• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4 yıldır birlikte olduğum kişiyle ayrıldık.

neden istediğini yapmadın bu kötü bir şey değilki eğer sende sevseydin yapardın bence bu benim fikrim tabi

seven insan sevdiğini olduğu gibi kabul eder, açık olmak da kötü bişey değil.
ayrıca insan sevse bile değerlerinden ödün vermemelidir bir başkası uğruna.
bitmiş bir ilişki için böyle konuşmanız da -arkadaşı suçlar şekilde- hiç hoş değil!

zaman geçtikçe düzelir diye bekliyorum ama daha kötü oluyo =( her gece rüyamda görüyorum kafayı yicem artık allahım =( dün rüyamda bütün arkadaşlarım ve o vardı orman gibi bi yerdeyiz kötü bir şey oluyo ben herkesi elinden tutup ev gibi bi yer var oraya çekmeye çalışıyorum sıra ona geliyo elimi uzatıyorum ona tutup çekmek için yardım etmek için elimi itiyo =( böyle bir rüyaydı işte:59:

konu ne durumda bilmiyorum ama çok üzüldüm baştan sona okudum..
kesinlikle arama derim .. o senden daha çok üzülcek,pişman olcak hatta..
çünkü seni hayatından çıkaran o bunun vicdanını yapıcak kendine rahat edemicek..
kısa bi zamanda ararmı dönmek istermi bilmiyorum,ama kafanı karıştırcağı kesin
sen unutmaya başlamışken,alışırken o çıkıp gelirse sakın kabul etme:50:

Dört yıldır birlikte olduğum bir kişi vardı çok kavga ettik barıştık ayrlık lafını hiç açmazdık ama son bir kaç ay da çok fazla gündeme getirdik bunu onun derdi benm soğukluğum bencilliğim onu çok fazla kısıtlamammış benimkilerse saymaya başlasam bitmez..

Geçen gün son tartışmamızı yaşadık ben sinirlendiğimde hemen sakinleşemem sonradan üzülüceğim şeyler söylerim yine aynısı oldu bir konuda tartıştık bende sanane karışma seni ilgilendirmez gibi bir cümle sarfettim bu ona yetmiş artık yapamıyormuş bu ilişkide sayılmadığını düşünüyormuş bunun gibi bir sürü şey halbuki ben o sinirle burnumdan solurken üstüme gelip bana sesini yükseltmese çocuk azarlar gibi azarlamasa bunların hiç birini söylemezdim..

Bu tartışmanın üzerinden bir iki gün geçti ben konuşmak istedim ama artık yapamadığını bu tartışmaların bi sonu gelmediğini şimdi barışırsak yine aynı şeyleri yaşıycağımızı söyledi ben 4 yılın hatrına onu hala sevmemin hatrına belki de hayatımda hiç yapmadığım kadar alttan aldım son bir şans istedim onu artık eskisi gibi sevmediğimi alışkanlık olduğunu düşünüyordum ta ki gerçekten ayrılık konuşması yapana kadar ben aslında onu ilk gün ki kadar çok seviyormuşum bazı şeyler o kadar sıradanlaşmış ki ben bu duyguları unutmuşum bu adam hayatımdan çıksa bile aklımdan kalbimden hiç bir hücremden çıkaramıycağım duruma gelmiş..

Bu konuşmayı yola çıkmadan bir gün önce yaptık bir şeyleri düzeltmek için vaktim kalmadı 4 aylık bir tatil dönemine girdik ikimizde farklı şehirlerdeyiz son gün vedalaşırken bana bi kere daha denememiz için söz vermesini istedim 4 senemizin geçtiğini en azından bu kadarını hakettiğimizi söyledim tamam dedi vedalaştık iki yabancı gibi... birlikte ağlayıp güldüğüm çocuk gibi oyunlar oynadığım hoplayıp zıpladığım adamla hiç bir şey yaşamamış gibi herhangi biri gibi vedalaşıp ayrıldık ..

İkimizde ayrı yerlerdeyiz şu anda eskiden yaptığım hataları yapmak istemyrm çok sıkardım bunaltırdım bunları tekrarlamak istemyrm daha sakinim ona değiştiğimi göstermek istiyorum ve gerçekten bunun için çaba harcıyorm ama onun bana inancı kalmamış beni üzmemek için deneyelim dediğini artık tartışmaktan aynı şeyleri yaşamaktan sıkıldığını yorulduğunu söyledi şimdi o kadar çaresizim ki napıcamı bilmyrm onu çok sevyrm o benm hem en yakın arkadaşım hem kaybetiiğim babam hem de sevgilim onu kaybettiğimde hepsini kaybetmiş olucam elimden hiç bir şey gelmiyo hiç bu kadar çaresiz kalmamıştım.. diyebilirsiniz istemiyorum diyosa sende çek git diye ama ben onu kaybetmek istemyrm bir şeyleri telafi etmek istiyorum ama bana düşman gibi oldu napmam gerektiğni bilmyrm çok çaresiz bi durumda kaldım kendi başıma sağlıklı düşenmiyrm sizlerinde fikirlerini almak istedim.

aynı şeyleri yaşıyoruz seninle ve ben artık nefes alamadığımı hissediyorum

hepsi geçicek atlatıcaz :29:

inş cnm atlatırsın bunlr geçici şeyler hayat devam ediyo daha güzel günler seni bekliyo seni daha çok seven insan çıkacak emin ol 4 yıl nasipte varmış oldu artık ileriye bak bu sadece seni daha tecrübeli yaptı yazmışsın kendimi iyi hissediyorum ne güzel çok sevindim işte böyle zamanla bitecek kendini bi gün sabah kalkacaksın kendini çok çokk iyi hissedeceksin bu günleri düşündükçe ne aptallık mış boşuna üzülmüşüm diyeceksin

inş cnm atlatırsın bunlr geçici şeyler hayat devam ediyo daha güzel günler seni bekliyo seni daha çok seven insan çıkacak emin ol 4 yıl nasipte varmış oldu artık ileriye bak bu sadece seni daha tecrübeli yaptı yazmışsın kendimi iyi hissediyorum ne güzel çok sevindim işte böyle zamanla bitecek kendini bi gün sabah kalkacaksın kendini çok çokk iyi hissedeceksin bu günleri düşündükçe ne aptallık mış boşuna üzülmüşüm diyeceksin

evet cnm çok haklısın tşşkr ederim:16: her şeyin ilacı zaman kesinlikle

kararlı oolmana sevindim onu unutmak için çabalıyorsun ne güzel en azından içinde umut beslemiyorsun

Back