Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merabalar arkadaşım,
Yazını okudum ve hareketlerinin bana ne kadarda benzediğini farkettim.
sonra bir yorumunda 27 eylül galiba doğumgünün onu farkettim, senle aynı gün doğmuşuz..
bende öyle bir anda parlayıp bir anda sönen birisiyim..4.5 yıllık bir ilişkim var yaklaşık 9 aydırda nişanlıyız.
Bende önceleri sinirlenince arar veya yüzyüze gelir kavga ederdim.Üstelik oda terazi burcu ve başlardık inatlaşmaya,
ikimizde sinirden köpürürdük..Sonra farkettimki ilk sinirle konuşmayıp sonradan sakinleşince konuşmaya başlamak daha iyi oluyor..
evet şimdide çok sıkıntılı bir evreden geçiyoruz,nişanlandım nişanlanalı hani çok üzüldüğüm şeyler oldu..kafam karmakarışık :)
bazen birşeyler yürümüyorsa,oluruna bırakacaksın zaten senin için hayırlısı olsun..
daha önüne ne kadar değer verecek insanlar çıkr inş.
üzülüp yıpranmaktansa elimizden birşeyde gelmiyorsa,kestirip atmak en mantıklısı..
sana tavsiyem mümkün olduğunca onunla ilgili herşeyi hayatından sil, bakıp kontrol etme birşeyi,mümkün olduğunca görmemeye çalış..
ancak böyle unutulabiliyor birşeyler
allah sabır versin
neredeyse tum yazılanları okudum ve gercekten cok uzuldum
İnsan boyle durumlarda adalet gormek ıstıyor.gelsın pesımden kossun ben ıstemıyım olması gereken, onun hakettıgı bu dıyorsun...
bır zaman sonra sasılacak olayların ıcıne dusuyorsun ve gercekten adalet yerını buluyor buna ınan mınık:26: bunu yasamıs tecrube etmıs bırı olarak soyluyorum sana...
onu gerı almak ıcın degıl o olmadan daha mutlu oldugunu,hayatının daha ıyı oldugunu gostermek amacı ıle olabıldıgınce bakımlı gorun,arkadas cevrenı genıslet senı nerede gorse ısıltını farketsın :26:
farketsın kı ne kaybettıgını ıyıce ıdrak etsın...
hem bunlar sanada ıyı gelecek ona odaklanmanı engeller aklını mesgul eder
bır an once hersey yoluna gırer ve senı gercekten hakeden bırısını hayat karsına cıkarır ıns:26: bızlerı gelısmelerden haberdar etmeyı unutma
Yazık..
Bu sekilde bıcak gibi bir anda kesmek ne kadar da kolaymıs!
Seni anlıyorum 5 yıldır birlikteyiz erkek arkadasımla ve hic ayrılmadık kendimi senin yerine koydum da, o kadar kötü oldum ki, bu yüzden sana üzülme diyemiycem ama buda gecicek o nasıl bir insanmıs, hemen iliski yapmıs, resim paylasmıs! Bazı seyleri düsünseydi, bu kadar acele etmezdi bana kalırsa. Ayrılmak icin bahane aramıs o, kendinizi suclamayın sakın! Erkekler sıkılmaya gelmez, bunalmaya gelmez de, bizler cok mu geliriz? O dört dörtlük bir insan mıydı? Laf!
Ne olursa olsun, asla asla dönmeyin böyle bir insana!
Derslerinize odaklanın, hic umursamayın onu elbet pisman olur ama olduguyla kalır.
Kendinizde degisiklikler yapın, giyinin, süslenin bana cok iyi geliyor, size de gelicektir arkadaslarınızla vakit gecirin kafanız dagılmıs olur..
Hakkınızda hayırlısı olsun.
msj attı dün ....
ne demiş tatlım..daha çok atsın inşallahh......konunun basında takip ediyordum fakat ara sayfaları okumadım...umarım guzel şeyler olur hayatında artık
ne demiş minik
yüz verme sakın
ne demiş tatlım..daha çok atsın inşallahh......konunun basında takip ediyordum fakat ara sayfaları okumadım...umarım guzel şeyler olur hayatında artık
Önemli bir şey değil kızlar bi kitabına soruyo bende mi diye bende kitabının bende olmadığını söylediim bi de dün okula giderken arabsı var bırakıyım mı dedi hayır dedim böyle son gelişmeler
İyi demissin uzak durman cok güzel.
Senin kactıgını, ilgilenmedigini gördükce belki de bilerek, konusmak icin bahanler yaratıyordur ben bu sekilde düsündüm..
sevgili var demiştin onunla hala birliktelermi minikcim eğer değillerse kesinlikle sana yaklamaya çalışıyodur buna izin verme!!!
kötü hissediyorum bu aralar
Kolay degil yasadiklarin ama bununda ustesinden gelirsin ins
üstesinden geldim aslında ama ara sıra insanın aklına geliyo işte anlık durumlar :)
üstesinden geldim aslında ama ara sıra insanın aklına geliyo işte anlık durumlar :)