minik var mı bi gelişme canım
bi kızın bacakalrının arasına girip resim çektirmiş plajda kızın elide bunun göğsünde falan =) bide bunu paylaymış facede bunun dışında bi gelişme yok hayatım :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
minik var mı bi gelişme canım
bi kızın bacakalrının arasına girip resim çektirmiş plajda kızın elide bunun göğsünde falan =) bide bunu paylaymış facede bunun dışında bi gelişme yok hayatım :))
yuh hayvanat yaaa
bu erkekler niye böyle ayrılınca mallaşıyo anlamıyorum
ayrıldım ama keyfim yerinde havası mı yaratmaya çalışıyolar nedir geriler.
aman canım
hiç takma
senle iletişim filan kurmaya çalışırsa hiç cevap verme
bak göreceksin
pişman olup peşine düşecek ama bu sefer sen takmayacaksın
Bazı şeyler gitti mi gidiyor.Çok iyi anlıyorum sizi.Bugünlerde özellikle bundan canım yanıyor benim de...Ama erkekler ne kadar sevmiş olurlarsa olsunlar,bir konuda karar verdiklerinde kesin oluyorlar ve sildikleri zaman da tam siliyorlar.Hatır olsun ,anılar olsun...Sanki hatırlamaz gibi oluyorlar hiçbirini.Tekrar başlama arzunuz hep devam etse de başlarsa da hiçbir şey eskisi gibi olmaz bence.Ve böyle olunca en ufak şeyde kopma durumu oluyor ki en acısı da bu...
Keşke bir kere bitti mi orada kalabilseydi her şey...Yoksa yıllara yazık oluyor.
evet kesinlikle kendini küçük düşürmekten başka bişi değil şu yaptığı
geçsin şimdilik dalgasını bakalım, sırf inadına yapmıyosa neyim
gün olur devran döner nasılsa sıra sana da gelir nasılsa
evet kesinlikle geçen yıllara ve yaşanmışlıklara çok yazık oluyor her şeyin de kötüsü şu alışkanlık olmasa böyle canımız yanmıcak belki de
anlattıklarından şunu çıkarıyorum.siz 4 yıl boyunca iyice içli dışlı olmuşsunuz.heyecan bitmiş. onun açısından aşkta bitmiş.üzgünüm ama dobra konuşmak istiyorum.amacım seni kızdırmak değil - gözünü açmak.sende bunun farkındasın.ama inanmak istemiyorsun sadece.o başka arayışlara girmiş.sendende ilişkisindende sıkılmış.geri bekleyerek zaman kaybetme.şimdi herşey yeniden başlasa bile o soğumuş artık.hiç tanımamış olduğunu farkedersin.sende birden soğursun... bikere ayrılık olunca ve karşı taraf başka aşklar tatlar duygular heyecanlar tadınca senden iyice uzaklaşır. bence onu arayıp-yanına gidip kendini sakın düşürme.gururlu ol.gelsede (ki sanmıyorum) kabul etme.seni,n sevgini haketmemiş.
bundan sonraki ilişkilerindede çok fazla arkadaşını sıkma, kısıtlama.
benim tavsiyem bu. yine tekrarlıyorum. hislerinin doğruluğuna değil, gerçeklerin doğruluğuna inan. hisler yanılır.ama gerçekler aslaaa.
sende farkındasın zaten artık sevilmediğinin.kendini bunun aksine inandırıp, heveslenme.hislerine kapılma.
gerçek şuki o seni unutmak istemiş.silmiş. sende sil gitsin...
ya şimdi o özgür (!) oldu ya kudurdu o yüzden
ben kimseyi takmıyorum, özellikle minikten banane modlarında
ama nasılsa bu tatil havası bitecek
kafasına dank edecek okul başlayınca
o zaman miniki bulabilir mi tabi oraası ayrı
hep böyle olur bu işler :)
Tabi kimisininkini alışkanlık yakar,haklısınız.
Her insan sevmeyi bilse,daha doğrusu sevginin ne kadar değerli olduğunu ve biriyle mutluluğu gerçekten yakaladığında onun eşsiz olduğunu anlayabilse o zaman böyle olmazdı bence.Hatırlamaktan çok unutmak bence insanın kusuru...
Böyle insanları görünce kime,nasıl güvenilir diye soruyorum.Çok koyuyor...
ben senin yerinde olsam
ufak ufak uzarım durmam
pılımı pırtımı toplar giderim.
bakmam ardıma bakmam
bi dakika bile katlanmam
sevene zulmedene EZERRR GEÇERİMMM....
ACILAR SÜRMEZ, ZAMAN EN GÜZEL ÇARE, UNUTURSUN SENDE....
ZATEN İLK GÜNKÜ ACIN AZALMIŞTIR SENİN. 1-2 AYA HİÇ Bİ ANI BİLE KALMAZ AKLINDA...
GİDENİN ARKASINDAN BAKSAYDIM... DÜNYALAR TATLISI EŞİMLE EVLENMEZDİM
ah bu erkekler o kadar çocuklar ki
aklınca aklımda değilsin ayağı yapıyor
ama esas eminim ki sen onun daha fazla kafasına takılmışsındır
o kıza karşı gerçekten bişeyler hissetse bu kadar kısa sürede koymazdı o fotoyu
seni unutmaya çalıştığı bi kız besbelli
bu kızlar değişir fotolar değişir bi sürü
takma kafanı sen kendi yoluna bak
sen durursun durursun doğru bir insanla tanışır uzun soluklu güzel bir ilişkiye başlarsın
oysa hala kızlarla fotolarını koycam diye uğraşır, hatta artık uğraşmaz bile bıkar.
dünyanın yakışıklısı bir kuzenim var benim, ilçemizde bütün kızlar tanır onu
o da az buz çapkın değildi aynı anda 4-5 kızla çıktığını bilirim
10 sene hep böyle yaşadı
ama son 1-2 yıldır adam ağlıyordu banai artık hayatımda sırtımı dayayabileceğim güveneceğim bir insan olsun diye.
sonraki ilişkilerinde de hep çok ödün verdi ama bu sefer kızlar ona güvenilmez davranıyordu çünkü ona güvenmiyorlardı eski ününden dolayı.
daha yeni bir ilişkiye başladı bikaç aydır ilk defa düzgün gidiyor ayrılıp barışıp dursalar da, içime doğuyor ama ayrılacaklar yine.
işte böyle bir tip olur çıkar o çocuk da ben sana söliim, o yakışıklılıktan fln da eser kalmaz.
hayat çok garip, o sürünürken sen bir bakarsın gelin olmuş gidiyorsun, anlık şeylere kafana takma :)
belki fakedir minikcim yaa :26: