• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4 yıllık ilişkim 5dakikada bitti..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar bi sorum daha olucak sizin tecrübelerinize güvenerek. Şimdi benim instagramımı engellemişti. Ama engellş listesine girdiinde benim hakkımda fikir alabilir diye bende o hesabımı kapattım. Şuanda instagramım yok. Twitter profilimi gizledim onun twitterı zaten yok. Face ikimizde kullanmıyoruz. Biraz uzak kalkcam sosyal medyadan sonra elbet yeniden açıcam hesap çünkü ben resim çekinip instaya atmauı seven biriyim. Yeni insta açtıgımda üniversite den hiçbir arkadaşımı eklemeyi düşünmüyorum. Aslında beni görsün bilsin istemiyorum hesap açtıgımda engellemeyi düşünüyorum onu. Sizde doğru bi hareket olurmu yoksa hiç engellemiyim mi yokmuş gibi mi davranayım bilmiyorum mutlu görünmeye çalışırken onun mutlu bi resmini görüp dağılırım diyede çok korkuyorum bi akıl verin..
Bak mantık şu, hiç tanımadığın adamları tek tek engelliyor musun ? Onu da engelleme , yeni hesap açıp onu engellemen zaten hala aklının onda olduğunu gösteriyor. Sen bir hiçsin sokaktan geçen yüzlerce adamdan farkın yok demen gerekir. Ama mutlu fotoğrafı beni üzer diyorsun , üzmeyecek işte. İçin acıyacak böyle içine toplu iğne batar gibi olacak sonra hayatına geri döneceksin. Anlık yaşayacaksın bir süre sonra duygularını. Sen hesabını aç kimi istiyorsan ekle, onu da engelleme.

Bak mantık şu, hiç tanımadığın adamları tek tek engelliyor musun ? Onu da engelleme , yeni hesap açıp onu engellemen zaten hala aklının onda olduğunu gösteriyor. Sen bir hiçsin sokaktan geçen yüzlerce adamdan farkın yok demen gerekir. Ama mutlu fotoğrafı beni üzer diyorsun , üzmeyecek işte. İçin acıyacak böyle içine toplu iğne batar gibi olacak sonra hayatına geri döneceksin. Anlık yaşayacaksın bir süre sonra duygularını. Sen hesabını aç kimi istiyorsan ekle, onu da engelleme.
Öyle yaptım, teşekkürler 🙏🏻🙏🏻

Bu konu hakkında güncelleme yapmak istiyorum bikaç mesaj geldi özelden döndümü diye. Dönmedi arkadaşlar dönmezde zaten. Birini bulduğundan eminim artık. Bahaneymiş herşey. Allaha havale ettim o yüzden.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X