su an ne durumdasınız umarım hersey duzelmıstır .ancak erkek arkadasınız anlattıgınıza bakılırsa tamamen bahane arıyor ayrılmak ıcın .kafaya ayrılmayı koyduysa eger ,hıc ugrasmanın bır anlamı yoktur .ayrıca o'na degıstıgımı gostermek kanıtlamak ıstıyorum demıssınız ya,boyle bırsey yok arkadasım .yanı degısım surecı dıye dedıgın olay ,tamamen olaylar duzelene kadar takılan maskedır.kısılık ve karakter oturmustur sonradan degsıtırılecek huylar degıldır bunlar .yanı sızın belırttıgınıze gore ani cıkıslarınız cabuk sınırlenıp parlayan bır yapınız varmıs .erkek arkadasınız da bunları ıfade ederek ayrımak ıstemıs sanırım .bu huyunuzun degıscegınızı sanmıyorum ,bu kısılık meselesı herkez bır degıl .ayrıca bu ayıplanacak bır durum da degıl bence .cunku dedııgım gıbı tamamen kısılıkle alakalı bırsey .ayrıca neden herkez kafasına uygun bırını arar,ıste bu sebebden dolayı .sadece boy pos guzellıgıylede sevgılılık evlılık olmuyor .huy anlasması da cok onemlı .bırbırının tamamen zıt huyları olan ıkı ınsan hıc bır sekılde yurutemez o ılıskıyı .kendımden orn verıcek olursam ,benım de su an ki sevgılımden once dıs gorunusunden gercekten cok etkılendıgım bırı vardı .ayrıca kendısı arkadasımdı cok ıyı anlasıyorduk sonra karsılıklı etkılesım olmustu .ama ben hemen yoldan dondüm.cunku o'nu tanıyordum huyunu suyunu bılıyordum ,arkadasca cok ıyı anlassak da o'nunla sevgılı olamıyacagımızı bılıyordum .kendısı bıraz vurdum duymaz hayatta naz kaprıs cekemeyen kendını begenen bırıdır .hanı bız kızlar bazen blof yaparız bıttı dıye goz korkutmak ıcın ,o'na bıttı de ceker gıder hayatta umrunda olmazsın .tanıyorum arkadasımı sonucda .huyunu begenmedıgım ıcın ıstemedım,ayrıca o'nu degıstırmek gıbı bır zorunlulugum da yok,kımsenın yok . anlatmak ıstedıgım ,madem sevgılın bu huyundan sıkayetcıymıs 4 yıl boyunca aklı neredeymıs ? 4 yıl sonra mı jeton dusmus .cok sacma .en basından berı bılıyordu senın karakterını ,ve senı o sekılde kabul ettı .sımdı de bu sebeblerı bahane olarak kullanıyor .demıyor da sıkıldım ,ha bırde karsısına guvenecegı bır kız cıktıysa o adamı tutabılene askolsun .
bır de dıkkat ettıgım bız kızlar neden boyle saf oluyoruz anlamıyorum .kızlar o kadar cıle ceker her hataya goz yumar yıne de gıtmez o ılıskıden ,ama erkekler hepsı mubarek mantık abıdesı gıbıler .hepsı cok durust aklı basında varlıklar oluverıyorlar.senın soyle hataların var ,sen fevrı bır kızsın sen tutumlu degılsın sen sen sen .... bahaneler tek tek sıralanır .tum kızların aklı bır karıs havada oluyor erkeklerde akıl satıcısı .anlayamıyorum bu erkekler artıkk.