• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4 yıllık ilişkim 5dakikada bitti..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Siz kendi kendinizi düşünün..:KK200:
Şu süreçte işsiz oldugum içinde psikolojim çok bozuktu. Virüsten dolauı eve kapandım ve ağlama krizlerim tutuyodu. Psikolog araştırdık ancak virüsten dolayı hepsi onlıne verşyor bende herkes evde oldugu için onlıne istemiyorum çünkü benim evde ayrı bi alanım bile yok odam yok. Onlıne sağlıklı olmaz diye düşündüm. Ve en zor zamanımda bide bundan darbe aldım. Çok ağır bi süreçten geçiyorum.. dualarınıza ihtiyacım var 😞

Benimde sindiremediğim kısım o kısım işte. Canımı en çok bu yakıyor..

Tamam canın yanabilir olabilir ama bunu sürdürüp intikam vs gerek yok....Değer verdin emek harcadın ama demekki değmezmiş ayrıca ders almış oldun...Tecrübe olarak düşün, bi sonraki ilişkinde dengeyi sağlayan ol, hep veren değil...Acını yaşa hafifler zamanla ama buna takılı kalıp stalk lar yapıp, sürekli intikam düşünüp, fake hesaplardan baska kız gibi msjlar atıp vs vs zaman harcama artık

Merhaba arkadaşlar.. 4 yıllık ilişkim bitti..
üniversitede tanışıp sevdiğimiz, üni bitince 5 ay memleketine gitti iş bulamadıgı için ve ben 5ay boyunca istsnbula geliceği günü bekledim geldi ona burada iş bulduk girdi ev tutttuk ona. Çok mutluyduk biz,taakş bu virüs muhabbetlerinden ailesinin yanına döndü gelicekti. Gelicem diye görüşmedik bile giderken vedalaşmadık. Annesi 55 yaşında, zaten hiçbir zaman istanbul da olmasını istemedi oğlunun. Memleketinde iş bulamıyor, ama kız çocugı gibi davranıyodu ogluna sürekli. Resmen dizimin dibinde otursun istiyor herneyse cocugun aklına girmiş üzülürsem felç geçiririm doktor öyle söyledi sen istanbula gitme diye. Sevgilimdebana istanbula gelemiceğini söyledi ve bende oksdar üzüldüm ağladımki benden nasıl vazgeçersin diye şok oldum çünkü hayallerimiz verdiği sözler vardı. Ayrılıcaktık ve bana ağır konuştu bende sinir harbiyle hakkımı ne sana nede ailene helal ediyorum diye mesaj attım. Sonra nasıl olduysa giya masada unutmuş teli anneside okumuş mesajı görmüş. Biz o gün ayrılmamıştık bana annesini şkna ediceğini geliceğibi söyledi. Annesi mesajı görmüi ve kesinlikle beni istemiyormuş ölene kadar birleşemezmişiz annem seni istemeye gelmicek dedi bende kendimi suçlu görmememe rağmen annesine mesaj attım sayfalarca uzun bir mesaj.. özür diledim. Ama kadın resmen bana ben arrık oğlumu evlendirmek istemiyorum oğlumn oraua gelmesini istemiyorum diye yazdı. Ve sonra benim attığım mesajları kızına göndermiş. Kızıda erkek arkadasımı arıyor kız arkadasın niye böyle yaştı diye. Yaptıgım bişeyde yok özğr diledim.. sonra bende erkek arkadasıma burda iyi kötü işin var orda evde oturmYımı tercih ediyosun dört yıllık ilişkini bitiricekmiain dedim. Annen beni istesin istemesin umurumda değil herşeyin üstesinden geliriz dedim ama o geleceğibi göremiyomul ilişkinin beni heruerden engelledi.. yaklasık 10-15 tane fake hesaptan mesaj attım hepsibi engelledi. Günlerdir ağlıyorım. Sindiremiyorum olanları.. ben ona her zaman destek oldum ailesi para göndermediben para verdim.. çok kötüyim.. beni böyle beş dkkda uyduruk bişey için hayatından cıkarmasını sindiremiyorum.. zaten uzakta onu bidaha göremicek olmakta çok koyuyo.. çok kötüyüm.. 23 yaşında bi çocuk annesinin dizinin dibinde oturmayı nasıl kendine yedirir?.. annesi zaten sürekli burdayken Arayıp kendini acındırıyordu bufun doktora girrim kolum ağrıyo şöyle böyle sürekli cocugunu huzursuz ederdi. Fırsattan istifa de resmen kendibni acındırmış . Çalışmasın evde otursun diyor resmen 23 yaşında erkek cocuguna. Canım acıyor kızlar ..insan 2 yıldır emek verdiği işini bırakıp annesi dedi diye tüm düzenini bozarmı...bugun bana aldıgı hediyeleri çöpe attım resimleri yırttım ama oksdardağıldmkş anlatamam. Ben ağladıkça annemde baan üzülüp ağladı. Canım çok yanıyor..

23 yaşında erkek çocuktur
Bu kadar zayıf, kişiliği oturmamış adamları nasıl sevebiliyorsunuz. Erkek başka bir şey bu daha olmamış, evlenseniz ne olacak

Atsamda engelliyor zaten canım daha çok yanıyor.. ben kendimden çok düşündüm onu hep. Annesine oldum olası ısınmadım çünkü üniversite de bile beni arayıp ersin çok para harcıyor demişti bana sen mi yiyorsun parasını demeye getirdi yani.. Ama asla net olarak düşüncemi söylemedim. Çok zoruma gitti annesi dediği için beni bırakması.. kadın resmen bana ogluna göstermeden mesajları gizli gizli oglumu evlendirmek istemiyorum yazdı sorf oglu gelmesin buraua diye ama inanın o cocugın kariyeriylede oynadı.. bana ayrılırken dediği tek şey annem seni istemiyor ilerde evime gelmicekse ben böyle bir ilişkiyi napayım.. cok dokundu çok..
İlişki sürekli vericilik değildir, siz sürekli vermişsiniz. Adam sizin ilişkiyi yaşatma mücadelenize rağmen kılını kipirdatmiyor, siz bin dereden su getiriyorsunuz. Size yazık.
Naçizane abla tavsiyesi ilişkilerinizde bu kadar verici olmayın, kaybedersiniz. Sizin yaşlarındayken 5 buçuk yıllık ilişkimi tek kalemde bitirdim, iyiki de bitirmişim. Sizinle 5 sene sonra karşılaşsak bu ilişki için, iyiki de bitmiş,dersiniz. Bence devamı hiç düşünmeyin, verilmiş sadakaniz varmış.

Tamam canın yanabilir olabilir ama bunu sürdürüp intikam vs gerek yok....Değer verdin emek harcadın ama demekki değmezmiş ayrıca ders almış oldun...Tecrübe olarak düşün, bi sonraki ilişkinde dengeyi sağlayan ol, hep veren değil...Acını yaşa hafifler zamanla ama buna takılı kalıp stalk lar yapıp, sürekli intikam düşünüp, fake hesaplardan baska kız gibi msjlar atıp vs vs zaman harcama artık
23 yaşında erkek çocuktur
Bu kadar zayıf, kişiliği oturmamış adamları nasıl sevebiliyorsunuz. Erkek başka bir şey bu daha olmamış, evlenseniz ne olacak

yaşlada alakası yok bence. Karakter meselesi. Korkak çıktı o.

Onun hayatını evet ben yola koydum. Ona iş buldum ev tuttum. Yeterki gitme diye ayrı kalmayalım diye ben parkta oturup saatlerce ağladıgımı dua ettiğimi biliyorum. Abisiyle yaşıyordı en başta. Abisiyle tartıştı evden kovdu abisi ben sabaha kadar gözyaşı döktüm.. ya neler neler.. her sorundq ben koştum ama o ne yaptı ilk fırsatta beni bıraktı
Yani zaten sizin çabanız olmasaydı bu ilişki 4 yılda sürmeyecekmis ki.
Yeter ki bitmesin, gitmesin diye kendinizi de paralamaniz işe yaramamis çünkü sağlıklı bir ilişki böyle yürümez. Sevgiliniz çabalayacaktı en az sizin kadar.
Bu yaşadıklarımız da ders olur umarım size. Bu kadar ödün vermeyin kendinizden.

Merhaba arkadaşlar.. 4 yıllık ilişkim bitti..
üniversitede tanışıp sevdiğimiz, üni bitince 5 ay memleketine gitti iş bulamadıgı için ve ben 5ay boyunca istsnbula geliceği günü bekledim geldi ona burada iş bulduk girdi ev tutttuk ona. Çok mutluyduk biz,taakş bu virüs muhabbetlerinden ailesinin yanına döndü gelicekti. Gelicem diye görüşmedik bile giderken vedalaşmadık. Annesi 55 yaşında, zaten hiçbir zaman istanbul da olmasını istemedi oğlunun. Memleketinde iş bulamıyor, ama kız çocugı gibi davranıyodu ogluna sürekli. Resmen dizimin dibinde otursun istiyor herneyse cocugun aklına girmiş üzülürsem felç geçiririm doktor öyle söyledi sen istanbula gitme diye. Sevgilimdebana istanbula gelemiceğini söyledi ve bende oksdar üzüldüm ağladımki benden nasıl vazgeçersin diye şok oldum çünkü hayallerimiz verdiği sözler vardı. Ayrılıcaktık ve bana ağır konuştu bende sinir harbiyle hakkımı ne sana nede ailene helal ediyorum diye mesaj attım. Sonra nasıl olduysa giya masada unutmuş teli anneside okumuş mesajı görmüş. Biz o gün ayrılmamıştık bana annesini şkna ediceğini geliceğibi söyledi. Annesi mesajı görmüi ve kesinlikle beni istemiyormuş ölene kadar birleşemezmişiz annem seni istemeye gelmicek dedi bende kendimi suçlu görmememe rağmen annesine mesaj attım sayfalarca uzun bir mesaj.. özür diledim. Ama kadın resmen bana ben arrık oğlumu evlendirmek istemiyorum oğlumn oraua gelmesini istemiyorum diye yazdı. Ve sonra benim attığım mesajları kızına göndermiş. Kızıda erkek arkadasımı arıyor kız arkadasın niye böyle yaştı diye. Yaptıgım bişeyde yok özğr diledim.. sonra bende erkek arkadasıma burda iyi kötü işin var orda evde oturmYımı tercih ediyosun dört yıllık ilişkini bitiricekmiain dedim. Annen beni istesin istemesin umurumda değil herşeyin üstesinden geliriz dedim ama o geleceğibi göremiyomul ilişkinin beni heruerden engelledi.. yaklasık 10-15 tane fake hesaptan mesaj attım hepsibi engelledi. Günlerdir ağlıyorım. Sindiremiyorum olanları.. ben ona her zaman destek oldum ailesi para göndermediben para verdim.. çok kötüyim.. beni böyle beş dkkda uyduruk bişey için hayatından cıkarmasını sindiremiyorum.. zaten uzakta onu bidaha göremicek olmakta çok koyuyo.. çok kötüyüm.. 23 yaşında bi çocuk annesinin dizinin dibinde oturmayı nasıl kendine yedirir?.. annesi zaten sürekli burdayken Arayıp kendini acındırıyordu bufun doktora girrim kolum ağrıyo şöyle böyle sürekli cocugunu huzursuz ederdi. Fırsattan istifa de resmen kendibni acındırmış . Çalışmasın evde otursun diyor resmen 23 yaşında erkek cocuguna. Canım acıyor kızlar ..insan 2 yıldır emek verdiği işini bırakıp annesi dedi diye tüm düzenini bozarmı...bugun bana aldıgı hediyeleri çöpe attım resimleri yırttım ama oksdardağıldmkş anlatamam. Ben ağladıkça annemde baan üzülüp ağladı. Canım çok yanıyor..
Bunları birde evlilik aşamasında yapanlar o zamanda beş dakika da boşuyor hakim.

Dış denetimli yaşayan bir eş uzun vadede çok çok yıpratıcı olur. Hayırlısı olmuş.
Keşke bu kadar uzun bir zamanınızı onun için harcamasaydınız. Neyse, zararın neresinden dönülse kardır.
Kendinizi üzüp yıpratmayın.
Böyle bir eş (annesiyle birlikte) ömür törpüsünden öte olamaz.

Yani zaten sizin çabanız olmasaydı bu ilişki 4 yılda sürmeyecekmis ki.
Yeter ki bitmesin, gitmesin diye kendinizi de paralamaniz işe yaramamis çünkü sağlıklı bir ilişki böyle yürümez. Sevgiliniz çabalayacaktı en az sizin kadar.
Bu yaşadıklarımız da ders olur umarım size. Bu kadar ödün vermeyin kendinizden.
Ona kalsa en büyük fedakarlıgı yapmış buraya gelmekle çalışmakla. Ben anlamazmışım benim yediim önümde yemediğim arkamdatmış ailemle yaşıyormuşum onu anlamazmışım.. anlaamadıfım halim bu işte

Onun hayatını evet ben yola koydum. Ona iş buldum ev tuttum. Yeterki gitme diye ayrı kalmayalım diye ben parkta oturup saatlerce ağladıgımı dua ettiğimi biliyorum. Abisiyle yaşıyordı en başta. Abisiyle tartıştı evden kovdu abisi ben sabaha kadar gözyaşı döktüm.. ya neler neler.. her sorundq ben koştum ama o ne yaptı ilk fırsatta beni bıraktı
Pardon da siz ikinci annesi olmaya çalışmışsınız.
Bu kadar fazla..:KK57:

Bir dahaki iliskinizde anne rolüne bence girmeyin.

Şusaatten sonra niyetim barışmak değil. Pişman oldugunu görmek istşyorum sadece. Vicdan azabından değilde beni sevdiğinden bana dönsün busefer de aynı şeyi ben ona yapayım dinlemiyim engelliyim istiyorum. Çünkü beni çokckırdı üzdü. Ben ağladım annemde ağladı ah etti onlara.. psikolojim i bozdukar resmen.
Canim o yollardan ben de gectim. Su an gururun kirildi bu sekilde muamele gormek uzdu. Bu yuzden hani yenilen pehlivan gurese doymaz gibi davraniyorsun. Pisman olup donmez bu sekilde. Beklerken sen de kendi hayatin gecip gidiyor. Bence intikam alma dusuncesinden vazgec. Bosver gitsin. Cunku sen intikam dusuncesindeyken onun mutlu resimlerini vs gorursun icin acir.

Sadece pişman olsun istiyorum ona o zaman benimde iki çift lafım var çünkü.. yaşattıgını yaşasın istiyorum aynı çaresizliği..
Hırs yapıp bosuna bekleme, pısman olmayacak. Seni aramayacak, kabullen ve arkadasın dedıgı gıbı gıt bır kurban niyetine bufalo kes.
Fake hesaplardan yazıp iyice kendını dusurme.

Bende başka bir ailenin evladıyım keşke benide düşünselerdi..

Güzel kardeşim iki oğlum bir kızım. Ve hiçbiri bizi bıraksın başka şehirde yaşasın istemem. Anneyiz biz tabiki evlatlarımizi yanımızda isticez.bi evlat kolay yetişmiyor ki. Ben ne acılar çekiyorum. Annesi yollamak istemez onu anlarım ama sizi ayırmaya çalıştıysa bu olmamış iste.

Evlatlarımizi seviyoruz diye hayatlarına müdahil olmamali kararlarına saygı duymaliyiz. Ama hafta bir evladımız görmek biz anaların hakkıdır diye düşünüyorum.
Senin için üzüldüm ama o annenin evladından ayrılmama istediğini anlıyorum. Hakkınizda hayırlısı olsun.

Sadece pişman olsun istiyorum ona o zaman benimde iki çift lafım var çünkü.. yaşattıgını yaşasın istiyorum aynı çaresizliği..

Nesine pişman olacak, o da kurban kesecek muhtemelen.
15 tane fake hesap açıp, yalvar yakar olmak nedir allah askina.
Yazık değil mi annenizi de bu kadar üzüyorsunuz elin sümsük oğlu için?
O anasını üzmemiş seni terketmiş.
Sen arkasından kendini parçala annecigin de seninle üzülsün.
Yazık yahu kadına.
Topla kendini. Ilişki yaşamayı biliyorsan, ayrılmayı da bilir. Başka sebepten de terkedilebilirdin.
Olmazmış zaten bu cocukla.
Sen istanbul, anası memleket, ablası da işin içinde. Pff.

Şu süreçte işsiz oldugum içinde psikolojim çok bozuktu. Virüsten dolauı eve kapandım ve ağlama krizlerim tutuyodu. Psikolog araştırdık ancak virüsten dolayı hepsi onlıne verşyor bende herkes evde oldugu için onlıne istemiyorum çünkü benim evde ayrı bi alanım bile yok odam yok. Onlıne sağlıklı olmaz diye düşündüm. Ve en zor zamanımda bide bundan darbe aldım. Çok ağır bi süreçten geçiyorum.. dualarınıza ihtiyacım var 😞
Gececek sevgi üye.
Her acı geçer bu da geçer.
Kısa vadede acı çekeceksiniz ama uzun vadede kazançlı olacaksınız.

Olgun birini bulursunuz inşallah..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X