişiz annem seni istemeye gelmicek dedi bende kendimi suçlu görmememe rağmen annesine mesaj attım sayfalarca uzun bir mesaj.. özür diledim. Ama kadın resmen bana ben arrık oğlumu evlendirmek istemiyorum oğlumn oraua gelmesini istemiyorum diye yazdı. Ve sonra benim attığım mesajları kızına göndermiş. Kızıda erkek arkadasımı arıyor kız arkadasın niye böyle yaştı diye. Yaptıgım bişeyde yok özğr diledim.. sonra bende erkek arkadasıma burda iyi kötü işin var orda evde oturmYımı tercih ediyosun dört yıllık ilişkini bitiricekmiain dedim. Annen beni istesin istemesin umurumda değil herşeyin üstesinden geliriz dedim ama o geleceğibi göremiyomul ilişkinin beni heruerden engelledi.. yaklasık 10-15 tane fake hesaptan mesaj attım hepsibi engelledi. Günlerdir ağlıyorım. Sindiremiyorum olanları.. ben ona her zaman destek oldum ailesi para göndermediben para verdim.. çok kötüyim.. beni böyle beş dkkda uyduruk bişey için hayatından cıkarmasını sindiremiyorum.. zaten uzakta onu bidaha göremicek olmakta çok koyuyo.. çok kötüyüm.. 23 yaşında bi çocuk annesinin dizinin dibinde oturmayı nasıl kendine yedirir?.. annesi zaten sürekli burdayken Arayıp kendini acındırıyordu bufun doktora girrim kolum ağrıyo şöyle böyle sürekli cocugunu huzursuz ederdi. Fırsattan istifa de resmen kendibni acındırmış . Çalışmasın evde otursun diyor resmen 23 yaşında erkek cocuguna. Canım acıyor kızlar ..insan 2 yıldır emek verdiği işini bırakıp annesi dedi diye tüm düzenini bozarmı...bugun bana aldıgı hediyeleri çöpe attım resimleri yırttım ama oksdardağıldmkş anlatamam. Ben ağladıkça annemde baan üzülüp ağladı. Canım çok yanıyor..
Ya bunlar ne saçma lakırdılar böyle sen 4 yılda annesiyle kakışacak seviyeye ne ara geldin.een doğal hakkı annenin evladını yanında istemek sana mı soracaktı kadın pardon ama. Anneden çok mu düşüneceksiniz iyiliğini o şehirde de bulur işini üstelik kirası yok gideri yok rahat rahat birikim yapar adam

Ya bunlar ne saçma lakırdılar böyle sen 4 yılda annesiyle kakışacak seviyeye ne ara geldin.een doğal hakkı annenin evladını yanında istemek sana mı soracaktı kadın pardon ama. Anneden çok mu düşüneceksiniz iyiliğini o şehirde de bulur işini üstelik kirası yok gideri yok rahat rahat birikim yapar adam
Ben annesiyle kakışmadım. Bilip bilmeden konuşuyorsunuz ben ne kadar acı çekiyorum haberiniz varmı. Benimde duygularım var . Ben kimseyi zorla buraya getirmedim. Gitmesi tabikide koydu. Hemde en ağır şekilde gitti sanki iki günlük tanışmışız gibş. Keşke anlasanız hislerimş

Son düzenleyen: Moderatör:
23 yasindaki adam anasının dizinin dibinde oturur mu diyorsun da 38 yasindaki adamlar karısından ve çocuğundan sebepsiz yere ayrılıp anasının dizinin dibinde oturuyor.böyle olmadığına sukret.annene de söyle mübarek gün aglamasin iyi ki şimdi olmuş. .
O ben ağladığım için senş bu mübarek günlerde böyle ağlattılar ya allaha havale ediyorum diyor ssdece.. bana üzüldüğünden. Ama toparlıcam nekadar yanıcaksa yansın canım. Dayanıcam mutlu olucam yolumambakıcam bende.

Keşke annesine mesaj atmadan önce konu açıp burada fikir danışsaydın. Fikir almak için biraz geç kalmışsın ama zararın neresinden dönsen kârdır.

Öncelikle sevgilini arayıp üstüne düştükçe senden iyice uzaklaşır. Bunu bil ona göre davran. Sen üstüne düşüp bir de annesine mesaj atıp özür diledikçe hiç değerin kıymetin olmaz. Bana kalsa bu kadar ana kuzusu olan adamla zaten ayrılman iyi olmuş. Ama diyorsan ki ben seviyorum barışmak istiyorum. Sessizliğe gömül ve mutluymuş gibi davranmaya bak.

Zaten küçük yerde yaşıyorsa iş bulması zordur. Bir süre sonra ailesiyle yasamak da zor gelecektir kendisi İstanbul’a gelmek isteyecek. Sen şimdi onu bunaltıp aradıkça egosu tavan yapar. Sen aramazsan kendi haline kalır.İstanbul’da en azından bir işim düzenim var deyip gelmek ister.Gelmişken de tabiiki seni görmek isteyecek. Ama sen arayıp sürekli üstüne düşersen, bak ne zaman istersen ben burada seni bekliyorum imajı verirsin ki bu da seni sevse bile kıymetini anlamayacağı için seni aramamasına sebep olur.

Tut kendini arama sorma. Kendisi gelsin sana. Eğer gelirse de kesinlikle annesine mesafeli ol . Yoksa o kayınvalideyle de işin zor. Daha şimdiden takmış sana. Belki oğlunu fazla seviyordur fazla düşkündür oğluna. Ama senin bu konulara dahil olmaman gerekiyordu.
Bilşyorum. Ama beni dahil eden kendisiydi. Son mesajımda zaten bit daja asla yazmıcam tanıdıgım gibi değilmşşsin felan diye bisürü sitem dolu mesaj attım. Daha onun üstüne mesaj atmam. Sessizliğe gömüldüm. Ortak arkadaşlarımızı engelledşm heruerden. Kimse ulaşsın istemiyorum. Bigün elbet merak eder beni. Haber alamasın.

Sakin ol şu an bir kenara atılmış gibi hissediyorsun ama daha önce bu şekilde bir ayrılık yaşayıp bir kaç ay sonra her şeyin tam tersine döndüğünü yaşayan biri olarak söylüyorum. Erkekler için ayrılığın ilk zamanları oh be kurtuldum kafasıyla bir rahatlama olur ve günden güne ne bok yedim ben demeye başlarlar. Kadınlarda tam tersi, ilk zamanlar şimdi ne bok yiycem ben telaşı varken günden güne oh be iyi ki ayrulmisim kafasına döner. Burada o kadar kadın var hemen hepsi yaşamıştır bunları. Sakinliğini koru. Kendini yerden yere vurma aksine umrunda olmadığını düşündürecek şekilde davran. Adım kadar eminim ki bu adam seni tekrar arayacak. Ama bana sorarsan bu manyak aile ile hayatını karartma. Bu yalnızlık sürecinde uzaktan ilişkiye ve geleceğinize tekrar bak, olmayacağıni anlayacaksın zsten. O geldiğinde de yalnızken çok düşündüm deyip tekmeyi koyarsın
Zaten bundan sonra eskisi gibi olmaz. Bikere ben onun ne kadar acımasızca davranabildiğnii gördüm bana karşı. Söylediği laflar, ben ağlarken hadi kapat ailemin karşısında kötü görünemem demesi bana bir hiçmişim gibi davranması. Nasıl eskisi gibi olurumki? Ben ona hep hiçmi canın acımıcak ilerde başkasıyla evlendiğimde ne bilim mutlu bi fotomu gördüğümde felan diye sordum acırsa acır bişey deme artık bana yazmış.. Yani istediğinde nekadar gaddar olduğunu gördüğüm birine tekrar güvenememki.. ben bunların farkında oldugım için zaten bukadar acı çekiyorum. Her sabah içimde bi sıkıntıyla uyanıp ağlıyorum ve dua ediyorum sadece.. bazı insanlar bemi eleştirmiş, umut verdiler hayal kurdurttular ben kimseyi zorla buraua getirtmedim. Kendisi daha istekliydi. Bana ben seni hakedecek ne yaptım benim için bukadsr uğraşıyosun diyen adam beş dkda beni sildi. Sindirmek kolay değil..

Ben de bir anneyim oglumun sevgilisi bu kadar baski yapsa, hayati konusunda almasi gerejen kararlari ogluma birakmasa ben de dusunurdum, ogluma da iyi dusun derdim. Karisi olsa tabiki ortak hayat ortak karar verilecek ama daha hayatlar birkestirilmeden baski uygulanmasi hos degil ki karisi olsa da kararlar ortak olmali bence, kimse kimsenin hayatini ipotek altina almamali.
İşte anlatamıyorsun
Bir insanla zaman geçirebilirsin emekte verebilirsin ama bir bakmışız yürünez biter
Bittiğinde olayı çıkmaza sürüklemek hem insana değer kaybettirir hemde yıpratıcıdır
20 30 senelik çiftler bile boşanıyor bu böyle birşey
Ama hiçbir anne evladından hiçbir evlatta annesinden boşanamıyor
20 22 yaşlarında insanlarsınız ne gerek var bu kadar kendinizi yıpratmaya diyor insan da
Belkide bunu diyebilmek için yaşa tecrübeye ihtiyaç var

Böyle çocuklarına psikolojik şantaj yapan ebeveynlerden nefret ediyorum. Bende iki erkek evladım var. En çok böyle psikolojik ezik anne olmaktan korkarım. Bir yere gitmesinler diye çocuklarina psikolojik şiddet uygulayan annelerden olmak istemiyorum.
Size gelince konu sahibi. Genc yaşta çok destek vermişsiniz. Size tavsiyem bundan sonra bu kadar fedakar olmayin. Bir insan öncelikle kendi hayatIni becermeli. Adam bir kadın tarafından yönlendirmeye alışmış. Sizin yanınızda sizin lafınızı, annesinin yanında annesinin lafını dinleyip duruyor. Bu ilişkiniz evliliğe gitsede farklı olmazdi. Bence bir insan ailesi ile göz seviyesinde sevdiği insani savunamiyorsa ciddi bir ilişkiye zaten hazır değil, çünkü çizgilerini çizemiyor daha. Sizin de hataniz annesine mesaj atmaniz. Annesi o mesaji da tesadüf görmemiştir. Oğlunun telefonunu karıştırmıştir net.

Kurtulmulsun farkında değilsin. Karakteri oturmamış bir çocuk karşındaki. İlk etapta tepkini koyacaktın. Peki saygı duyuyorum ozaman sana mutluluklar deyip, kendini geri çekecektin ve herşeyi zamana bırakacaktın yoluna bakacaksın. Kendini fazla yapışkan göstermişsin.

Annesi falan bahane. Gerçekten isteseydi adam bir yolunu bulurdu. Ayrıca hakkimi helal etmiyorum vs çok boş sözler. Ben boşandım ki aldattigi için boşandım zerre hakkımı helal etmiyorum vs demedim. Ölüm var bu dünyada çok boş hersey. Ayrıca siz yok is bulduk yok ev kurduk yok yanında olduk vs fazla annesi olmussunuz.
Sevgilin bahane ediyor gönlü yok sende.

Böyle konular hep beni geçmişe götürür. Ailesi yüzünden terkedilmiştim ben de çok saçma bir sebepten. Bak şimdi çok üzüleceksin, günlerce ağlayacaksın, bir süre bu duruma inanamayacaksın, nasıl bir anda bitirdiğine ve hatta bir daha asla kimseyle olamam diye düşüneceksin kimseye güvenemem diye ama inan bana hepsi geçecek ve geçtiği zaman şükredeceksin ben nasıl bir şeyden kurtulmuşum diye. Böyle ana kuzusu adamlardan bir halt olmuyor. Hayatın boyunca buna benzer annesi kaynaklı sorunları yaşayıp çekmektense bırak bir seferde çek acını bitsin. Daha yolun başındayken seni yarı yolda bırakan adamla zaten olmaz. Bu tipler evlenince de, kendisinin de artık eşiyle bir aile kurduğunun farkına varamıyor, hala annesinin güdümünde gidiyor. Sürekli başka başka konularda sorun çıkıyor. O şimdiden bir tercih yaparmışcasına ailesini seçip seni terketti. Böyle bir şeye gerek yokken. Gazlamaya gelip yaptı. Sen bu ilişki için elinden gelenin en iyisini yaptığını düşün ve yoluna bak asla bir daha ulaşmaya da çalışma. Kendini değerli hissettirirsin kendine öz saygını yitirme. Bu saatten sonra pişmanım dese de bu ilişkiden hayır gelmeyeceğini sakın unutma. Asıl sen engelle onu heryerden. Lütfen üzülme herşey geçecek..

Adam anaci görümce de fena belliki yarın birgün evlenir kaynananin yanına taşınır ayağının dibine seni koyar bu adam. Bence hiç üzülme verilmiş sadakan varmış bugün sana böyle yapan evlendikten sonra senin sözünü hiç takmaz. 🙄 Ayrıca kendisini kesinlikle görmezlikten gelmelisin heryerden engelle sil hiç arayıp sorma bakalım aklı başına gelsin erkek milleti genelde böylesinden anlıyor.

Böyle konular hep beni geçmişe götürür. Ailesi yüzünden terkedilmiştim ben de çok saçma bir sebepten. Bak şimdi çok üzüleceksin, günlerce ağlayacaksın, bir süre bu duruma inanamayacaksın, nasıl bir anda bitirdiğine ve hatta bir daha asla kimseyle olamam diye düşüneceksin kimseye güvenemem diye ama inan bana hepsi geçecek ve geçtiği zaman şükredeceksin ben nasıl bir şeyden kurtulmuşum diye. Böyle ana kuzusu adamlardan bir halt olmuyor. Hayatın boyunca buna benzer annesi kaynaklı sorunları yaşayıp çekmektense bırak bir seferde çek acını bitsin. Daha yolun başındayken seni yarı yolda bırakan adamla zaten olmaz. Bu tipler evlenince de, kendisinin de artık eşiyle bir aile kurduğunun farkına varamıyor, hala annesinin güdümünde gidiyor. Sürekli başka başka konularda sorun çıkıyor. O şimdiden bir tercih yaparmışcasına ailesini seçip seni terketti. Böyle bir şeye gerek yokken. Gazlamaya gelip yaptı. Sen bu ilişki için elinden gelenin en iyisini yaptığını düşün ve yoluna bak asla bir daha ulaşmaya da çalışma. Kendini değerli hissettirirsin kendine öz saygını yitirme. Bu saatten sonra pişmanım dese de bu ilişkiden hayır gelmeyeceğini sakın unutma. Asıl sen engelle onu heryerden. Lütfen üzülme herşey geçecek..
Adam anaci görümce de fena belliki yarın birgün evlenir kaynananin yanına taşınır ayağının dibine seni koyar bu adam. Bence hiç üzülme verilmiş sadakan varmış bugün sana böyle yapan evlendikten sonra senin sözünü hiç takmaz. 🙄 Ayrıca kendisini kesinlikle görmezlikten gelmelisin heryerden engelle sil hiç arayıp sorma bakalım aklı başına gelsin erkek milleti genelde böylesinden anlıyor.
Bence arkaniza bile bakmadan uzaklasmaniz gerekiyor.
Cunku boyle kayinvalide ile evlilik yurutemezdiniz.
Iki ayilip bayilmayla esiniz ceker giderdi.
Yol yakinken kurtulmussunuz.

annesiyle savaşamam öylede bir niyetim hiç olmadı. Mesaj konusunda ben atma taraftarı değildim kendisi ara mesaj at şimdi yap dediği için sırf atmadın diye kendşne haklılık payı çıkarmaması için attım. Beni hataya sürükleyen yine oydu.Belkşde benimle annesi gibi konuşanda oydu. Nerden bilebilirizki.. bu süreci atlatıp işimi bulup yoluma bakmak istiyorum. Birdaha da asla ama asla böyle insanlara değer vermek gibi bir niyetim yok.

Konu sahibi kusura bakma da konunu okurken bile ağlama sesini duymuş gibi oldum. Karşındaki adam İşini evini senin ayarladığı yeri gelmiş parasını senin verdiğin, annem mesajını gördü ben ayrılıyorum diyen bir tip. Bunun için niye bu kadar ağlıyorsun, kendi anneni de üzüyorsun?
Büyük konusmayim da ilerde benim çocuğum olsa ve böyle yapsa biz bu çocuğu hiç sevmedik mi, saçma sapan bir tip için kendini bu kadar paralıyor der baya üzülürdüm.

Konu sahibi kusura bakma da konunu okurken bile ağlama sesini duymuş gibi oldum. Karşındaki adam İşini evini senin ayarladığı yeri gelmiş parasını senin verdiğin, annem mesajını gördü ben ayrılıyorum diyen bir tip. Bunun için niye bu kadar ağlıyorsun, kendi anneni de üzüyorsun?
Büyük konusmayim da ilerde benim çocuğum olsa ve böyle yapsa biz bu çocuğu hiç sevmedik mi, saçma sapan bir tip için kendini bu kadar paralıyor der baya üzülürdüm.

annemi üzmemek için güçlü durmaya çalışıyorum oyüzden buraya açtım konu. Karşımdaki insanın duygularına ve bi geleceğimiz olacağına çok inanmıştım.bugüne kadar her planı iki kişilik düşündük çünkü.fazlasıyla hayal kırıklıgı oldu acımın büyüklüğü ondan..

Merhaba arkadaşlar.. 4 yıllık ilişkim bitti..
üniversitede tanışıp sevdiğimiz, üni bitince 5 ay memleketine gitti iş bulamadıgı için ve ben 5ay boyunca istsnbula geliceği günü bekledim geldi ona burada iş bulduk girdi ev tutttuk ona. Çok mutluyduk biz,taakş bu virüs muhabbetlerinden ailesinin yanına döndü gelicekti. Gelicem diye görüşmedik bile giderken vedalaşmadık. Annesi 55 yaşında, zaten hiçbir zaman istanbul da olmasını istemedi oğlunun. Memleketinde iş bulamıyor, ama kız çocugı gibi davranıyodu ogluna sürekli. Resmen dizimin dibinde otursun istiyor herneyse cocugun aklına girmiş üzülürsem felç geçiririm doktor öyle söyledi sen istanbula gitme diye. Sevgilimdebana istanbula gelemiceğini söyledi ve bende oksdar üzüldüm ağladımki benden nasıl vazgeçersin diye şok oldum çünkü hayallerimiz verdiği sözler vardı. Ayrılıcaktık ve bana ağır konuştu bende sinir harbiyle hakkımı ne sana nede ailene helal ediyorum diye mesaj attım. Sonra nasıl olduysa giya masada unutmuş teli anneside okumuş mesajı görmüş. Biz o gün ayrılmamıştık bana annesini şkna ediceğini geliceğibi söyledi. Annesi mesajı görmüi ve kesinlikle beni istemiyormuş ölene kadar birleşemezmişiz annem seni istemeye gelmicek dedi bende kendimi suçlu görmememe rağmen annesine mesaj attım sayfalarca uzun bir mesaj.. özür diledim. Ama kadın resmen bana ben arrık oğlumu evlendirmek istemiyorum oğlumn oraua gelmesini istemiyorum diye yazdı. Ve sonra benim attığım mesajları kızına göndermiş. Kızıda erkek arkadasımı arıyor kız arkadasın niye böyle yaştı diye. Yaptıgım bişeyde yok özğr diledim.. sonra bende erkek arkadasıma burda iyi kötü işin var orda evde oturmYımı tercih ediyosun dört yıllık ilişkini bitiricekmiain dedim. Annen beni istesin istemesin umurumda değil herşeyin üstesinden geliriz dedim ama o geleceğibi göremiyomul ilişkinin beni heruerden engelledi.. yaklasık 10-15 tane fake hesaptan mesaj attım hepsibi engelledi. Günlerdir ağlıyorım. Sindiremiyorum olanları.. ben ona her zaman destek oldum ailesi para göndermediben para verdim.. çok kötüyim.. beni böyle beş dkkda uyduruk bişey için hayatından cıkarmasını sindiremiyorum.. zaten uzakta onu bidaha göremicek olmakta çok koyuyo.. çok kötüyüm.. 23 yaşında bi çocuk annesinin dizinin dibinde oturmayı nasıl kendine yedirir?.. annesi zaten sürekli burdayken Arayıp kendini acındırıyordu bufun doktora girrim kolum ağrıyo şöyle böyle sürekli cocugunu huzursuz ederdi. Fırsattan istifa de resmen kendibni acındırmış . Çalışmasın evde otursun diyor resmen 23 yaşında erkek cocuguna. Canım acıyor kızlar ..insan 2 yıldır emek verdiği işini bırakıp annesi dedi diye tüm düzenini bozarmı...bugun bana aldıgı hediyeleri çöpe attım resimleri yırttım ama oksdardağıldmkş anlatamam. Ben ağladıkça annemde baan üzülüp ağladı. Canım çok yanıyor..
Zamana bırak unutursun Allah seni bu beladan kurtarmış ömrünü tüketir di bu ikisi senin Allah a havale et sadaka ver ana kuzusu yapissin annesinin eteğine orda kalsın boşver engelle sil sende onu ararsada açma bitir kafanda

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X