biraz önce facede paylaşmış ilişkisi varmış bir şeyi yersiniz de hazmedemezsiniz miğdenize oturup kalır ya öyle bi duygu içindeyim bir şeyler düğümlendi boğazımda
yok cnm ortak arkadaşları var tebrik etmişler falan hatta kız duvarında bi şarkı paylaşmış sonsuza kadar falan yazmış.....
işte ben de bunu yaşamaktan korkuyorum..
4yıl..dile kolay..aynı kaderi paylaşıyoruz olaylar farklı olsada..
zor..
allah dayanma gücü verisn sana minik
üzülmemeye çalıs belki de kısa süreli bi ilşki olcak ve kendni üzdüğüne değmicek
erkekler genelde sevdikleri kızdan ayrıldıktan sonra onu unutmak için başkasıyla çıkarlar. arkadaşları da gaza getirir onları hatta bu konuda. ağırına gitmesin yani hemen başkasıyla çıkması.
ya sürekli tartışıyosanız bu sağlıklı bi ilişki değil ki, evlenseniz birbirinizi yıpratıp aşkınızı tükettiğinizle kalcaktınız. böyle düşün[/QUOTE
yok canm bu kızda durum farklı ciddi düşünmese herkese açıklamazdı bunu ki biz ayrılıcağmız dönemde ciddi ilişki bana ağır geldi kaldıramadım çok gencim bunun için hayatımı yaşamak istiyrm diyodu ama aşık oldu demekki fikri böyle değiştiğine göre
çok zor bi durum allah sabır versin minikcimve eğer senin facende de duruyosa sil tutma daha çok görüp üzme kendini
tşkkr ederim cnm bende ekli değil zaten arkadaşımdan baktım bende
canım üzülme yaa
bak göreceksin senin için böyle olması daha hayırlı oldu
ona değmediğini anladın en azından
boşuna beklemezsin sen de kendi hayatına devam edersin
seni daha çok hakeden biri karşına çıkacaktır emin ol..
zaten bi beklentim yoktu ama tekrar birini sevmesi çok zor geliyo
zordur minikcim haklısın
içinde sindiremiyosundur bir türlü
ama en azından sen kendi hayatına koyulabilirsin artık
ister istemez gelir mi diye bakacaktın
sen gerçekten başkasını sevince düşer peşine yine kesin ama bu sefer umrunda olmaz bak göreceksin
canım eğer gerçekten seviyorsan sevginin arkasında dur
cnm yaptıklarından sonra onun için yapıcağım hiç bir şeyi haketmiyo böyle ayrılmasaydık düzgün bi şekilde bitseydi ozamn sevgime sahip çıkardım ama bu yaptıklarından sonra hiç haketmiyo daha 2 ay oldu bak hemen birini bulmuş ve bunu bütün arkadaşlarımıza ilan ediyo beni hiç düşünmedn.... herkes bana msj atıyo haberin var mı duydun mu diye hiç düşünmüyo beni hiç....
canım senin yazdığını okudum..bi de bütün yorumları okuyamadım açıkcası..ama galiba son yazdığına göre birini bulmş..4 yıılık biten bi ilşkiden sonra hemen bulunan bir kişile ne kadar uzun güzel bi ilşki yasanablrki.^^.Biten bir aşkın hemen ardından bir başkasıyla başlayan şeyin adı, İlişki değil çelişkidir^^nekadarda doğru bi söz canım..seninkide bence bu durumu yaşıyor suan...
bilmiyorum cnm çok kolay biriyle ciddi ilişkiye başlıcak bi insan değil artık hayatımı yaşamak istiyorum takılmak istiyorum diyodu ama şimdi ciddi bi ilişkinin içine girmiş demekki aşk var arada
ya ne aşkıı saçmalama cnm :)) takılma istyrm diyen adam aşıkmı oldu hemen sankii..istesede olamaz bence...dediğim gibi o boşluktan olan bişi,heycanda diyebiliriz,illede aşk isteseydii senle olurdu zaten şuan..içini rahat tut cnm çok gördük duyduk öylelerini,dönp dolaşıp mutlaka geliyorlar,ama iş işten geçiyor...
seni öyle iyi anlıyorumki.şuan için yanıyor yemin ederimki hissettim bunu.çünkü aynı şeyler bizdede oluyor.benimde uzun süredir devam eden birlikteliğim var ve aynı durumlar bizdede oluyor.bazen sinirle acayip sözler söylüyorum sonrada toparlamak için uğraşıyorum.seni bırakıyorum defol bile dedimben bırakmam ayrılığı unut diye gene o alttan alıyor.banada ders oldu yeminliğim demeyeceğim artık ayrılık diye.aman canım dikkatli ol sonra için yanar.çokta üstüne gitme seviyorum seviyorum diye bu seferde şımarma olabilir:) güzel kibar davran.sende kendimi gördüm canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?